Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs hyggeligste flyttefirma: Hos Aalborg Discount Flyt er der god service og godt humør

Af Nathalia Hentze Nielsen
Kim Kristensen er 2. generation i Aalborg Discount Flyt.
Kim Kristensen er 2. generation i Aalborg Discount Flyt.

Der er nogle ting i livet, der er nødvendige, men som ikke nødvendigvis er det fedeste at bruge tid på.

Én af de ting er utvivlsomt at flytte bolig.

Ikke nok med at du skal pakke hele dit liv ned i kasse efter kasse, skal du også leje en trailer, undgå at smadre arvestykkerne, og hvis du bor i Aalborg, skal du højst sandsynligt også bære alt op på fjerde sal – uden en elevator.

Heldigvis findes der professionelle flyttefirmaer, der bogstaveligt talt kan bære det tunge læs, og som behandler dine ejendele med respekt og nænsomhed.

For Aalborg Discount Flyt er det alfa omega, at deres kunder stoler på dem og kan slappe af i processen, og det er ingen overdrivelse at kalde dem for Aalborg og Nordjyllands hyggeligste flyttefirma.

Aalborgs hyggeligste flyttefirma: Hos Aalborg Discount Flyt er der god service og godt humør
“Flåden” hos flyttefirmaet består af en stor lastbil og to mindre lastbiler, så de kan klare opgaver af alle størrelser.

Når du kontakter firmaet, er det ejer Kim Kristensen, du får i telefonen, og et roligere nordjysk gemyt skal du lede længe efter.

Han er 2. generation i familiefirmaet og har overtaget den daglige drift fra sin far, Lars, der startede firmaet i 1989 med sin bror.

Dengang hed det Dansk Discount Flyt, men da de er meget lokalt forankrede i Aalborg og Nordjylland, valgte Kim at ændre navnet til Aalborg Discount Flyt.

Navneskiftet ændrer dog ikke ved, at de har over 32 års erfaring, og at det er mere end bare en virksomhed for de involverede.

“Jeg har altid drømt om at drive firmaet videre. De fleste vil jo gerne gøre deres forældre stolte, og i vores familie er det her hjertebarnet,” siger han.

Aalborgs hyggeligste flyttefirma: Hos Aalborg Discount Flyt er der god service og godt humør
Holdet hos Aalborg Discount Flyt består af Kim, hans onkel Henrik, Patrick og faderen, Lars, hjælper også til sommetider.

Kommer altid med godt humør

Uanset om det er første gang, du skal flytte, eller du har været gennem møllen et par gange, har du sikkert en del ting, du er usikker omkring.

Derfor vægter Kim og resten af holdet at være ærlige og åbne omkring processen – lige fra det første uforpligtende tilbud til selve nedpakningen, transporten og udpakningen.

“Når vi sender et tilbud, understreger vi altid, at vi tilbyder en tryg og behagelig flytning. Der skal ikke være nogen stres over processen,” forklarer Kim.

Måden de opnår det på er overraskende simpel; de er bare sig selv.

Og det gælder alle fra Kim til faderen Lars, der stadig er involveret, samt onklen Henrik og Patrick.

“Det vi oftest får at vide fra vores kunder er, at vi har en sjov tilgang til flytningen. Vi taler altid med folk og tager måske lidt gas på dem. Det bringer dem lidt ned, og gør at de bliver roligere,” uddyber Kim.

Aalborgs hyggeligste flyttefirma: Hos Aalborg Discount Flyt er der god service og godt humør
Det er tydeligt at se, at Aalborg Discount Flyt er et familiefirma. Når du træder ind på Kims kontor i Aabybro er det ikke kunst, der pryder væggene, men billeder af døtrene og resten af familien.

Det bekræfter de mange flotte anmeldelser på Aalborg Discount Flyts Facebook-side også.

Her er de ord, der går mest igen “god service” og “godt humør”.

“To meget veloplagte og smilende flyttemænd mødte op og klarede flytningen til UG, alle vores aftaler blev overholdt og jeg kunne føle mig helt tryg,” lyder det fra Ann, mens Ane Katrine skriver:

“Tusind tak til Kim, Lars, Henrik og Patrick for en super effektiv og hurtig flytning – dertil kommer en god humor – så alt i alt perfekt.”

Udvalgt til verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Selvom der lægges stor vægt på, at der skal være plads til fjollerier, er Aalborg Discount Flyt dog først og fremmest et professionelt flyttefirma.

De kan deres kram og ved nøjagtig, hvordan dine ting skal behandles, når det bæres og køres rundt.

Har du særligt værdifulde ejendele, der skal flyttes, sørger de endvidere for at sende en flyttekonsulent gratis ud, der kan tage bestik af opgaven, før du får et tilbud på din flytning.

Store erhvervsflytninger klarer de også. Aalborg Discount Flyt hjalp bl.a. UCN i Aalborg, da de skiftede lokation for nogle år siden, og i denne uge hjælper de dem med at flytte et bibliotek på Selma Lagerløfs Vej.

De kommer også til at stå for den store opgave at flytte Røde Kors butikken på Ny Kærvej til nye og større lokaler i Vejgaard Bymidte.

Det fokus på detaljerne, gør at kunderne gladeligt kommer igen, og de glade kunder har lagt grobund for en succesfuld virksomhed.

Faktisk så succesfuld, at Aalborg Discount Flyt i 2022 er blevet udvalgt til EY Entrepreneur Of The Year i Startup/Scaleup kategorien, hvilket er verdens største og mest anerkendte vækstskaberkonkurrence.

Har du planer om at flytte i den nærmeste fremtid, kan du få en uforpligtende snak med Kim. Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også