Aalborgs bedste nytårsfester: Disse restauranter giver dig en fantastisk aften
Applaus
Menu
Snacks: Hønseskind og tatarcrackers
Ret 1: Caviar ”surprise” m. muslinger og hvidchokolade
Ret 2: Pocheret letrøget torsk m. bacon, syltet løg og purløgs sauce
Ret 3: Sort hummer m. crouton og aromat på svampe
Ret 4: Stegt foie gras m. fermenteret hyben og ramsløg
Ret 5: Farseret vagtel m. morkler, røget kartoffel og marv
Ret 6: Chokoladekugle m. blodappelsin og hasselnødder
Kaffe og kransekage
Aftenens program
Kl. 18.00: Velkomst med champagne og snacks
Kl. 18.30: Gallamiddagen serveres
Kl. 23.00: Arrangementet slutter
Pris: 1495 kr pr. person
Book bord online. Læs mere her
Brdr. Price
Menu
Bobler & Snacks: Kyllingechips med mayo. Tatar med sprøde løg og kartofler. Kaviar på blinis med cremefraiche. Vin: N.V. Arnaud Robert, Brut, Champagne, Frankrig
Bisque: Lavet på pighvar og hummer med sprøde jomfruhummerhaler og jordskokke. Vin: 2014, Chardonnay, Secret Cellars, Sonoma, Californien, USA
Gravad krondyr: Tynde skriver af krondyr, dertil rødbede, peberrod og sprøde maltflager. Vin: 2008, Pinot Noir, Arbois Rouge, Domaine Rolet Pere & Fils, Jura Frankrig
En lille opfrisker: Vores version af en Gin & Tonic som granité.
Tournedos rossini: En elsket klassiker; Oksemørbrad serveret på smørristet brødcrouton, belagt med ristet foie gras og høvlet trøffel. Hertil madeira sauce, kartoffelkrokette og glaserede rodfrugter. Vin: 2012, Chateau Barrail du Blanc, Saint-Emilion, Bordeaux, Frankrig
Kirsebær på 3 måder: Serveret sammen med Panna cotta, tilsmagt med mørk rom, og brud af spongecake med mandel og marcipan. Vin: 2014 Malus Unika, Cuvee Anna, Coldhand Winery, Danmark
Aftenens program
Kl. 18.30-19.30: Ankomst
Kl. 23.00-23.30: Afslutning med nytårskransekage og kaffe
Pris: 995 kr pr. person (inkl. bobler og kaffe), 695 kr pr. person (inkl. mineralvand)
Book bord på info.aalborg@brdr-price.dk eller online. Læs mere her
Comwell Hvide Hus
Menu
Appetizer: Comwell skinke
Ret 1: Jomfruhummer, sprød havtorn, skaldyrsessens
Ret 2: Letrøget torske consommé, torske ballotine
Ret 3: Økologisk frilandsgris – Comwell’s egen avl, kartoffel chiffon
Ret 4: Kalvemørbrad, Økologiske oksehaler, confiteret selleri, portvins sky
Ret 5: Lille surprise a la chef
Dessert: Dessert i grønne
Vinmenu tilpasset retterne – ad libitum
Aftenens program
Kl. 15.00-17.00: Ankomst med kaffe og kage
Kl. 17.45: Velkomst, Direktørens og Dronningens nytårstaler i Kilden
Kl. 18.30: 5-retters menu serveres
Kl. 23.00: Kaffe/te, og sødt serveres
Kl. 23.50: Champagne skænkes! Musik ved live band
Kl. 23.00-2.00: Fri bar inkl. cocktails
Kl. 1.30: Natmad i køkkenet
Kl. 2.00: Godnat!
Pris: 1.995 kr pr. person (inkl. drikkevarer)
Book bord på 98 13 84 00. Læs mere her
Helmuth Bar & Kitchen
Menu
Snacks: Snacks bestående af sprøde ting fra hav og mark
1.-3. servering: Bløddyr og ”svampe”mayo, sprøde skalddyr, fladfisk og limfjordsskatte
4.-5. servering: Japansk ko, kaviar og nytårsfisk
6.-8. servering: Grillet ko og rodknolde , dyr og svampe, grillet grønt fra marken
9. servering: Brun og hvid
Champagne og kransekage
Aftenens program
Kl. 19.00: Velkomstdrinks
Kl. 19.30: Vi går til bords
Kl. 24.00: Champagne & kransekage
Pris: 799 kr pr. person
Book bord på tlf. 98 10 33 05 eller online. Læs mere her
Morten’s Kro
Menu
5 retters udsøgt gourmet menu med udsøgte råvarer som pighvar-hummer-fjerkræ-okse og festlig nytårs dessert samt tilhørende udsøgt vin menu og afsluttende kaffe/the og kransekage fra buffet.
Aftenens program
Kl. 18.30-19.00: Vi tilbyder appetizers og champagne Moet & Chandon new year edition
Kl. 19.00: Første forret serveres
Kl. 24.00: Nytåret skåles ind med Moet & Chandon brut rose. Derefter åbner baren og DJ Disse spiller op til dans.
