Ægte sommerferie-stemning: Great Dane Airlines mærker stor interesse for Malaga-rute

Skrevet af: Michael Qureshi

I sidste uge ændrede myndighederne og Udenrigsministeriet deres rejsevejledninger.

Her kom der grønt lys til at danskere kunne rejse til andre EU-lande, bortset fra dele af Sverige og hele Portugal, hvor smittetallet overstiger den grænse, som myndighederne og Udenrigsministeriet arbejder med.

Så der er kommet fart på bookinger af rejser til især Spanien.

Det mærker man også hos Aalborg-flyselskabet Great Dane Airlines, som satser stærkt på Malaga som destination denne sommer.

De nye rejsevejledninger har også fået Great Dane Airlines til at øge antallet af afgange til Malaga og den spanske solkyst direkte fra Aalborg. Her er der allerede sat mange billige billetter til salg.

Kom afsted hver vej fra 999 kr.

Da MigogAalborg i sidste tjekkede priser på forskellige envejs-ruter mellem Aalborg og Malagá i august var det muligt at finde billetter den ene vej fra 999 kr.- og i både juli og august kunne man finde flere billige afgange per person.

Man skal skynde sig at booke, hvis man vil have fingrene i en billig billet sydpå.

Du kan selv tjekke priser på at komme en tur til den spanske sydkyst her.

Priseksempel fundet ved søgning

Fra Malaga kan man jo hurtigt komme videre til eksempelvis Marbella, Puerto Banus og Fuengirola på sydkysten som er populære feriemål og i den grad er klar til at byde turisterne retur til Spanien.

VIND 2 FLYBILLETTER TIL MALAGA MED GREAT DANE AIRLINES OG MIGOGAALBORG

Du kan vinde 2 flybilletter til en valgfri dato på de afgange som Great Dane Airlines har denne sommer til Malaga. Læs mere på MigogAalborgs Facebook-side fra klokken 19.40

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her