Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs bedste nytårsfester: Disse restauranter giver dig en fantastisk aften

Af Michael Qureshi

Applaus

Menu

Snacks: Hønseskind og tatarcrackers

Ret 1: Caviar ”surprise” m. muslinger og hvidchokolade

Ret 2: Pocheret letrøget torsk m. bacon, syltet løg og purløgs sauce

Ret 3: Sort hummer m. crouton og aromat på svampe

Ret 4: Stegt foie gras m. fermenteret hyben og ramsløg

Ret 5: Farseret vagtel m. morkler, røget kartoffel og marv

Ret 6: Chokoladekugle m. blodappelsin og hasselnødder

Kaffe og kransekage

Aftenens program

Kl. 18.00: Velkomst med champagne og snacks

Kl. 18.30: Gallamiddagen serveres

Kl. 23.00: Arrangementet slutter

 

Pris: 1495 kr pr. person

Book bord online. Læs mere her

Applaus
Applaus
Applaus
Applaus

Brdr. Price

Menu

Bobler & Snacks: Kyllingechips med mayo. Tatar med sprøde løg og kartofler. Kaviar på blinis med cremefraiche. Vin: N.V. Arnaud Robert, Brut, Champagne, Frankrig

Bisque: Lavet på pighvar og hummer med sprøde jomfruhummerhaler og jordskokke. Vin: 2014, Chardonnay, Secret Cellars, Sonoma, Californien, USA

Gravad krondyr: Tynde skriver af krondyr, dertil rødbede, peberrod og sprøde maltflager. Vin: 2008, Pinot Noir, Arbois Rouge, Domaine Rolet Pere & Fils, Jura Frankrig

En lille opfrisker: Vores version af en Gin & Tonic som granité.

Tournedos rossini: En elsket klassiker; Oksemørbrad serveret på smørristet brødcrouton, belagt med ristet foie gras og høvlet trøffel. Hertil madeira sauce, kartoffelkrokette og glaserede rodfrugter. Vin: 2012, Chateau Barrail du Blanc, Saint-Emilion, Bordeaux, Frankrig

Kirsebær på 3 måder: Serveret sammen med Panna cotta, tilsmagt med mørk rom, og brud af spongecake med mandel og marcipan. Vin: 2014 Malus Unika, Cuvee Anna, Coldhand Winery, Danmark

Aftenens program

Kl. 18.30-19.30: Ankomst

Kl. 23.00-23.30: Afslutning med nytårskransekage og kaffe

 

Pris: 995 kr pr. person (inkl. bobler og kaffe), 695 kr pr. person (inkl. mineralvand)

Book bord på info.aalborg@brdr-price.dk eller online. Læs mere her

Price i Aalborg
Brdr. Price
Price i Aalborg
Brdr. Price

Comwell Hvide Hus

Menu

Appetizer: Comwell skinke

Ret 1: Jomfruhummer, sprød havtorn, skaldyrsessens

Ret 2: Letrøget torske consommé, torske ballotine

Ret 3: Økologisk frilandsgris – Comwell’s egen avl, kartoffel chiffon

Ret 4: Kalvemørbrad, Økologiske oksehaler, confiteret selleri, portvins sky

Ret 5: Lille surprise a la chef

Dessert: Dessert i grønne

Vinmenu tilpasset retterne – ad libitum

Aftenens program

Kl. 15.00-17.00: Ankomst med kaffe og kage

Kl. 17.45: Velkomst, Direktørens og Dronningens nytårstaler i Kilden

Kl. 18.30: 5-retters menu serveres

Kl. 23.00: Kaffe/te, og sødt serveres

Kl. 23.50: Champagne skænkes! Musik ved live band

Kl. 23.00-2.00: Fri bar inkl. cocktails

Kl. 1.30: Natmad i køkkenet

Kl. 2.00: Godnat!

