Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs hotte kebab-restaurant: Få en menu for 49 kr. på James Robertson resten af juni

Af Michael Qureshi

Byens nye store kebab-restaurant James Robertson har revolutioneret den måde, vi har været til at få serveret kebab på i Aalborg.

Med en stor flot lys restaurant i de gamle Sunset Boulevard-lokaler, lynhurtig betjening og ikke mindst lækker mad med specialopskrifter på kødet har skabt en kebab-oplevelse på et højere niveau.

James Robertson skiller sig markant ud fra byens øvrige kebabsteder ved at være mere som McDonalds og Burger King i deres koncept.

Derudover bruger de specialopskrifter på deres kød og brød, hvilket har gjort dem populære i byen.

James Robertson har fået fin ros for deres mad, og nu ønsker de at takke Aalborg for den varme modtagelse med et ægte sommertilbud.

Derfor kan man i resten af juni få en af deres sprøde menuer til kun 49 kr. som inkluderer enten pita, sandwich eller durum samt fritter og sodavand.

Aalborgs hotte kebab-restaurant: Få en menu for 49 kr. på James Robertson resten af juni

Aalborgs hotte kebab-restaurant: Få en menu for 49 kr. på James Robertson resten af juni

Alle i Aalborg skal prøve deres kebab

På deres Facebook-side skriver restauranten;

“Aalborg vi stopper ikke før alle har prøvet måske Danmarks bedste kebab!

Nåede du ikke ned enten søndag eller mandag og prøvede vores super SPRØDE tilbud, hvor du kunne få en valgfri menu med enten kylling -eller oksekød til KUN 49kr.? Bare rolig du kan nå det endnu.

Vi synes ikke, at der er nogen, som skal snydes, så vi kører vores mega FEDE tilbud i hele juni måned. -Skynd dig ned!

Du kan vælge mellem enten en durum, pita eller flute

Du får selvfølgelig også vores sprøde fritter og en kold sodavand med i tilbuddet.”

Krydret efter legendariske opskrifter
Der er stort fokus på kødet, som kæden nøje udvælger ud fra høje kvalitetskriterier. Man kan vælge imellem lammekød, oksekød og kylling.

Kødet er krydret efter opskrifter, som nogle af Tysklands allerstørste kebabkæder har kæmpe succes med.

Blandt andet har den tidligere tyske landsholdsstjerne Lukas Podolski kastet sig ud i et kebab-eventyr, der godt kan minde lidt om konceptet, som James Robertson har introduceret til danskerne.

Du kan følge James Robertson på Facebook her

James Robertson har som en nyhed også indgået et samarbejde med Just Eat, så du kan få maden bragt ud, når du vil.

 

Del artikel

Andre læser også