Aalborgs nye hotte natklub: LALA åbner denne weekend

Skrevet af: Michael Qureshi

Ny natklub slår dørene op denne weekend, og kaster sig ind i kampen om at blive Aalborgs bedste.

Fredag d. 18. og lørdag d. 19 august slår LALA dørene op, hvor der tidligere lå Monkey Club. Adressen er stadig Jomfru Ane Gade 10, men en kæmpe millionombygning gør, at oplevelsen er fuldkommen ny.

Det er ikke hvem som helst, der står bag den nye LALA natklub i Jomfru Ane Gade. Patrick Peitzsch har allerede, trods sine blot 27 år, masser af erfaring fra nattelivet i Skandinavien. Patrick Peitzsch åbner LALA sammen med to lokale aalborgensere, Fredrik Øie & Juan Carlos

Har flere københavnske in-steder bag sig

Patrick Peitzsch har banket adskillige natklubber i København op til at være hotte in-steder. Først med den kontroversielle og meget letpåklædte klub Jupiter. Senere tog han en dødssejler – det gamle Daddys – der hvor Sex Pistols spillede i 1977 – og gjorde det til epicenteret for en ny generation.

Selv Drake, Justin Bieber og hele den danske rap-elite valgte at holde deres eksklusive efterfester der, og USA’s nr. 1 stjerner som Rae Sremmurd arrangerede vilde koncert-orgier i kælderen under Palads-biografen – der nu hed Panama.

De erfaringer har han nu presset sammen til en helt ny diamant; LALA.

Aalborg har sin helt egen charme

MigogAalborg har fået en snak med den københavnske natklubkonge;

Hvorfor åbner du nu i Aalborg?

“Aalborg har sin helt egen charme – jeg har så meget lyst til at dele min magi her – og har allerede headhuntet et fantastisk hold lokalt til at føre min drøm ud i livet – glæd jer til LALA, den første i serien – fra på fredag.”

Hvad er hemmeligheden bag en natklub-succes?

“Jeg mixer mennesker sammen som en dj mixer musik, og bringer dem elegant mod ekstasen – ved at give dem et rum hvor alt tilsyneladende er muligt – i modsætning til den mere kontrollerede hverdag. En eventyrverden hvor vi kan gå amok – men med stil i og sikkerhed. Hvor man vågner et nyt sted bagefter. Et sted hvor man bygger nye venskaber og netværk for livet.”

Hvordan bruger du nettet til at banke et navn op?

“Jeg elsker at lave tossede viralfilm – jeg har b.la spillet HC Andersen – jeg fortæller jo også eventyr, haha. Derudover er jeg fuldstændig afhængig af at snappe – I kan følge mig og klub LALA på p.peitzsch på Snapchat. TV stationerne har plaget om jeg ville lave en serie, men det er gammeldags og besværligt – jeg har det bedre med at køre det hele fra min lomme impulsivt.”

Derfor hedder det LALA

Hvorfor hedder det LALA?

“Det er et godt internationalt navn, der klinger af uhøjtidelig leg og ballade. LA LA LAND er jo et eventyrligt sted. Og så ser det lækkert ud som logo.”

Hvad er dit mål med LALA?

“At realisere min drøm om at lave et europæisk klubkoncept i kædeform uden at gå på kompromis. Jeg håber det kommer til at give min generation nye oplevelser og ændre vores virkeligheder. Jeg er nødt til at løbe, har fire klubber der skal åbne i år så kalenderen er gravid, men kig forbi til en sjus og lav en anmeldelse på fredag.”

Glæder sig som lille barn

Så hvad er det Aalborg kan forvente?

“Et fristed for ildsjæle og livsnydere på tværs af alder og grupperinger. En oase af sexet musik, lækker service og cremen af den nye generation – i en eventyrverden. Kom tidligt – der bliver kø – og giv slip på fredag til premieren. Jeg er nervøs, men glæder mig som et lille barn til nytår til at byde gamle og nye venner velkommen.”

Klub LALA åbner i den kommende weekend i Jomfru Ane Gade 10, og du kan tilmelde og læse mere om åbningsbegivenheden på Facebook via linket her: https://www.facebook.com/events/1901398336775640

Kæmpe byggeprojekt igangsættes snart: Her kommer der 280 nye lejligheder

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Stigsborg Havnefront
Foto: Stigsborg Havnefront

Endnu et stort ejendomsprojekt på Stigsborg i Aalborg Kommune er nu undervejs.

