Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgenserne køber badetøj og svømmeudstyr i stor stil

Af Redaktionen

Varmen har efterhånden ligget ret konstant i en længere periode og sommerferien nærmer sig med hastige skridt.

Disse to ting betyder for mange danskere at den blege vinterkrop snart skal luftes med ture stranden.

Dette kan man også mærke lige i øjeblikket hos den danske svømmeshop, Watery.dk, hvor badedragter, badebukser og diverse dykkerudstyr sælges i høj stil – specielt her i Nordjylland.

”Jeg kan ikke helt lige gennemskue, hvorfor det forholder sig sådan, men lige siden jeg startede Watery for 2,5 år siden, så har jeg oplevet en større grad af bestillinger fra lige netop området omkring Aalborg.

Om det skyldes folk elsker at bade i Limfjorden eller der bare er varmere heroppe generelt, det er endnu en gåde for mig.

Men det er da bestemt glædeligt at nordjyderne har taget så godt imod min svømmebutik”, siger den 20-årige indehaver af Watery.dk, Daniel Johannesen.

Dette slags badetøj foretrækker nordjyderne

Det er ikke kun når det gælder almindeligt tøj, at der går mode i den. Det gør der bestemt også indenfor badetøj, og her er der ifølge Daniel stor forskel på hvad der foretrækkes om man bor i Nordjylland, i Sønderjylland eller i hovedstadsområdet.

For hvor københavnerne er mest til badeshorts til både mænd og drenge, så er det altså mere de klassiske ”speedos” / trekantede badebukser, der foretrækkes af mænd i Nordjylland.

Hos det modsatte køn er det i høj grad en almindelig, sort badedragt der vælges, når turen går mod stranden eller svømmehallen.

Specielt badedragter fra Speedo er populære. Disse er også kendt for deres lange holdbarhed i vand, at de tørrer lynhurtigt og deres helt klassiske, sorte design.

Er man til gengæld mere til pang-farver, så går mange med en badedragt eller bikini fra Funkita.

Dette svømmeudstyr er mest populært i Aalborg

Men det er ikke kun på badetøjet, man kan skille sig ud med ved vandet. Også svømmebriller, dykkerudstyr og svømmefødder er populære redskaber, til at svømme med.

Udover at svømmebriller gør det betydeligt nemmere at se under vand, så giver de også en højere tryghed under vand. På samme måde gør decideret dykkerudstyr med snorkel og svømmefødder svømmeturen for specielt de små væsner betydeligt sjovere, når de kan ligge i flere timer i vandoverfladen og undersøge havbunden.

Noget børnene i Nordjylland tilsyneladende godt kan lide ifølge Daniel.

Kendt fra Løvens Hule

Måske har du allerede hørt navnet Watery før? Eller Daniel Johannesen for den sags skyld.

Daniel deltog nemlig i den seneste sæson af Løvens Hule, hvor han med en gennemtænkt pitch fik overbevist hele to løver om potentialet i hans forretning. Nemlig Jesper Buch og Christian Stadil.

Med dem ombord vil han ikke bare forsøge at få bredt Watery endnu længere ud, men også inden længe begynde på Watery´s eget private-label mærke, AquaSide, som et bedre supplement til de dyrere brands som Speedo, TYR og Arena.

Derudover åbner Watery inden længe i Sverige med udgangspunkt i den store succes her i Danmark og specielt Nordjylland, således svenskerne også kan få glæde af det efterhånden store udvalg, som aalborgenserne tilsyneladende har taget rigtig godt imod.

Del artikel