Aalborgs nye sushi-restaurant: Kawayi Sushi kører skarpt påske-tilbud

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Der findes efterhånden mange gode sushi-steder i Aalborg.

Kawayi Sushi har dog fået rigtig godt fat i aalborgenserne med deres All-you-can-eat sushi. I modsætning til klassiske buffet-restauranter, så bestiller man på en seddel og får det frisklavet løbende.

Dermed kan man mixe sin favorit-menu bestående af  frisklavet sushi efter eget valg og være sikker på at det ikke har ligget flere timer i en buffet.

Vi har tidligere skrevet om Kawayi Sushi og deres all you can eat-koncept, som på kort tid er blevet populær. De er også gode til at ramme nordjyderne lige i hjertet – nemlig med god mad og gode tilbud.

Eksempelvis kører de her i påske et helt særligt påsketilbud. Derudover har de også lanceret et attraktivt fødselsdagstilbud, hvor fødselaren blot spiser for 1 kr.

Fejr fødselsdag og spis for kun 1 kr.

De mange smagsvarianter og farverige sushi-stykker behøver du ikke at være beskeden med hos Kawayi Sushi. Her kan du spise til maven sprækker.

All-you-can-eat restauranten serverer mange varianter af sushi, japanske retter, rispapirsruller, dumplings og sticks, hvor du selv blander din egen menu på et afkrydsningsskema. Og blev du ikke mæt første gang, så bestiller du blot en omgang mere.

Kawayi Sushi er netop kommet med et nyt tilbud, hvor du kan holde din fødselsdagsmiddag på Kawayi Sushi, og spise for blot 1 kr. ekskl. drikkevarer.

Her er bordet dækket op med flag, og du starter aftenen ud med en velkomst drink.

Hvis du inviterer (minimum) fire personer med ind på restauranten, kan du slippe med selv at skulle betale 1 kr. for at spise lækker sushi og japanske retter.

Med all-you-can-eat, er der også fri is- og kaffebar med i prisen, og mulighed for at tilkøbe drikkevarer ad libitum for en hund i to timer.

Kawayi har åbent mandag-torsdag fra kl. 12.00-22.00, hvor all-you-can-eat koster 198 kr. (Børn under 12 år halv pris).

Fra fredag-søndag er åbningstiderne 11.00-22.00 og prisen er 218 kr. (Børn under 12 år halv pris).

Der er ingen tidsbegrænsning på spisetiden i restauranten.

Påsketilbud

Udover fødselsdagstilbuddet, så kører Kawayi Sushi også med et specielt og tidsbegrænset påsketilbud.

Så hvis ikke du er til det typiske påskefrokost bord, men stadig vil spise lækker mad i helligdagene, så kan du bestille Kawayis påsketilbud som take away.

Her er det muligt at bestille til en eller to personer.

Menuen til en person består af lækre 16 stykker sushi til en skarp pris på 125 kr. Her består menuen af 3 stk. Nigiri med laks, tun og rejer, 8 stk. Uramaki med laks, og 5 stk. Futomaki med California med krabbekød.

Påskemenu for to personer

Menuen til to personer består af 30 stk. sushi til 209 kr.

Den indeholder menuen 4 stk. Hosomaki med tun, 16. stk. Uramaki med 8 stykker med laks og 8 stykker med rainbow kaburimaki, 10 stk. Futomaki med 5 stk. California og 5 stk. tempura rejer.

Hvis du selv henter take-away maden i restauranten, så får du yderligere 10% rabat på menuen.

Kawayi Sushi holder åbent i alle påskedagene.

Kawayi Sushi ligger på Hobrovej 392, 9200 Aalborg. Ved bestilling af bord skal der ringes på 98182298.

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15