Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets hyggeligste event: Kom med til Jonas’ Julestue

Af Stine Kjølby Christensen

Penny Lane er og bliver et af de hyggeligste steder at besøge, når efteråret og vinteren banker på.

Selvom caféen er eventyrlig at komme i hele året, så kan den altså bare noget særligt, når julepynten bliver pakket ud og duften af de krydrede kager svæver i luften.

Men lige ovenpå caféen på Boulevarden er der om muligt endnu mere skruet op for julemagien. Her bor ingen ringere end hele byens Blomster Jonas.

Måske har man allerede regnet ud, hvor denne historie ender – for i år har Jonas Hütscher Hejlesen fra Penny Lane og Jonas Jensen besluttet sig for at gå sammen om et helt særligt juleevent, der kan få selv Gertrud Sand til at blive blød i knæene.

Garanti for at komme i julestemning

Den 5. december inviterer Jonas og Jonas nemlig til “Jonas’ Julestue”, hvor aftenens gæster får en bid af både Penny Lane og Blomster Jonas’ take på julen.

“Det var en idé, der som så mange andre opstod ude på trappen. Her talte vi om, hvordan vi kunne gøre julen endnu mere interessant for os begge i år,” siger Jonas Hütscher Hejlesen.

Det bliver gjort til denne særlige aften, hvor der ifølge Jonas’erne “ikke bliver sparet på noget”.

Rundvisning i Aalborgs vildeste julelejlighed

Aftenen vil byde på masser af julestemning, som indledes i Penny Lane’s underetage med bobler ved ankomsten.

Efterfølgende kan gæsterne nyde en lækker Penny-salat, valgfri vin eller øl, og naturligvis glögg og småkager til dessert.

Men højdepunktet kommer nok især, når gæsterne i små grupper bortføres op ad caféens bagtrappe, der føres op til Blomster Jonas’ jule-penthouse.

Her vil du blive guidet rundt i Aalborgs absolut vildeste julelejlighed, som for første gang bliver tilgængelig for offentligheden i anledning af denne ene særlige aften.

Årets hyggeligste event: Kom med til Jonas' Julestue

“Det bliver en aften fyldt med julehygge.

Og selvfølgelig vil du få en rundvisning med masser af historier og måske nogle gode råd til din egen juleudsmykning – uden at sprænge budgettet,” siger Blomster Jonas.

Der vil være plads til 60 gæster denne aften, og prisen er 399 kr. pr. person.

Køb billet her.

Del artikel

Andre læser også