Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs store gadefest: Metropol afslører store navne til fest i midtbyen

Af Michael Qureshi
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

København har deres Distortion. Odense har deres Karrusel (som fremover bliver til Generator).

Aalborg har Metropol Festival. En stor gadefest som samler byens festglade og danseklar mennesker med scener helt inde i Aalborgs midtby. Igen i år kan vi glæde os til et brag af en fest i byens gader i to dage i streg.

Helt eksklusivt kan MigogAalborg afsløre, hvor Metropol Festival afholdes i år i august. Derudover hvilke navne der allerede er bekræftet til at spille på scenerne inde i byen.

Blandt andet kan vi glæde os til, at navne som Emil Stabil og TooManyLeftHands lægger Aalborg ned.

Aalborgs store gadefest: Metropol afslører store navne til fest i midtbyen
Foto: Rafael Zajac

 

Aalborgs store gadefest: Metropol afslører store navne til fest i midtbyen
Foto: Metropol Festivals

To scener omkring Gammeltorv ved Budolfi Kirke

Metropol Festival sørger igen i år for, at aalborgensere kan runde sommeren af med et brag den sidste weekend i august. Festivalen løber af stablen den 24. og 25. august og foregår denne gang på Gammeltorv ved Budolfi Kirke, hvor der bliver to scener.

Opskriften for de to dage er simpel: Gadefest, efterfest. Gadefest, efterfest.

Fredag er der fokus på hip hop og urbane genrer, og det er lykkedes at hive to af de mest streamede nye danske artister forbi. Rapperen ZK, der har storhittet med numre som ‘Zum Zum’ og ‘Ca Ca’, er at finde højt på plakaten. Han kommer til Aalborg med helt friskt materiale, som har features fra bl.a. Sivas.

Et andet af de helt store håb, Fouli, er også at finde til Metropol. Han har allerede millioner af streaminger med numrene ‘Mon Poto’, ‘La Fami’ og ‘De Ved Godt’, og kommer til Aalborg lige inden det helt store gennembrud i Danmark.

Aalborgs store gadefest: Metropol afslører store navne til fest i midtbyen
Foto: Rafael Zajac

Klubkongerne TooManyLeftHands er med igen

Som det helt store trækplaster den dag er Emil Stabil hentet ind til at lukke og slukke for fredagens gadefest med kæmpe hits som ‘Allerede Is’ og ‘Er Det En Fugl’.

Lørdagens fest fokuserer på elektronisk musik i alle mulige afskygninger. To af landets største succeser inden for trap og EDM er helt eksklusivt booket til Metropol: Ingen ringere end Nonsens kommer og lægger Gammeltorv ned med tung bas og hurtige trommer.

Trioen, der har arbejdet sammen med verdensstjerner som MØ, Diplo og Major Lazer, tager turen helt fra Los Angeles for at være med i festen.

En anden national kæmpesucces inden for trap, nemlig Snavs, er også på programmet lørdag. Ud over at have enorme hits med numre som ‘Arena’ og ‘Murda’ skrev han også sidste år en eksklusiv kontrakt med pladeselskabet Spinnin’ Records, der bl.a. skød Tiësto til legendestatus.

På den anden scene lørdag er klubkongerne TooManyLeftHands igen i år værter for et brag af en fest med det turnerende koncept GADEFEST i samarbejde med Royal Unibrew, hvor de selv spiller sammen med en masse inviterede artister.

Aalborgs store gadefest: Metropol afslører store navne til fest i midtbyen
Foto: Rafael Zajac

Lørdagen rundes af med en stor efterfest på Studenterhuset.

Til den er der hentet DJs ind i den internationale kaliber til at sikre den perfekte afslutning på årets festival. Københavnske Courtesy, der for øjeblikket har gang i en karriere af MØ-lignende dimensioner og spiller på de største klubber i verden, er aftenens headliner.

Hun får blandt andre selskab af verdensstjernen Monki, der bliver fløjet ind fra London for at spille til Metropol Festivals final party.

Du kan læse mere og se hvordan du skaffer billetter til afterparty her

Flere navne annonceres løbende – og du kan følge med på Metropol Festivals Facebookside

 

Del artikel

Andre læser også