Holder åbent i 18 timer: Aalborgs midtby går shopping-amok på fredag

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg City
Foto: Aalborg City

Hvis du ikke er klar over, at det er Black Friday på fredag d. 29. november, så har du formentlig opholdt dig i en fryser den seneste uge.

Man kan nærmest ikke tænde et fjernsyn, radio eller ja være online uden at blive eksponeret for Black Friday-tilbud.

Men for de shoppeglade bliver det også en stor dag, hvis man gerne vil ud og købe løs i de fysiske butikker.

Således går det helt Black Friday-amok i Aalborgs midtby på fredag.

18 timer i streg

Salling tager rekorden, når de holder åbent 18 timer i streg fra klokken 06.00 frem til midnat på fredag. Konkurrenten Magasin holder sig ikke tilbage og kører en åbningstid fra 07.00-24.00.

Butikkerne i Friis Shoppingcenter åbner samtidig med Magasin klokken 07.00 og lukker klokken 22.00.

Selv om Espresso House først officielt åbner deres nye store kaffebar i Friis 5. december, så vil de på Black Friday dele gratis kaffe ud.

Butikkerne i Aalborgs midtby slår også dørene op tidligt fra klokken 07.00 og så frem til klokken 22.00.

Vanvittige tilbud i midtbyens butikker

Dem der hører ind under Aalborg City har desuden garanteret, at de leverer vanvittige tilbud i løbet af det der er blandt årets allerstørste shoppingdage.

Hvis man hellere vil ud til City Syd, så holder butikkerne i Shoppen åbent fra klokken 08.00-22.00.

Der er ikke mange informationer omkring Aalborg Storcenters Black Friday satsning, men deres åbningstider på fredag er også 08.00-22.00.

Aalborg-virksomheden SACKit har også tænkt sig at lokke folk ud til dem på Lyngvej, hvor de holder kæmpe Black Friday lagersalg. Her kan man spare mellem 40-80% på flere af deres produkter. Det kan du læse mere om her.

Senere på ugen kommer vi med en guide til de bedste tilbud i butikkerne på Black Friday.

Vi har kigget på, hvad de største aktører på shopping i Aalborg gør på fredag, hvor du fysisk kan komme afsted.

Aalborgs midtby

Kom til Black Friday i Aalborg City. Butikkerne har længere åbent med fantastiske tilbud, så der er rig mulighed for at få de første julegaver i hus og gøre nogle fantastiske kup.

Udvalget er enormt – og overalt med store rabatter. Der er al mulig grund til at få købt julegaverne på Black Friday.

Butikkerne i Aalborg City slår dørene op fra kl. 7.00 og så går den store tilbudsjagt.

Friis Shoppingcenter

Hos Friis Shoppingcenter kan du forvente store besparelser i shoppingcentrets butikker på Black Friday i Aalborg 2019. Der er åbent fra 07.00-22.00

Der er sørget for lidt god underholdning til din Black Friday shopping.

DJ – Mathias Høgh
Live musik – Caroline & Signe
Espresso House uddeler gratis kaffe på torvet

Du kan læse mere her

Magasin Aalborg

Fredag d. 29. november kl. 00.00 går årets Black Friday i gang på magasin.dk med et væld af gode tilbud. Det samme gælder for forretningerne, der slår dørene op kl. 7.00.

Magasin løfter ikke sløret for de enkelte tilbud, der vil være gældende på Black Friday. Men de har sørget for gode tilbud i samtlige af deres kategorier.

Læs mere her

Salling Aalborg

Det starter tidligt og hurtigt i Salling til de morgenfriske. Her er der køtilbud til de morgenfriske, hvor man kan spare helt op til 50%.

Resten af dagen kan man spare 25% på stort set alle andre varer i stormagasinet. Hvis man trænger til et shopping-break kan man altid besøge Salling ROOFTOP til kaffe og æbleskiver.

