Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs nye Food-market: BoxTown melder ny december-dato ud

Af Michael Qureshi

Nu kommer endnu et spændende Food Market-projekt snart tæt på midtbyen.

Det er BoxTown, som åbner ude ved Spritten, og bliver en slags forløber for et kæmpe Food Market, når det vilde Cloud City om nogle år står færdigt.Man kalder det selv for Experience Center og Food Market.

Tidligere var 3. december en forventet åbningsdato, men nu er åbningen meldt endelig ud.

Lørdag den 9. december klokken 10.00 er åbningsdatoen.

Aalborgs nye Food-market: BoxTown melder ny december-dato ud

Fokus på lokalt fødevaremarked

BoxTown består af en række containere, som man har omdannet til Street Food-boder. Der bliver kæmpe fokus på et lokalt fødevaremarked, hvor man kan købe nordjyske råvarer, som ellers kun findes i eksklusive butikker eller kun er forbeholdt restauranter.

”Vi byder velkommen på den gamle spritfabrik med otte spændende special-designede og reused containere fyldt med oplevelser, lokale råvarer, foodtrucks og underholdning.

Kom ned og vær med til at støt det bæredygtige projekt, så vi kan få endnu flere lækre lokale råvarer fra landet og ind til byen,” skriver BoxTown i en meddelelse.

Kommer til at være en masse events

På selve åbningsdagen klippes snoren formelt over klokken 10.00 og derefter er der underholdning med Musas do Samba. Senere holder initiativtageren bag det vilde Cloud City-projekt Martin Nielsen en tale.

Folkene bag BoxTown lover, at der kommer til at ske en hel masse på event-delen i løbet af december, som skal få en masse aalborgensere og øvrige nordjyder til at komme ud og kigge sig omkring på den Gamle Spritfabrik, der skal omdannes til kæmpe Artcenter, Food Market, hotel og meget mere.

Det hele bygget op omkring det gigantiske kunstværk til 100 mio. kr., som skal laves af den argentinske kunstner Tomas Saraceno.

Aalborgs nye Food-market: BoxTown melder ny december-dato ud

Hvis du vil have overblikket over, hvor vildt Cloud City bliver – så læs med her