Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Æbleskiver på ROOFTOP og Sara Blædel: Salling præsenterer fedt juleprogram

Af Michael Qureshi

Der er lagt op til en spændende måned i Salling frem mod jul.

Her kommer der alt fra jule-jazzkoncerter, bogsignering med profiler som Sara Blædel og Mads Steffensen og selvfølgelig masser af lækkerier på populære Salling ROOFTOP.

Allerede i morgen onsdag d. 27. november går det løs med bogsignering med selveste Sara Blædel. Det sker i forbindelse med udgivelsen af den længe ventede tiende bog i serien om kriminalassistent Louise Rick.

Bogen udkom 15. november med titlen “Pigen under træet”.

Bestseller-forfatteren giver en ’book talk’ med TV2 Nord værten Bo Storm og efterfølgende signerer sin nye bog ’Pigen under træet’.

Dette arrangement er gratis.

Efterfølgende er der meet, greet & eat eksklusivt for medlemmer af ClubSalling. Der er et begrænset antal billetter – så kan du booke billet her 

Et par andre kendte ansigter gæster desuden ROOFTOP i forbindelse med bøger.

Kirsten Lehfeldt og Mads Steffensen

BOGSIGNERING MED KIRSTEN LEHFELDT
Mød Kirsten Lehfeldt og få signeret hendes nye biografi, når hun besøger bogafdelingen den 29. november kl. 10-11. Særpris på bogen denne dag er 249,95. Normalpris 299,95

BOGSIGNERING MED MADS STEFFENSEN
Mød Mads Steffensen, når han gæster bogafdelingen til en bogsignering i forbindelse med den nye citat-bog fra Mads & Monopolet på P4. Det er d. 12. december fra kl. 16-17.

Fra weekenden vil julemanden også jævnligt lægge vejen forbi Salling.

Mød ham hver torsdag til søndag fra den 30. november til den 23. december. Du kan hilse på julemanden i juleshoppen på øverste etage kl. 10.15, kl. 12, kl. 15 og kl. 17 af ca. 30 minutters varighed.

Resten af dagen vil du møde julemanden rundt i huset, hvor han spreder julestemning og deler slik ud fra sin kurv.

I hele perioden frem mod jul og nytår kan man hygge sig med den fantastiske udsigt over julepyntede Aalborg fra Salling ROOFTOP.

Tag plads i caféen og nyd en lækker frokost eller en drink – eller sæt dig godt pakket ind under åben himmel med gløgg og æbleskiver og lad julefreden sænke sig over dig.

Gløgg og æbleskiver 90 kr. Julebræt 110 kr.

Nytårsaften holder man et hyggeligt nytårsarrangement med østers, champagne og byens bedste udsigt

Den 31. december kl. 11-12 og kl. 12-13.

Tag venner og familie under armen og varm op til det nye år med østers og champagne på Salling ROOFTOP i Aarhus og Aalborg – så får du ikke en bedre afslutning på 2019.

Nyd 1 glas perlende Bollinger champagne og 3 dugfriske østers til 125 kr. pr. billet. Du kan booke her.

Men det stopper ikke her. Salling har allerede planlagt adskillige spændende julejazz-koncerter.

Lørdag den 30. november kl. 13-15:

Skytte og Sandkamm

Glæd jer til en stemningsfuld og julet jazzkoncert med Skytte & Sandkamm.

Mai Skytte er en dygtig sangerinde, hvis aktuelle alias “Mina Jung” netop har været Ugens Uhørte på ANR samt gået til tops på mange af de mest hotte playlister på streamingtjenesterne.

Lørdag den 7. december kl. 13-15

Karmen Rõivasepp og Jens Fisker

Der er lagt op til en musikalsk oplevelse af den jazzede slags, når den estiske sangerinde Karmen Rõivassepp og jazzguitaristen Jens Fisker dels fortolker jazzstandards og spiller egne kompositioner. Karmen Rõivassepp er komponist, arrangør og bigbanddirigent.

Lørdag den 14. december kl. 13-15

Tim Lothar og Holger Hobo

Det bliver en stemningsfuld oplevelse, når det dansk-tyske blues broderskab Lothar & Hobo mødes på Salling ROOFTOP. Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale roots-scene. Han har seks anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind- og udland og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa.

Lørdag den 21. december kl. 13-15

Lundbye og Gudnasson

De garvede jazzkæmper, Olav Gudnason og Søren Lundbye, spiller julen ind med festlige swingarrangementer af julens sange. Kan man forene seriøst jazzspil med spasmageri? Se på Olav Gudnasson, og svaret er ja. Olav Gudnasson spiller skomagerbas, og har en timing og en musikalsk tæft langt over det sædvanlige.

Søren Lundbye er fuldbefaren pianist med base i det nordjyske musikliv. Han har spillet i utallige sammenhænge og akkompagneret en lang række af topnavne i dansk jazzhistorie.

Del artikel

Andre læser også