 

Pris: 1.995 kr pr. person (inkl. drikkevarer)

Book bord på 98 13 84 00. Læs mere her

Comwell
Comwell
Comwell: Udsigt
Comwell: Udsigt

Helmuth Bar & Kitchen

Menu

Snacks: Snacks bestående af sprøde ting fra hav og mark

1.-3. servering: Bløddyr og ”svampe”mayo, sprøde skalddyr, fladfisk og limfjordsskatte

4.-5. servering: Japansk ko, kaviar og nytårsfisk

6.-8. servering: Grillet ko og rodknolde , dyr og svampe, grillet grønt fra marken

9. servering: Brun og hvid

Champagne og kransekage

Aftenens program

Kl. 19.00: Velkomstdrinks

Kl. 19.30: Vi går til bords

Kl. 24.00: Champagne & kransekage

 

Pris: 799 kr pr. person

Book bord på tlf. 98 10 33 05 eller online. Læs mere her

Helmuth
Helmuth Bar & Kitchen
Helmuth
Helmuth Bar & Kitchen

Morten’s Kro

Menu

5 retters udsøgt gourmet menu med udsøgte råvarer som pighvar-hummer-fjerkræ-okse og festlig nytårs dessert samt tilhørende udsøgt vin menu og afsluttende kaffe/the og kransekage fra buffet.

Aftenens program

Kl. 18.30-19.00: Vi tilbyder appetizers og champagne Moet & Chandon new year edition

Kl. 19.00: Første forret serveres

Kl. 24.00: Nytåret skåles ind med Moet & Chandon brut rose. Derefter åbner baren og DJ Disse spiller op til dans.

 

Pris: 1798 kr pr. person (inkl. vin og champagne. Uden vin og champagne er prisen 898 kr)

Book bord online. Læs mere her

Mortens Kro Aalborg
Mortens Kro
Foto: VisitAalborg
Mortens Kro Aalborg
Mortens Kro

Nam

Menu (social dining)

Caviar og vagtel æg

Fermenteret grønt og dip

Skagenskinke m. saltet grønt og cremos

Fish’n chips” ris og østers

Nigiri tun, dehydreret andelever og hindbær

Laks m. stikkelsbær ponzu og silderogn

Broccoli, sesam og syrnet fløde

Stegt jomfruhummer m. line og peber

Rå okse m. sprød kartoffel og urter

Løg m. urter, sauce på havgus og sort trøffel

Svinebryst m. shiso og BBQ

Waygu m. brunet smør og soja

Skovmærkeis og caviar

Hvid chokolade, agurk og peber

Aftenens program

Kl. 17.45: Velkomst drinks

Kl. 18.00: Dronnings nytårstale

Kl. 23.00: Arrangementet afsluttes

 

Pris: 1395 kr pr. person (inkl. champagne, vinmenu og kaffe)

Book bord på tlf. 25 54 10 10 eller pr. mail info@nam.dk. Læs mere her

Nam
Nam
Nam
Nam

Restaurant Rusk

Menu

Dronningens nytårstale med bobler og appetizer. Vin: Albert Sounit Cuvée prestige, Cremant de Bourgogne – Frankrig

Forret: Torsk, æble og selleri. Vin: Grans Fassian Mineralschiefer, Mosel – Frankrig.

Mellemret 1: Kammusling fra Limfjorden a la nage. Vin: Felix Callejo El Lebrero, Castilla Y Leon – Spanien.

Mellemret 2: Hjorte-vildt med rødkålsjuice, peberrod og kastanje. Vin: Nada Fiorenzo Manzola Barbaresco – Piemonte – Italien.

Hovedret: Okse-højreb, frisk sort trøffel, rødbede, ribs, estragon og sauce af karamelliserede løg. Vin: Podere Sapaio ”Sapaio” Bolgheri, Toscana – Italien.

