Aalborgs udvikling: Her er de nye hippe områder

Skrevet af: Katrine Rasmussen
atra.dk, Østre Havn
atra.dk, Østre Havn

I Aalborg skyder boligprojekterne fortsat i vejret, hvilket også betyder, der kommer nyt liv til nogle områder rundt omkring i byen.

Sidste år fik vestbyen et kæmpe løft ved det gamle friluftsbad, og med åbningen af Aalborg Street Food fik denne del af byen et frisk pust af liv igen.

På Eternitten er de fleste projekter ved at være på plads, og i Aalborg Øst bliver der bygget boliger af alle slags på grund af det nye Super Sygehus, som er under konstruktion.

Cloud City i Vestbyen

Vestbyen har i mange år været en kendt og populær bydel for mange aalborgensere. Stemningen er noget helt særligt. Der emmer af liv, både fra studerende og også ældre, der har fundet deres base i bydelen.

Der sker lige nu en stor udviklingen i Vestbyen. Sidste sommer genåbnede Fjordparken efter en renovering, og et nyt projekt på det gamle Spritten er nu i gang, hvor blandt andet Box Town åbnede i efteråret. Endvidere er opførslen af Cloud City undervejs, hvor der blandt andet kommer boliger, hotel og et kunstcenter.

Østre Havn

atra.dk, Østre Havn

Ved de tidligere industriområder der kredser sig omkring Østre Havnebassin, er der opført en helt ny bydel. Ungdomsboliger, ejerboliger og erhvervslokaler er allerede opført, og ifølge planerne er flere boliger på vej.

Udover ungdomsboliger og ejerboliger, vil der opføres vidensvirksomheder, oplevelser og havneaktiviteter, der sammen skal skabe en tæt urban bydel med et anderledes bymiljø.

Skalborg

calum.dk

I disse dage bliver der revet kontorbygninger ned, som har eksisteret i mange år i Skalborg. Der skal nemlig opføres boliger flere forskellige steder i bydelen. 

En oase er en isoleret, vegetationsdækket område i en ørken. Det er også navnet på et af projekterne i Skalborg, og der er ingen tvivl om at projektet bliver et særligt boligprojekt i bydelen.

Området bliver lavet om til en grøn oase med en sø i bunden, med grønne fællesarealer, legepladser og som et nyt tiltag vil man lave kolonihaver til de lejere som ikke har en altan.

Stigsborg Brygge i Nørresundby

På Solsiden af Limfjorden bliver der kun 200 meter fra vandet, lejet nye eksklusive lejeboliger ud i grønne omgivelser.

Målet for Stigsborg Brygge omkring boligerne er at skabe en ny attraktiv bydel. Området ligger mellem Limfjordsbroen og -tunnelen og har været tidligere været et industrikvarter. Efter planen kommer havneområdet til at byde på en cirkulær bro ud i vandet med fantastisk udsigt og mulighed for havnebad, havkajakker og vandpolo.

Se boligerne her.

Marshalls Allé

architect-support.dk, Aalborg Universitets Hospital

I området ved Gigantium og det nye Super Sygehus, er der på Marshalls Allé blevet opført både ejerboliger og lejeboliger, og mange flere melder sig snart på banen.

Det er et område med stort potentiale, netop på grund af det nye liv sygehuset vil skabe. Den korte afstand til centrum og universitet påvirker også interessen for området.

Du kan se mere omkring boligerne her.

Der er åbent hus på søndag d. 11 og d. 18 februar fra kl. 10.00 – 12.00.

Ved nærmere information omkring lejlighederne kan danbolig Kristjansen & Partnere kontaktes på 52 700 700

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg