ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

AAU-studerende med sensation i advokatbranchen: Vinder fornem hæder

Af Michael Qureshi

Her på MigogAalborg elsker vi at fortælle om de fantastiske iværksætterhistorier fra byen, og i dag kan vi fortælle om en vaskeægte sensation.

Mike Vestergaard, som er studerende på 5. semester stud. merc. jur på Aalborg Universitet rystede i går hele advokatbranchen ved at vinde den prestigefylde “Karnov Nytænkerpris 2018” for sit arbejde med foreningen Lejerens Frie Retshjælp.

Det var første gang, at en studerende var nomineret til prisen, og Mike fuldente altså sensationen ved at tage sejren til prisoverrækkelsen.

En stolt iværksætter

Da Mike Vestergaard højst overraskende blev nomineret var det også en stolt iværksætter, som vi fik lov at snakke med.

“Jeg er personlig stolt over at have modtaget denne nominering, specielt når jeg er nomineret blandt så anerkendte advokatkontorer. Dog er jeg egentlig mest stolt over mit team. De er blandt Danmarks største talenter inden for juraen, hvilket motiverer mig som leder til hele tiden at drive foreningen fremad. Én ting er sikkert: vi er langt fra er færdige med at inspirere og udvikle en lidt konservativ branche,” fortalte Mike Vestergaard tilbage i december, til MigogAalborg.

Lejerens Fire Retshjælp blev startet for at hjælpe alle uanset demografiske og geografiske forhold, og ikke mindst også for at samle Aalborgs dygtigste studerende i en forening, som proaktivt vil arbejde med deres talent.

“Lejeretten er et område, der berører rigtig mange danskere, hvilket gør, at vores målgruppe er utroligt stor. Derudover er det også et område, hvor der er mange konflikter. Det ønsker vi at hjælpe med. Det er et område, hvor studerende kan rådgive på et fagligt højt niveau,” fortæller Mike og uddyber:

“Vi har fra start ønsket at stå til rådighed for hele Danmark, men også at have en proaktiv tilgang til de mennesker, der har brug for det. Det gør også, at vi som forening med stor stolthed hjælper de befolkningsgrupper, der har mest brug for det.”

Til prisoverrækkelsen var det derfor også en Mike, der var tilfreds med den opmærksomhed, det har givet foreningen at blive nomineret, og han er yderst beæret over den anerkendelse, han og hele teamet har fået.

Mike Vestergaard dedikerer prisen til hele teamet i Lejerens Frie Retshjælp, som i følge MIke, bærer en stor del
af fortjenesten for nomineringen. Foruden den flotte ære følger også 20.000 kr som er til et socialt eller samfundsrelevant formål.

Stort tillykke til Mike og hele teamet bag!

Del artikel