Pensionsselskabet Lærernes Pension har erhvervet sig to byggefelter ved Stigsparken, hvor der skal bygges 280 lejligheder.

Planerne for det 54 hektar store Stigsborgområde i Aalborg er i fuld gang med at blive realiseret.

Senest har pensionsselskabet Lærernes Pension skrevet kontrakt på køb af to byggefelter, hvor der skal bygges 21.000 kvadratmeter bolig fordelt på 280 lejligheder.

Bypark som nabo

Byggefelterne ligger placeret i den nordligste del af området med Aalborgs største bypark Stigsparken som nærmeste nabo.

Bebyggelsen kommer til at bestå af to etagehuskarréer på 3-6 etager, og 1. etape af byggeriet forventes færdig i midten af 2022:

“Vi glæder os meget over at blive en del af Stigsborg-området i Nørresundby. Det skyldes ikke mindst den ambitiøse strategi for en bæredygtig bydel og implementering af FN´s verdensmål, forklarer finansdirektør Henrik Walther Mogensen fra Lærernes Pension.

Han fortsætter;

“Vores byggeri får en fantastisk beliggenhed ved Stigsparken og parkpromenaden samt med Limfjorden helt tæt på.”

Boliger til alle behov

Lærernes Pension har de seneste år udvidet sin boligportefølje i København, Aarhus og Aalborg, og i sidstnævnte er boligprojekter på Godsbanen og Nørresundby Havnefront mellem broerne for nylig blevet færdige.

De nye boliger på Stigsborg vil variere fra ca. 50 til 120 kvadratmeter, og der vil være både to-, tre- og fireværelses lejligheder.

Alle boliger vil have adgang til attraktive udeopholdsmuligheder i form af altan, forhave eller terrasse samt grønne gårdrum.

Derudover vil der være rig mulighed for alskens former for grønne oplevelser i Stigsparken lige øst for bebyggelsen.

Område tager form

Hos byudviklingsselskabet Stigsborg P/S er direktør Anton Hessellund meget tilfreds med den generelle udvikling af området og de planer, som er lavet i samarbejde med Lærernes Pension:

“Det er cirka et år siden, at vi etablerede Stigsborg P/S og efterfølgende igangsatte udviklingen af områdets etape 1 ”Parkkvarteret”.

Herefter er det gået over al forventning, og det skyldes ikke mindst den ambitiøse helhedsplan for området med etablering af ny folkeskole, park, maritime aktiviteter, infrastruktur m.v. Det har helt klart været med til at øge investorernes interesse markant,” forklarer han.

Han siger supplerende, at der netop er blevet lagt sidste hånd på en bylivsstrategi, der blandt andet skal være med til at sikre en række aktiviteter til fremme af byliv, interaktion mellem borgerne samt deleøkonomi.

Byggeriet bliver en del af Parkkvarteret, som er første etape i etableringen af bydelen. Parkkvarteret omfatter ca. 200.000 etagemeter byggeretter til bolig, erhverv, parkeringshuse, offentlige funktioner mv.

Aalborg Kommune arbejder i øjeblikket med færdiggørelse af lokalplanen for første etape, og Stigsborg P/S forventer at igangsætte etablering af infrastruktur i området i 2019.

Her skal blandt andet anlægges en bygade, som skal forbinde området med den eksisterende Engvej i nord.

Fylder et år i næste uge: Så mange har besøgt Salling ROOFTOP

Skrevet af: Michael Qureshi

I næste uge er det præcis et år siden, at Salling ROOFTOP slog dørene op til deres store satsning med udsigt ud over hele Aalborgs midtby og Limfjorden.

Der er ingen tvivl om, at det har været en fornuftig satsning for stormagasinet. I hvert fald har man allerede rundet en halv million gæster på et år på den spektakulære tagterrasse.

Det store byrum er dermed på rekordtid blevet en af Jyllands mest populære attraktioner. Det skriver Salling i en pressemeddelelse.

