Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Går ind i Formel 1: Aalborg-virksomhed laver samarbejde med Kevin Magnussen

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Den aalborgensiske virksomhed, Admin By Request, har netop annonceret et 2023-partnerskab med den danske Formel 1 kører Kevin Magnussen.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

“Vi er begejstrede for at annoncere vores nye partnerskab med Kevin Magnussen. Ud over det faktum, at både vi og vores kunder er begejstrede for Formel 1, er det også en global marketingsmulighed. Global genkendelse af vores brand er vigtigt for Admin By Request, og det er præcist det vi får med vores partnerskab med Kevin”, siger CEO Lars Sneftrup Pedersen.

“Formel 1 har i årtier været en af de mest prestigefyldte steder at være og interessen er eksploderet med Netflix Formel 1 dokumentaren Drive to Survive. Netflix serien har sendt en helt ny generation af fans i retning af Formel 1. Formel 1 er på en utrolig vækstrejse i disse år og det vil vi være en del af”, siger Lars.

Kæmpe mulighed

Admin By Request er en cloud-baseret Privileged Access Management (PAM) løsning, som giver virksomheder mulighed for at styre lokale administrator-rettigheder uden at gå på kompromis med sikkerheden eller brugervenligheden.

Produktet er udviklet af danske FastTrack Software, som er stiftet af danske tech iværksættere i 2006 med det formål at lave bedre og simplere løsninger til systemadministratorer.

FastTrack Software har i dag et globalt fodaftryk med hovedkontoret placeret i Aalborg og lokale afdelinger i San Francisco, Chicago, New York, London, Tyskland, New Zealand, Thailand, Sverige og Norge.

”Vi har kunder i 160 lande og er stolte over at se vores logo eksponeret i verdens mest globale og prestigefyldte sport. Med rødder i Danmark og 60% af vores kunder i USA, var det et åbenlyst match at sponsorere den eneste danske Formel 1 kører på det eneste amerikanske Formel 1 hold”, siger Lars.

Admin By Request vil være synligt på brystet af Kevin Magnussen’s MoneyGram Haas F1 kørerdragt i hele 2023 sæsonen. .

“Jeg er begejstret for dette samarbejde og glæder mig til at give teamet bag Admin By Request og deres kunder en masse fantastiske Formel 1 oplevelser og ikke mindst hjælpe Admin By Request med at nå nye markeder,” siger Kevin Magnussen.

2023 Formel 1 sæsonen består af 23 løb og starter med Bahrains Grand Prix den 5. marts. Finalen foregår i Abu Dhabi den 26. november med Las Vegas Grand Prix en uge før.

Del artikel

Andre læser også