Du kan læse mere her

Shoppen Aalborg

Butikkerne vil have ekstraordinære tilbud, som du kan holde øje med her på hjemmesiden eller på Shoppens Facebook-side, som opdateres løbende.

Maskotten Spiloppen uddeler også lidt lækkerier denne dag fra klokken 16.00-19.00.

Du kan læse mere her

Smuk filmoplevelse: Se Harry Potter og Fønixordenen i Musikkens Hus

Skrevet af: Michael Qureshi

Tilbage i 2017 sikrede Musikkens Hus rettighederne i hele Norden til at lave filmkoncerter med ikonet Harry Potter.

Premieren var helt vild med 5000 menneskeri Gigantium på den allerførste Harry Potter-film.

Siden er konceptet blevet et kæmpe hit i adskillige lande, og Musikkens Hus har fortsat med at lave det i eget hus.

Nu kan fans af verdenshittet Harry Potter se frem til endnu en stor musikalsk oplevelse, når Musikkens Hus torsdag d. 4. juni blænder op for femte film i Potter-serien.

Her vises Harry Potter og Fønixordenen.

Fremføres sammen med Aalborg Symfoniorkester

Publikum kan glæde sig til at opleve det næste kapitel i historien om den unge Harry Potter på et stort biograflærred, mens Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Timothy Henty opfører Nicholas Hoopers ikoniske musik.

Selve filmens handling starter med et oprør.

Lord Voldemort™️ er tilbage, men ministeriet for magi forsøger at holde sandheden skjult – herunder udnævnelse af en ny, magt-sulten professor i ’Forsvar mod Mørkets Kræfter’ ved Hogwarts™️.

Harry, Hermione og Ron danner en hemmelig læseklub, Dumbledores Army, hvor de sammen med andre elever prøver at lære de svære trylleformularer, der måske kan beskytte dem mod den onde Lord Voldemort™️.

Om musikken

Komponisten Nicholas Hooper, der bl.a. har været nomineret til en ’World Soundtrack Discovery Award’, bruger eksperimentelle teknikker og unikke instrumenter til at komponere to nye hovedtemaer, der ikke kun afspejler Dolores Umbridge, men også Voldemorts indvirkning på Harrys psyke.

Præcis ligesom sidste gang fremføres filmene på storskærm med engelsk tale og danske undertekster, imens det live symfoniorkester spiller sig smukt ind i hjertet og øregangene på publikummet.

Du kan købe billetter til Harry Potter og Fønixordenen her

Koncert og natklub i én: Infernal laver Technotombola i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

De seneste år har Infernal sendt Københavnerne på juleferie med en god gang vodka i blodet og bas-armen højt hævet over nissehuen.

Vega har været fyldt, og festen er mildest talt gået over gevind. En slags hel-aftensforestilling med overskriften TECHNOTOMBOLA.

For Infernal har været trætte af at få folk til at feste amok til deres koncerter for derefter at se publikum lidt slukørede søge videre ud på barer og natklubber, når lysene tændes, og der skal fejes gulve.

Derfor har Paw & Lina har besluttet at tage hele scenariet videre og vil i år gi’ jyderne og fynboerne muligheden for at få den perfekte optakt til  julen med et brag af en fest lige op til højtiden.

Det sker på Skråen her i Dobbelt A fredag d. 20. december.

Efter koncerten fortsætter festen

Når Infernal entrerer scenen bliver det med fuld energi, en gennemført æstetik, smukke kostumer, specialdesignet scenografi og ikke mindst bas-arm til alle.

Efter koncerten fortsætter festen med optræden af ADHD og DJ Pelle Peter Jencel, der vil sikre at festen fortsætter for fuld ild.

Derfor slutter det også først klokken 02.00. På den måde behøver man ikke at tage festen videre et andet sted. Her får man både koncert, natklub-stemning og ekstra lir med de vilde ADHD.

