ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgenserne kan nu booke deres møder, konferencer og fester online

Af Annoncør

EventButler kommer dig til undsætning, i jagten på de perfekte rammer for festen, mødet eller konferencen i eller omkring Aalborg.

Bag platformen eventbutler.dk står den jyske iværksætterduo Jesper Friis Bruun og Kenneth Wernst Christensen, der de sidste par år har arbejdet målrettet på at skabe Danmarks største platform med over 600 selskabs– møde- og konferencelokaler, som alle bliver eksponeret med deres priser, billeder samt beskrivelse af, hvad de tilbyder til et hvilket som helst arrangement.

Platformen minder i alt sin enkelthed om lignende platforme i andre brancher som Booking.com, Just-Eat og Bilbasen.dk.

Den blot 2 år gamle virksomhed, EventButler, har på kort tid skabt Danmarks største platform indenfor selskabs- konference- og mødesteder, og sørger for, at du ikke længere skal spilde din tid på at søge nettet tyndt. Platformen er nem og bekvem at bruge, og du vil blive præsenteret for en bred vifte af steder, som du måske ikke har stiftet bekendtskab med. Det er dermed blevet meget nemmere at finde de rigtige rammer, som er ideelle for din kommende begivenhed – omend du er privatperson eller virksomhed.

Fuldt booket på de travle dage

EventButler har i en længere periode, oplevet et større opsving i bookinger af selskaber, møder & konferencer, og særligt efter ophævelsen af coronarestriktionerne tilbage i januar 2022. Dette har resulteret i, at flere af stederne allerede har fuldt bookede kalendere i 2022, samt nogle af de populære måneder i 2023. Ved du derfor allerede nu ved, at du skal holde et arrangement eller møde i den nærmere eller fjernere fremtid, så tøv ikke med at sende din forespørgsel afsted. Stederne i og omkring Aalborg bliver nemlig hurtigt booket op, og ved at sætte gang i processen allerede nu, er du tættere på, at sikre stedet til det, du nu skal afholde.

EventButler håndterer bookinger af forskellige karakter, lige fra bryllupper, konfirmationer og barnedåb til konferencer, møder, og firmaarrangementer for store som små virksomheder. Netop denne alsidighed og altfavnende service, er det der gør EventButler til den største spiller på markedet, som brugeren bekymringsfrit kan bruge.  

Dit næste venue i Aalborg? 

På EventButler har du mulighed for at finde en oversigt over selskabs- møde- og konferencesteder i Aalborg. Du kan dermed blive inspireret og blive afklaret med de mange muligheder, som diverse steder i Aalborg har at tilbyde, og dermed komme skridtet nærmere, at få booket det næste du står og skal afholde i det nordjyske. 

Du kender måske allerede EventButlers samarbejdspartnere i Nordjylland. Det kan være du ønsker at holde et selskab i herskabelige rammer, så kan Odd Fellow Palæet være det rette sted for dig. Eller måske prioriterer du en central placering i Aalborg, hvor udsigt og arkitektur går op i en højere enhed, her vil Comwell Hvide Hus Aalborg være et ideelt sted.

Del artikel