Pris: 1798 kr pr. person (inkl. vin og champagne. Uden vin og champagne er prisen 898 kr)
Book bord online. Læs mere her
Nam
Menu (social dining)
Caviar og vagtel æg
Fermenteret grønt og dip
Skagenskinke m. saltet grønt og cremos
Fish’n chips” ris og østers
Nigiri tun, dehydreret andelever og hindbær
Laks m. stikkelsbær ponzu og silderogn
Broccoli, sesam og syrnet fløde
Stegt jomfruhummer m. line og peber
Rå okse m. sprød kartoffel og urter
Løg m. urter, sauce på havgus og sort trøffel
Svinebryst m. shiso og BBQ
Waygu m. brunet smør og soja
Skovmærkeis og caviar
Hvid chokolade, agurk og peber
Aftenens program
Kl. 17.45: Velkomst drinks
Kl. 18.00: Dronnings nytårstale
Kl. 23.00: Arrangementet afsluttes
Pris: 1395 kr pr. person (inkl. champagne, vinmenu og kaffe)
Book bord på tlf. 25 54 10 10 eller pr. mail info@nam.dk. Læs mere her
Restaurant Rusk
Menu
Dronningens nytårstale med bobler og appetizer. Vin: Albert Sounit Cuvée prestige, Cremant de Bourgogne – Frankrig
Forret: Torsk, æble og selleri. Vin: Grans Fassian Mineralschiefer, Mosel – Frankrig.
Mellemret 1: Kammusling fra Limfjorden a la nage. Vin: Felix Callejo El Lebrero, Castilla Y Leon – Spanien.
Mellemret 2: Hjorte-vildt med rødkålsjuice, peberrod og kastanje. Vin: Nada Fiorenzo Manzola Barbaresco – Piemonte – Italien.
Hovedret: Okse-højreb, frisk sort trøffel, rødbede, ribs, estragon og sauce af karamelliserede løg. Vin: Podere Sapaio ”Sapaio” Bolgheri, Toscana – Italien.
Dessert: Mørk guanaja chokolade, , kirsebær, boghvede og hjemmelavet kaffe-likør. Vin: Mas de Lavail Expression Maury, Roussillion – Frankrig
Kaffe og hjemmelavede petit fours.
Vand med og uden brus ad libitum.
Aftenens program
Kl. 18.00: Arrangementet starter
Kl. 23.30: Arrangementet slutter
Pris: 1.350 kr pr. person
Book bord på tlf. 70 22 92 72. Læs mere her
Scheelsminde
Menu
Forret: Saltet torsk serveret med crumble af hasselnødder, sprøde chips og syltede perleløgsskaller. Hertil brunet smørcreme og estragonolie.
Mellemret: Stegte jomfruhummerhaler serveret med variation af fennikel og dildolie. Hertil skummende bisque af blåmuslinger.
Hovedret: Rosestegt kalvemørbrad serveret med sellericreme, confiteret kejserhat med urterasp , rehydreret rødbede og bøgehatte. Hertil trøffelglace og kartoffel bagt med smør og timian.
Ost: Variation af oste med hjemmelavede sylterier og sprødt knækbrød
Dessert: Støbt hvid chokolade serveret med urte marengs, syltede vinteræbler og citronpure. Hertil rød skovsyre og citrontimian.
Natmad: Danske pølsebordsspecialiteter
Aftenens program
Kl. 17.30: Ankomst og velkomstchampagne
Kl. 18.00: Dronningens nytårstale på storskærm i “De fire årstider”
Kl. 18.30: Den fantastisk 5-retters nytårsmenu. Under middagen serverer vores dygtige vintjenere udvalgte vine.
Kl. 22.00: Musik & dans til kl. 01.00
Kl. 24.00: Champagne og festfyrværkeri over Aalborg.
Kl. 01.00: Natmad med danske pølsebordsspecialiteter.
Pris: Fra 1.335 kr pr. person
Book bord online. Læs mere her
Tabu
Menu
Champagne & Snacks
“En tur i Nordjylland”.
2009 Anäis Brut, Blanc de blanc, Xavier Leconte, Troissy, Champagne, Frankrig
“Spis brød til”: Surdejsbrød med god smørrelse
“Skaller fra Nordjylland”: Jomfruhummer & muslinger
2012 Sclossberg Riesling, Erste Lage, Schloss Neiweier, Baden, Tyskland
“Kysten nær Hirtshals”: Vesterhavstorsk
2014 Saint Aubin, Cuvee Thomas, Vincent Latour, Bourgogne, Frankrig
“De nordjyske græsser”: Fjordlandskød fra Hadsund
2012 Stroppiana, Leonardo, Barolo, Piemonte, Italien (Serveres fra Matusalem flaske 6 L)
“Nordjysk mejeri”: Sønderhaven
20 years, Dry white port, Quinta das Lamelas, Duero, Portugal
“Vi slutter med et brag”: Årets topscorer 2013
2014 Muscat de Rivesaltes, Domaine de la Coume du Röy, Roussillion, Frankrig
Varme drikke, lokal brændevin & et studie i kirsebær
Aftenens program
Kl. 17.30: Arrangementet starter
Kl. 23:00: Menuen afsluttes, derefter mulighed for at forsyne sig i baren med champagne, lidt cocktails og lokale lækkerier
Kl. 24.00: Rådhusklokkerne ringer
Kl. 1.00: Arrangementet slutter
Pris: 2000 kr pr. person
Book bord på tlf. 88 19 60 58. Læs mere her