Du kan læse mere om det her

Blandt Danmarks bedste: Meyers leverer årets nytårsmenu direkte til døren i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

Årets sidste middag skal være en fest, men mange ender med slet ikke selv at kunne nyde værtsrollen.

I stedet gemmes festkjole eller smoking under forklædet, og du rumsterer med gryder og pander, mens resten af selskabet sipper champagne og skyder bordbomber af for næsen af dig.

For Meyers har måltidet og samværet omkring de særlige anledninger altid i været i højsædet, og derfor begyndte man allerede for mange år siden at supplere beholdningen af gode nytårsopskrifter fra bøger og hjemmeside med salget af en nytårsmenu, der skulle gøre det let at skyde genvej til en lækker nytårsmiddag med holdning og høj kvalitet.

Rosastegt nytårsklassiker eller en grøn eksplosion?

Nytårsmenuerne fra Meyers leveres til hele Danmark og øer med brofast forbindelse, og der er to forskellige menuer at vælge imellem: Den klassiske og den vegetariske.

Fælles for dem begge er, at de tager udgangspunkt i solidt kokkehåndværk, bæredygtig omtanke og sæsonnære råvarer.

Uanset udgaven er prisen 355 kr. pr. kuvert for en 3-retters menu.

Den klassiske menu står i år på bisque af jomfruhummer og strandkrabber med brug af krabbekød, æble og syltet fennikel efterfulgt at tournedos af dansk oksemørbrad med trøffelsauce, confiteret persillerod og langtidsbagte rødbeder med røget olie og tyttebær.

Finalen er en intens chokolademousse med havsalt, hvid chokoladecreme og blomster fra i sommer.

På den grønne front er Meyers med helt fremme, når det kommer til at skabe gennemførte smagsoplevelser fra planteriget.

Den vegetariske nytårsmenu står derfor på jordskoksuppe med friske æbler, en hovedret af kejserhatte stegt i misosmør og elementer som saltet citron, roser og en sprød crumble med løg, svampe, tyttebær og timian.

Desserten er den samme nytårsbombe som på den klassiske menu.

Menuerne kan selvfølgelig kombineres på kryds og tværs, hvis der både er kødspisere og grøntsagselskere i selskaber. Tjek de flotte billeder af menuerne nederst i artiklen.

Særlig menu til små nytårsgæster – og til de tørstige

Mens mangt en voksen nytårsgæst også snildt kan risikere at gå kold før tolv, sker det for ungerne oftest grundet træthed.

Derfor gør Meyers noget særligt ud af aftenens tidlige program med en 3-retters menu skræddersyet til junior for 165 kr.

Her står den på jordskoksuppe med bacon, mør kylling med skysauce og snackgrønt, samt en dessert på højde med de voksnes.

Ligesom der er mulighed for tilkøb til de små, er der også linet op med små tilkøb til resten af selskabet.

Det gælder kransekage direkte fra Meyers eget konditori og en vinmenu skræddersyet til maden med bobler, hvid- og rødvin i flaskevis.

Vind en nytårsmenu til fire fra Meyers

Meyers udlodder en nytårsmiddag til en heldig MigogAalborg læser og tre gæster.

Vinderen vælger selv, om præmien skal være den klassiske eller vegetariske menu.

Maden leveres til døren i en praktisk termokasse den 30. december – lige til at varme op og anrette dagen efter.

Sådan vinder du;
Like opslaget inde på MigogAalborgs Facebook-side
Skriv mindst en du vil have med til nytårsfest
Skriv hvilke 4 menuer du vil have, hvis du vinder

Du kan se den klassiske nytårsmenu her

Du kan se den vegetariske nytårsmenu her

Du kan se børne nytårsmenuen her

Vi trækker en vinder allerede på onsdag d. 11. december

Se de flotte billeder af Meyers Nytårsmenuer herunder

Vegetar-forret
Klassisk nytårsmenu hovedret
Børnemenu dessert