Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Garanti for sjov: Aalborgs vildeste forhindringsløb vender tilbage

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Tough Trails - Thomas Jørgensen
Foto: Tough Trails - Thomas Jørgensen

Forberedelserne til Aalborgs vildeste forhindringsløb – også kaldet OCR – er nu i gang.

Atleter fra hele Skandinavien kommer for at teste sig selv til Tough Trails, som er et af de sværeste af slagsen, i håbet om at komme først til sværdet og vinde guldmedaljen, skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Som sædvanlig er der et heat efter eliten, OPEN, som er for motionisterne. Banen er justeret lidt ned i sværhedsgraden, men vil stadig udfordre de fleste, og derfor anbefales der, at man løber sammen med nogle, så man kan hjælpe hinanden.

Har man ikke en løbemakker kan man vælge heatet “hjælpeheat”. Her vil en erfaren atlet hjælpe dig igennem banen sammen med 25 andre deltagere. 

Banen strækker sig over 6 km med mere end 30 forhindringer. Eventet finder sted den 11. maj i Sohngårdsholmsparken i Aalborg, hvor mere end 500 deltagere vil kæmpe sig igennem den ubarmhjertige bane.

Garanti for sjov: Aalborgs vildeste forhindringsløb vender tilbage
Foto: Aalborg Kommune

En masse sjove oplevelser

Der er også noget nyt på programmet i år, nemlig Family Race, hvor man kan nøjes med 3 km og 15 forhindringer.

“Vi ønsker at få hele familien med ud og prøve forhindringsløb, og vise at OCR er for alle,” udtaler Katja Christensen, som er arrangør på eventet.

“Udover at være en sjov sportsgren kan OCR skabe samarbejde, tro på sig selv og en masse sjove oplevelser,” fortsætter hun.

På baggrund af den store interesse for OCR sporten har Katja i samarbejde med en gruppe OCR entusiaster skabt foreningen OCR Nordjylland, som nu også er medarrangør af eventet Tough Trails.

“Sammen kan vi løfte i flok. Både vores event, men i den grad også folkesundheden. Vi håber faktisk at få flere børn og unge med, da vi ved hvor stor gavn de kan få af det. Derfor valgte vi at gå sammen om at løfte sporten,” forklarer hun afslutnigsvis.

Skulle man have lyst til at smugtræne i Aalborg inden eventet, kan man komme forbi foreningen og få en gratis prøvetræning.

Tilmelding sker på Tough Trails hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også