Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En af de største i landet: Jack & Jones åbner ny kæmpe butik

Af Michael Qureshi

Det er efterhånden et af de mest veletablerede mærker i dansk mode.

Men Jack & Jones formår i den grad stadig at forny sig. Nu venter en ny stor satsning på Aalborg, hvor man netop har åbnet en ny kæmpe butik i Aalborg Storcenter.

Man er rykket fra Blå til Gul Gade og har fået meget mere plads samt topmoderne faciliteter.

Butikken er nu åbnet med deres nyeste butikskoncept på 260 kvadratmeter, og det er blandt landets største af Jack & Jones butikker.

Stor lys butik med nordisk touch

“Vi har lavet en mere åben, imødekommende og lys butik med et nordisk touch.

Her forsøger vi at gøre det simpelt og inspirerende at shoppe til hele garderoben for den modebevidste mand,” fortæller indehaver Rasmus Hübner til MigogAalborg.

Han fortsætter;

“Jeans er vores største kategori og derfor er det hjertet i butikken. Her bestræber vi os på at have Nordjyllands bedste udvalg og kan servicere i alle pasformer, farver samt størrelser.”

Jakkesæt er også en stor kategori I Jack & Jones og de sælger rigtig mange sæt til konfirmationer, galla, bryllupper og business. Deres uld/stretch jakkesæt i 4 farver sælges til 1.500 kr.

Ny særlig Touchskærm i butikken

Der er også kommet en helt ny moderne funktion i butikken, hvor man er first mover blandt Jack & Jones butikkerne i Danmark.

“Skulle der blive efterspurgt en Jack & Jones vare, som vi ikke har i butikken, så har vi installeret en touchskærm i butikken, hvor vi har adgang til mere end 3.000 styles i Jack & Jones.

Fordelen ved at købe på skærmen i butikken er, at vi betaler fragten, leverer på 2-3 dage direkte til kundens adresse og man støtter lokalt,” forklarer Rasmus Hübner.

Butikkens personale har ikke ændret sig, så det er fortsat Søren og Hans i det daglige driver butikken og står klar til at klæde Nordjylland på.

Del artikel

Andre læser også