Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs svar på Bagedysten: Er du byens bedste amatørbager?

Af Emil Kjær Jørgensen

Bagedysten er et af de mest populære TV-programmer i nyere tid, og danskerne elsker at følge med i de nervepirrende dyster, hvor deltagerne skal dyste i alt lige fra smag, konsistens og naturligvis det helt rette snit.

Nu har du snart mulighed for at vise om du er, om ikke Danmarks, så hvert fald Aalborgs bedste amatørbager.

I forbindelse med Day & Night fredag d. 3 juni fra kl. 15-18 afholder Friis Shoppingcenter nemlig en dyst i “Aalborg-kagen 2022”.

“Her skal de dygtige kagebagere sætte deres sidste touch på kagerne inden de udstilles og bedømmes. Juryen går herefter rundt og smager og bedømmer kagerne, hvor der til sidst vil blive udnævnt en vinder, som vinder en lækker præmie,” skriver Friis.

Kompetent dommerpanel skal afgøre dysten

Friis Shoppingcenter har fået fat i byens skarpeste kagebagere til juryen, som består af Cæcilie fra KaffeFair Strandvejen, Jonas fra Penny Lane Café, Robin fra Surdejsbageren og Bettina Lagkagehuset.

“Vil du gerne være med i dysten om at være Aalborgs bedste amatørbager, så skriv en privat besked til os på Facebook eller Instagram for at sikre dig en plads. Der er 10 pladser, så det er først til mølle,” skriver de.

Du finder mere info her.