Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets bedste nyhed: De første fastelavnsboller lander i denne uge

Af Stine Kjølby Christensen

Julen er slut. Nytår er slut. Vi troede lige, at vi kunne nå et lille åndedrætskursus før næste højtid stod for døren – men sådan skulle det ikke være.

Fastelavnsbollesæsonen er nemlig klar til at blive skudt i gang, og igen i år er Lagkagehuset den første til at komme ud af starthullerne.

Allerede fra på torsdag den 4. januar er de legendariske fastelavnsboller tilbage i montren – selvfølgelig både de elskede og velkendte gengangere, men også en særlig nyhed i anledning af det nye år.

Noget for enhver fastelavnsbolle-smag

Selvom Lagkagehuset nok især er kendt for sine flødefastelavnsboller, så er der altså også noget for dig, der ikke gider noget bulls*** – og måske synes, at det er direkte blasfemisk at fylde dem med karamelliseret flødeskum og guldstøv.

De gammeldags fastelavnsbolle bages igen i år på bløddej og er med creme og chokolade indvendigt.

Skal det være liiiidt mere snasket, så kan du tage et skridt opad stigen og bestille en wienerbrødsfastelavnsbolle. Disse kommer med enten hindbær eller creme, og passer perfekt på morgenbordet.

Skal den have hele armen med kalorier, så hopper du selvfølgelig direkte til flødefastelavnsbollerne, der bugner i montrene helt frem til den 18. februar.

Igen i år fås de i flere forskellige varianter, så der skulle være noget til enhver smag.

  • Vaniljecreme
  • Blåbær & nougat
  • Hindbær & Sarah Bernhard
  • Mokka & Saltkaramel
  • Hindbærballade (vegansk)
  • Bergamotteballade (vegansk)
    – Sidstnævnte er årets nyhed i Lagkagehuset. Modtagelsen af sidste års veganske variant “Hindbærballaden” var så god, at man i år udvider familien med denne.

    Fastelavnsbollen består af vegansk wienerdej toppet med syrlig bergamottefromage, omkranset af en sødmefuld passionsfromage.

Del artikel