Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs første creperie åbnede i dag: Maggie Mae fik varm velkomst

Af Michael Qureshi

Af Kathrine Larsen

I dag åbnede Aalborgs første crêperie, Maggie Mae, på Boulevarden og sikke en velkomst, det har fået.

Siden åbning kl. 10 har der været en lind strøm af mennesker inde og tjekke det nye sted ud.

Bag det spændende nye sted står Lisa Søgaard, som også er indehaver af den tilstødende café, Penny Lane, og cafeen Abbey Road som ligger overfor Nordkraft.

Maggie Mae

Siden Lisa offentliggjorde nyheden om åbningen af creperiet, har der været stor interesse omkring projektet, også i dag.

”Mange er nysgerrige og kommer ind for lige at se, hvad det er for noget”, fortæller Lisa Søgaards, mens hun kigger rundt i den lille café, hvor gæster sidder og spiser og andre forsøger at bestemme hvilken pandekage, de har lyst til at sætte tænderne i.

Menukortet består af både lækre madpandekager og søde dessertpandekager.

En Madpandekage med røget laks, flødestuvet spinat, creme fraiche med rødløg og tangsalat
En Madpandekage med røget laks, flødestuvet spinat, creme fraiche med rødløg og tangsalat

Alle madpandekagerne er glutenfrie og er lavet på boghvede. Her kan man f.eks. vælge en lidt spicy udgave som en ”Red Curry” med kylling i red curry, raita af græsk yoghurt, koriander, rød basilikum og peanuts. Man kan også gå i den anden grøft med en sød dessertpandekage med lemon curd og ristede mandler. Mulighederne er mange.



Madpandekage med kylling i red curry, raita af græsk yoghurt, koriander, rød basilikum og peanuts
Madpandekage med kylling i red curry, raita af græsk yoghurt, koriander, rød basilikum og peanuts

”Det har været lidt fifty-fifty indtil videre, om folk bestiller en madpandekage eller en sød. Vi håber, folk har lyst til at komme ind senere i dag og få en sød pandekage med, de kan gå spise, mens de går rundt hernede i byen”, fortæller Lisa.

Man kan nemlig helt selv bestemme, om man har lyst til at spise i cafeen eller tage den med videre. Det er dog kun dessertpandekagerne, der kan laves to-go.

Maggie Mae

Facaden til Maggie Mae er malet en klar gul farve, og det har der været delte meninger om.

”Mange synes, det ser friskt og nyt ud, mens andre har spurgt, om det ikke godt nok bare er en grundfarve”, fortæller Lisa og griner.

Skulle du have lyst til at kigge forbi Maggie Mae, så bare hold øje med den klare gule facade midt på Boulevarden.

Del artikel

Andre læser også