Dessert: Mørk guanaja chokolade, , kirsebær, boghvede og hjemmelavet kaffe-likør. Vin: Mas de Lavail Expression Maury, Roussillion – Frankrig

Kaffe og hjemmelavede petit fours.

Vand med og uden brus ad libitum.

Aftenens program

Kl. 18.00: Arrangementet starter

Kl. 23.30: Arrangementet slutter

 

Pris: 1.350 kr pr. person

Book bord på tlf. 70 22 92 72. Læs mere her

Aalborgs bedste nytårsfester: Disse restauranter giver dig en fantastisk aften
Restaurant Rusk: Hovedret
Rusk Aalborg
Restaurant Rusk

Scheelsminde

Menu

Forret: Saltet torsk serveret med crumble af hasselnødder, sprøde chips og syltede perleløgsskaller. Hertil brunet smørcreme og estragonolie.

Mellemret: Stegte jomfruhummerhaler serveret med variation af fennikel og dildolie. Hertil skummende bisque af blåmuslinger.

Hovedret: Rosestegt kalvemørbrad serveret med sellericreme, confiteret kejserhat med urterasp , rehydreret rødbede og bøgehatte. Hertil trøffelglace og kartoffel bagt med smør og timian.

Ost: Variation af oste med hjemmelavede sylterier og sprødt knækbrød

Dessert: Støbt hvid chokolade serveret med urte marengs, syltede vinteræbler og citronpure. Hertil rød skovsyre og citrontimian.

Natmad: Danske pølsebordsspecialiteter

Aftenens program

Kl. 17.30: Ankomst og velkomstchampagne

Kl. 18.00: Dronningens nytårstale på storskærm i “De fire årstider”

Kl. 18.30: Den fantastisk 5-retters nytårsmenu. Under middagen serverer vores dygtige vintjenere udvalgte vine.

Kl. 22.00: Musik & dans til kl. 01.00

Kl. 24.00: Champagne og festfyrværkeri over Aalborg.

Kl. 01.00: Natmad med danske pølsebordsspecialiteter.

 

Pris: Fra 1.335 kr pr. person

Book bord online. Læs mere her

Scheelsminde Aalborg
Hotel Scheelsminde
Scheelsminde
Scheelsminde: Hovedret

Tabu

Menu

Champagne & Snacks

“En tur i Nordjylland”.

2009 Anäis Brut, Blanc de blanc, Xavier Leconte, Troissy, Champagne, Frankrig

“Spis brød til”: Surdejsbrød med god smørrelse

“Skaller fra Nordjylland”: Jomfruhummer & muslinger

2012 Sclossberg Riesling, Erste Lage, Schloss Neiweier, Baden, Tyskland

“Kysten nær Hirtshals”: Vesterhavstorsk

2014 Saint Aubin, Cuvee Thomas, Vincent Latour, Bourgogne, Frankrig

“De nordjyske græsser”: Fjordlandskød fra Hadsund

2012 Stroppiana, Leonardo, Barolo, Piemonte, Italien (Serveres fra Matusalem flaske 6 L)

“Nordjysk mejeri”: Sønderhaven

20 years, Dry white port, Quinta das Lamelas, Duero, Portugal

“Vi slutter med et brag”: Årets topscorer 2013

2014 Muscat de Rivesaltes, Domaine de la Coume du Röy, Roussillion, Frankrig

Varme drikke, lokal brændevin & et studie i kirsebær

Aftenens program

Kl. 17.30: Arrangementet starter

Kl. 23:00: Menuen afsluttes, derefter mulighed for at forsyne sig i baren med champagne, lidt cocktails og lokale lækkerier

Kl. 24.00: Rådhusklokkerne ringer

Kl. 1.00: Arrangementet slutter

 

Pris: 2000 kr pr. person

Book bord på tlf. 88 19 60 58. Læs mere her

TABU
Tabu
Tabu Aalborg
Tabu-holdet da Aalborg-restauranten åbnede i september

Del artikel

Andre læser også