Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu er datoen sat: Kom til Åbent Hus i de nye lejeboliger på Stigsborg i Nørresundby

Af Lejeboligmægleren
Billede: Stigsborg.dk
Billede: Stigsborg.dk

Efter flere års planlægning og udvikling er der nu lys for enden af tunnelen. Til foråret 2023 kan du nemlig flytte ind i en nyopført lejebolig på Stigsborg, som er en helt ny bydel på Limfjordens solside.

Søndag d. 30. oktober inviteres du indenfor, når dørene for første gang slås op til de nyopførte lejeboliger i Stigsborg Have og Fjordpynten. Lejeboligmægleren sørger for frokosten og for at hjælpe dig med at finde dit nye hjem.

Få mere information om arrangementet nederst i artiklen.

Nørresundbys helt nye bydel med plads til alle

Udviklingen af Stigsborg stopper på ingen måde ved de mange, nyopførte lejeboliger, der skaber hjem for rigtig mange nordjyder.

Området vil de næste år gennemgå en – om muligt – endnu større udvikling, når både Stigsparken, Aalborg Kommunes nye folkeskole og den nye fjordforbindelse etableres.

Med Stigsparken, den store grønne park lige øst for Stigsborg, omdannes et gammelt, forurenet industriområde til et grønt, aktivt naturområde, der får et samlet areal større end Kongens Have i København.

Børnefamilien kan også sagtens slå sig ned på Stigsborg – her kommer nemlig det nye Børne- og Ungeunivers.

Universet skal skabe grundlag for en helt ny, moderne folkeskole med plads til 1.000 elever. Derudover vil der være en integreret institution med plads til 160 børn (heraf 60 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn).

Dette betyder altså, at der skabes gode sammenhænge mellem både vuggestue-, børnehave- og skolebørn, således du som familie opnår en tryg overgang i disse faser.

Den nye fjordforbindelse, Broen, har til formål at binde Aalborg og Nørresundby endnu bedre sammen til fordel for eksempelvis fodgængere, cyklister og motionister.

Ligesom Kulturbroen, der forbinder Vestbyen med Nørresundby, skal denne nye fjordforbindelse gøre det samme øst for Limfjordsbroen. Broen er ligeledes udtænkt med en ambition om at gøre byen mere grøn til gavn for miljø og sundhed.

Indkøb, motorvej og Aalborg C indenfor kort rækkevidde

Med de mange, nye fokusområder på Stigsborg, får du det meste indenfor gåafstand. Det, du ikke kan nå til fods, bør heller ingen bekymringer give. På Stigsborg har du nemlig nem adgang til både indkøb, motorvej og Aalborg C.

Med under 1 km til Super Brugsen, 1-2 km til motorvej i nord- og sydgående retning og 2 km til Aalborg C kan du nemt klare dagligvareindkøbene, komme til og fra arbejde samt få stillet shoppetrangen.

Nybyggeri på solsiden fra kun 3.895 kr.

Til henholdsvis marts og april næste år begynder indflytningen på Stigsborg Have og Fjordpynten.

Byggerierne rummer tilsammen 259 lejeboliger i første etape, hvor størrelserne spænder fra 35 til 132 kvadratmeter fordelt på enten 1, 2, 3 eller 4 værelser.

Man kan derfor roligt sige, at der på Stigsborg er en lejebolig til enhver, lige meget om man er studerende, par, enlig eller børnefamilie – der er derfor naturligvis også en lejebolig til dig.

Hvis du er interesseret i en lejlighed, kan du med fordel orientere dig inden åbent hus. Find planer og priser på Stigsborg Have her samt planer og priser på Fjordpynten her.

Nu er datoen sat: Kom til Åbent Hus i de nye lejeboliger på Stigsborg i Nørresundby
Billede: Stigsborg Have
Nu er datoen sat: Kom til Åbent Hus i de nye lejeboliger på Stigsborg i Nørresundby
Billede: Fjordpynten

Hvad, hvor og hvornår?

Hvad: Åbent hus
Hvor: Stigsborg Parkvej 82, 1. sal, lejl. 3 og Stigsborg Bakke 48, 2. sal, lejl. 2, 9400 Nørresundby
Hvornår: Søndag d. 30. oktober
Tidspunkt: Fra kl. 11 til 14

Lejeboligmægleren sørger som nævnt for frokosten til arrangementet, så du skal blot medbringe dit gode humør.

Der vil til arrangementet desuden være repræsentanter fra Stigsborg, som vil være behjælpelige med eventuelle spørgsmål omhandlende Stigsborg som område.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Stigsborg som område, arrangementet eller lejeboligerne i Stigsborg Have og Fjordpynten? Så kontakt Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 eller på info@lejeboligmaegleren.dk.

Du kan læse mere om Stigsborg som område samt projekterne, Stigsborg Have og Fjordpynten, lige her.

Del artikel

Andre læser også