Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs nye hotte natklub: LALA åbner denne weekend

Af Michael Qureshi

Ny natklub slår dørene op denne weekend, og kaster sig ind i kampen om at blive Aalborgs bedste.

Fredag d. 18. og lørdag d. 19 august slår LALA dørene op, hvor der tidligere lå Monkey Club. Adressen er stadig Jomfru Ane Gade 10, men en kæmpe millionombygning gør, at oplevelsen er fuldkommen ny.

Det er ikke hvem som helst, der står bag den nye LALA natklub i Jomfru Ane Gade. Patrick Peitzsch har allerede, trods sine blot 27 år, masser af erfaring fra nattelivet i Skandinavien. Patrick Peitzsch åbner LALA sammen med to lokale aalborgensere, Fredrik Øie & Juan Carlos

Har flere københavnske in-steder bag sig

Patrick Peitzsch har banket adskillige natklubber i København op til at være hotte in-steder. Først med den kontroversielle og meget letpåklædte klub Jupiter. Senere tog han en dødssejler – det gamle Daddys – der hvor Sex Pistols spillede i 1977 – og gjorde det til epicenteret for en ny generation.

Selv Drake, Justin Bieber og hele den danske rap-elite valgte at holde deres eksklusive efterfester der, og USA’s nr. 1 stjerner som Rae Sremmurd arrangerede vilde koncert-orgier i kælderen under Palads-biografen – der nu hed Panama.

De erfaringer har han nu presset sammen til en helt ny diamant; LALA.

Aalborg har sin helt egen charme

MigogAalborg har fået en snak med den københavnske natklubkonge;

Hvorfor åbner du nu i Aalborg?

“Aalborg har sin helt egen charme – jeg har så meget lyst til at dele min magi her – og har allerede headhuntet et fantastisk hold lokalt til at føre min drøm ud i livet – glæd jer til LALA, den første i serien – fra på fredag.”

Hvad er hemmeligheden bag en natklub-succes?

“Jeg mixer mennesker sammen som en dj mixer musik, og bringer dem elegant mod ekstasen – ved at give dem et rum hvor alt tilsyneladende er muligt – i modsætning til den mere kontrollerede hverdag. En eventyrverden hvor vi kan gå amok – men med stil i og sikkerhed. Hvor man vågner et nyt sted bagefter. Et sted hvor man bygger nye venskaber og netværk for livet.”

Hvordan bruger du nettet til at banke et navn op?

“Jeg elsker at lave tossede viralfilm – jeg har b.la spillet HC Andersen – jeg fortæller jo også eventyr, haha. Derudover er jeg fuldstændig afhængig af at snappe – I kan følge mig og klub LALA på p.peitzsch på Snapchat. TV stationerne har plaget om jeg ville lave en serie, men det er gammeldags og besværligt – jeg har det bedre med at køre det hele fra min lomme impulsivt.”

Derfor hedder det LALA

Hvorfor hedder det LALA?

“Det er et godt internationalt navn, der klinger af uhøjtidelig leg og ballade. LA LA LAND er jo et eventyrligt sted. Og så ser det lækkert ud som logo.”

Hvad er dit mål med LALA?

“At realisere min drøm om at lave et europæisk klubkoncept i kædeform uden at gå på kompromis. Jeg håber det kommer til at give min generation nye oplevelser og ændre vores virkeligheder. Jeg er nødt til at løbe, har fire klubber der skal åbne i år så kalenderen er gravid, men kig forbi til en sjus og lav en anmeldelse på fredag.”

Glæder sig som lille barn

Så hvad er det Aalborg kan forvente?

“Et fristed for ildsjæle og livsnydere på tværs af alder og grupperinger. En oase af sexet musik, lækker service og cremen af den nye generation – i en eventyrverden. Kom tidligt – der bliver kø – og giv slip på fredag til premieren. Jeg er nervøs, men glæder mig som et lille barn til nytår til at byde gamle og nye venner velkommen.”

Klub LALA åbner i den kommende weekend i Jomfru Ane Gade 10, og du kan tilmelde og læse mere om åbningsbegivenheden på Facebook via linket her: https://www.facebook.com/events/1901398336775640