Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom til åbent hus i Jasminparken: Familievenlige rækkehuse i Sønder Tranders nær Gistrup

Af Redaktionen
Foto: Lejeboligmægleren
Foto: Lejeboligmægleren

Nu har du mulighed for at se de helt nye, familievenlige rækkehuse i Sønder Tranders nær Gistrup, når Lejeboligmægleren inviterer til åbent hus søndag d. 16. april.

Jasminparken består af 69 elegante rækkehuse i to etager og i varierende størrelser fra 115 til 145 m², og hvor det faldende terræn i bebyggelsen giver en flot udsigt over landskabet mod Gistrup og Lundby Krat.

Rækkehusene er tegnet med fokus på optimale planløsninger, så der er er plads til det aktive par, hele familien og den travle hverdag.

I Jasminparken får du en lejebolig, der bærer præg af kvalitet fra gulv til loft. De mange charmerende detaljer skaber grundlag for en bolig, du kan bo i mange år frem.

Køkken- og badeværelseselementerne fra Invita er i moderne stil med smukke detaljer – eksempelvis de tidløse, mørke greb. I køkkenet har du både skabe og skuffer, hvilket opleves som et stort plus blandt boligsøgende. Opvaskemaskinen er naturligvis integreret.

Trappen til førstesalen er også fyldt med varme. De smukke egetræstrin og gelænderet skaber en skøn sammenhæng mellem etagerne, da det matcher gulvet perfekt.

De varme, jordnære farver går igen på badeværelserne. Ja, i flertal. I rækkehusene er der hele to badeværelser – et på hver etage. Herudover er der stor bruseniche med klinker i skandinavisk design, spejl med lys samt et vindue, hvilket er en fordel på et badeværelse.

På det ene af badeværelserne finder du ligeledes rækkehusets vaskesøjle.

Kom til åbent hus i Jasminparken: Familievenlige rækkehuse i Sønder Tranders nær Gistrup
Foto: Lejeboligmægleren

Fakta om Jasminparken

  • 69 nyopførte rækkehuse
  • 4- eller 5-værelses rækkehuse i to plan
  • Størrelser fra 115 til 145 m2
  • Køkken- og badeværelseselementer fra Invita
  • Komplet hvidevarepakke
  • Gulvvarme i alle rum
  • Ventilationsanlæg
  • Carport og redskabsskur
  • Terrasse til alle rækkehuse
  • Mulighed for mindre husdyr

Læs mere om Jasminparken her.

Kom til åbent hus i Jasminparken: Familievenlige rækkehuse i Sønder Tranders nær Gistrup
Foto: Lejeboligmægleren

Til dig, der overvejer at flytte ind i Jasminparken

Til lejere af en bolig i Jasminparken tilbydes der lige nu en fordelagtig indflytningspakke (OBS. tilbuddet er tidsbegrænset).

Tilbuddet består af:

– Gratis husleje i flyttemåneden

– Ingen forudbetalt leje

– Gardinpakke til 25.900 kr.

– El-ladestander til en værdi af 6.000 kr.

Kom til åbent hus i Jasminparken: Familievenlige rækkehuse i Sønder Tranders nær Gistrup
Foto: Lejeboligmægleren

Et familievenligt og charmerende område

Jasminparken passer ind i omgivelserne i Sønder Tranders, da den charmerende stemning og det historiske landsbymiljø er bevaret bedst muligt i det nye boligområde. Som nabo til Jasminparken findes der skøn natur, hvor grønne arealer indbyder til fred og ro. Her finder du blandt andet Jasminbuske, frugttræer og dværgfyr.

Med få kilometer til Aalborg er Sønder Tranders landsbyen i storbyen, hvor landsbyfortællingerne vækkes til live. Disse kommer til udtryk ved en kombination af de brostensbelagte gader i samspil med flere af husene, der er renoverede med sans for charme og karakter. Den hyggelige og rolige stemning passer perfekt som kontrast til en travl hverdag.

Jasminparken ligger utroligt godt placeret. Her er blandt andet kort afstand til Aalborg, motorvejstilkørslen og Aalborgs nye supersygehus – alle steder med gode trafikale forhold. Der er desuden gode muligheder for offentlig transport. Både i forhold til busser og Plus Bus-linjen.

Vender man næsen den anden vej, bliver cykelturen lige så kort til Gigantium, der indeholder alt fra svømmehal til skøjtehal og håndboldbaner, hvilket giver gode muligheder for fritidsaktiviteter.

Nabobyen, Gistrup, byder også på lidt af hvert. Herunder skole, børnehaver, kirke, hundeskov, tankstation og indkøbsmuligheder.

Læs mere om området her.

Kom til åbent hus i Jasminparken: Familievenlige rækkehuse i Sønder Tranders nær Gistrup
Foto: Lejeboligmægleren

Kom til åbent hus i Jasminparken

Har rækkehusene i Jasminparken fanget din interesse? Så kom til åbent hus søndag d. 16. april fra kl. 11 til 13. Vi får desuden besøg af Pølsedrengene, som står for frokosten i form af pølser og sodavand.

Hvad: Åbent Hus
Hvor: Sønder Tranders Bygade 54, 9260 Gistrup
Hvornår: Søndag d. 16. april fra kl. 11 til 13

Find de nye rækkehuse her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementet eller de nye lejeboliger, så kontakt Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 eller info@lejeboligmaegleren.dk.

Del artikel

Andre læser også