Sammenligner man den med besøgstal fra Visit Denmarks nylige statistik over populære attraktioner i Danmark, så ville ROOFTOP i Aalborg placere sig blandt Top 15 i hele landet.

Det gør selvfølgelig en forskel, at det er gratis at tage på ROOFTOP i modsætning til de øvrige attraktioner på toplisten.

Overgår alle forventninger

Opskriften på de mange besøgende har naturligvis været den enestående udsigt, deres skywalk med direkte kig ned på gågaden fra 30 meters højde og så ikke mindst en masse events der har givet genlyd.

Det imponerende besøgstal sætter en tyk streg under, at stormagasinets Rooftop-koncept tiltaler mange og passer perfekt ind i tiden.

“Vi er meget overvældede over, at nordjyderne har taget så godt imod Salling ROOFTOP. Det har i flere år været vores ambition, at Salling skal være et oplevelseshus, hvor shopping og gode oplevelser kombineres.

Men vi havde ikke forestillet os, at så mange mennesker ville lægge vejen forbi. Det overgår alle vores forventninger,”  siger store director Anja Kibsgaard.

Netop Sallings oplevelsesstrategi har da også medvirket til det imponerende besøgstal.

I løbet af foråret har man kunnet opleve både DJ’s, koncerter og samarbejder med byens kulturinstitutioner, og stormagasinet garanterer, at der også i sensommeren er fokus på ROOFTOP-oplevelser.

Fødselsdagen markeres i næste uge med tre dages fejring, der byder på både perlende bobler, fødselsdags-cupcakes, 2 for 1 tilbud på cocktails og smørrebrød samt sprøde toner fra DJ’s.

Så der er garanti for en god fest på toppen af byen, og alle er inviterede.

Startskuddet lyder torsdag i næste uge.

Programmet for fødselsdagsugen

Torsdag 22. august 10-19

2 cocktails for ens pris

2 stk. smørrebrød for ens pris

Fredag 23. august 10-20

2 stk. smørrebrød for ens pris

Gratis bobler og cupcakes kl. 16-17

2 cocktails for ens pris

DJ fra 16-19

Lørdag d. 24. august 10-17

2 stk. smørrebrød for ens pris

DJ fra 12-16

 

 

Spar penge på kendte mærker: Blue City i Aalborg holder Late Summer Sale

Skrevet af: Michael Qureshi

Savner du allerede stranden, varmen og bølgeskvulpet i ørerne?

Hos Blue City i Bispensgade kan du forlænge sommeren lidt endnu og være klar til arbejde, studiestart eller bare hverdagen med varme sommertilbud på brugt elektronik med 2 års garanti.

Så kan du vente med at scrolle gennem billederne fra Mallorca lidt endnu, for du kan gøre klar til hverdagen uden at vælte budgettet.

Hos den landsdækkende kæde Blue City har man i Aalborg stærke priser på MacBooks, iPhones, bærbare, Samsung, Huawei, stationære og meget mere.

En perfekt mulighed for at blive klar til studierne uden at skulle aflyse planerne i efterårsferien.

Man skal have råd til elektronik

Hos Blue City Aalborg har de stærke og stilrene MacBooks, samt effektive bærbare som passer ethvert behov i studielivet og derhjemme.

”Vi ser det som en nødvendighed at folk har mulighed for at købe brugt elektronik, både sikkert og til gode priser, der ikke vælter budgettet.

Både for kloden og for vores kunder. Her får hele Aalborg og omegn mulighed for at opruste til hverdagen uden at skulle aflyse efterårsferien,” siger Kenneth, butikschef hos Blue City Ålborg.

Shopping med god samvittighed

Der er absolut også noget bæredygtigt ved at man køber sin elektronik brugt.

Så får du både god samvittighed og en mere effektiv hverdag på samme tid.

“Vores kunder har siden 2014 sparet jorden for 25 millioner kg ressourcer. Vær med til at styrke den positive statistik,” lyder det fra butikschefen.

Find alle tilbud online her eller i selve Aalborg-butikken.

Om du søger den nye iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy, Macbook Air eller en ny bærbar PC,  så finder du alle produkter med tilbud i de relevante kategorier.

Alle tilbuddene for Late Summer Sale 2019 finder du på www.bluecity.dk eller i butikken på Bispensgade 27C.