Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gik helt amok: Aalborgenserne tømte lager med populær sex-serviet

Af Aske Bisgaard Pedersen

Hvis man er lidt for hurtigt ude af starthullerne, når kalorius bliver sluppet løs i soveværelset, kan gode råd være dyre… Og så alligevel ikke!

For vi skrev i januar om Blivved-servietten, der får dig til at holde længere i sengen.

Og straks efter gik det amok med ordrer fra lystige aalborgensere med trang til at gå fra at være 100-meter mester i lagengymnastik til at have udholdenhed som en maratonløber.

Servietterne blev klattet afsted til aalborgenserne i en sådan grad, at lageret blev fuldstændigt tørlagt.

Lageret er fyldt op igen

Hvis man er træt af, at klatten er leveret, inden seancen knap er begyndt, så er Blivved-servietten din redning og er faktisk Danmarks mest solgte middel mod tidlig sædafgang.

Men selvom servietten er populær på landsplan, har den altså vist sig at være ekstra populær i Aalborg.

Her var blivved.dk’s hjemmeside rødglødende af besøgende og ordrebogen fyldt til randen.

Ud over at sælge Blivved-servietten på egen hjemmeside forhandles den desuden hos store forhandlere, heriblandt Sinful, Med24, Helsebixen og andre.

Der gik da heller ikke længe, fra at artiklen blev bragt, til at telefonerne bimlede og bamlede med opkald fra forhandlerne, der spurgte, hvad der var sket grundet den store interesse, og om de kunne bestille et læs servietter mere.

På mindre end et døgn var lageret rippet for Blivved-servietter, men nu er det igen fyldt op og klar til at hjælpe mænd med præstationsangst til at holde længere.

Simpelt, sikkert og effektivt

Servietten mod ekstra udholdenhed er opfundet i Kina og har noget længere tid på bagen end et gennemsnitligt samleje, hvor den faktisk har været benyttet i adskillige århundreder.

Når man bruger den, vil man ikke længere være stresset og anspændt, og det vil pludselig være naturligt at holde en halv time eller længere.

Du skal heller ikke have fat i din læge eller læse en halv roman af en brugsanvisning, før du er kørende.

Den kræver ingen recept eller konsultation, og den er lægeligt testet og klinisk bevist til at være sikker og effektiv.

95% af indholdet er ekstrakter af kinesiske urter, og hvis man har været en tur i Kina eller andre steder i Asien, så har man nok også set servietten før. I mange asiatiske lande er servietten nemlig en del af velkomstpakken på hotelværelset.

Blivved.dk-servietten blev lanceret i 2014 og er i dag Danmarks mest solgte produkt mod tidlig sædafgang.

Simpel løsning på et normalt problem

Et godt seksuelt forhold er et stærkt fundament for et lykkeligt liv sammen med sin partner. Dog opnår mange mænd hurtigere klimaks end deres partner.

For tidlig sædafgang hos manden kan give begge partner en følelse af, at samlejet er utilstrækkeligt og kan i værste fald belaste kærlighedslivet.

Dog er der en ganske simpel løsning, for i over 90% af tilfældene hjælper blivved.dk-servietten med at forebygge tidlig sædafgang.

Man skal blot aftørre penishoved og undersiden med servietten, lade det virke i 15-25 minutter og derefter skylle med vand.

Så er man ellers klar til at give den gas og nyde samlejet uden at være bekymret for at være elskovens Speedy Gonzales – og din sexpartner vil også kunne nyde godt af en længere akt.

På markedet har der tidligere været en spray mod tidlig sædafgang, der dog endte med at blive ulovliggjort. Blivved.dk-servietten derimod er godkendt og står efter adskillige år på markedet tilbage som det mest solgte produkt med tilsvarende formål.

Den nydelsesforlængende serviet kan fås fra 15,5 krone stykket, hvis man køber en balje med 32 hjem.

Og man skal ikke være bange for, hvad andre tænker, for produktet leveres i en diskret pakke.

Så hvis det er en sædvane, at du kommer for tidligt, så slip for bekymringerne og køb Blivved.dk-servietten her.

Del artikel

Andre læser også