Aalborg-virksomhed hitter i hele landet: Nomineret til ny flot pris

Skrevet af: Michael Qureshi
Ann-Louise Aasted
Ann-Louise Aasted

Aalborg-virksomheden Luksusbaby har for alvor vind i sejlene.

På få år er de blevet blandt de mest populære webshops på børnetøj i hele Danmark.

Forleden bragte Finans, ejet af Politikens Hus, en stor artikel om Aalborg-parret Ann Louise Christine Aasted og Morten Grabowski Kjær vinklet på deres succes.

Her kunne man desuden læse, at virksomheden, efter blot tre år på bagen er på omsætningsniveau med de helt store i børnetøjsbranchen på nettet.

Åbnede første butik i Aalborg

I 2016 gik Luksusbaby også fra ren webshop til at åbne deres første fysiske butik, som ligger inde i Aalborg. Den eksplosive vækst har medført, at de er nomineret til prisen for “Bedste Forretning” på mediet Børn i Byen.

Tidligere på året var de også nomineret til to toppriser af FDIH, som er Foreningen af Dansk Internethandel. Desværre måtte de vende tomhændet retur.

Men der er stadig stolthed over, at Luksusbaby er kommet med i det fine selskab blandt børnetøjs-brands i Danmark.

“Det er dejligt motiverende, at der bliver lagt mærke til os. Vi startede for snart tre år siden helt fra bunden i egen stue med en printer fra Netto og ca. 12 flyttekasser med tøj, og fuldstændig uvidende over, hvordan man driver en webshop eller begår sig i børnetøjsbranchen.

Siden har vi knoklet 100 arbejdstimer om ugen sammen mandag til søndag uden pauser, fridage eller ferier. Faktisk har ferien de sidste tre år kun bestået af fire dage i Disneyland, så vi har virkelig lagt hårdt arbejde i det og gør det stadig.

Så synes man, at det hårde slid bliver belønnet, når man nomineres til den her slags priser,” siger Morten Grabowski Kjær, der ud over at være medstifter af Luksusbaby også er betjent ved Nordjyllands Politi.

Håber på mange stemmer

Parret bag Luksusbaby håber, at folk vil hjælpe med en stemme, så de kan vinde prisen for Bedste Forretning.

“Vi er begge to vindertyper, så andenpladser er knap så sjove. Så vi håber virkelig, at der er mange, der vil bakke op omkring os og smide en stemme,” lyder det fra Morten Grabowski Kjær.

Han suppleres af Ann Louise Christine Aasted, der er ansigtet på Luksusbaby.

“Priser og nomineringer er skønne, men vores vigtigste fokus er selvfølgelig vores kunder. Sådan har det altid været i de knap tre år, vi har eksisteret. Det har været godt for os at få butikken i Aalborg. Specielt i Nordjylland har vi mærket en stigning af kunder på webshoppen. Der kommer nok en slags blåstempling, når man også har en fysisk butik i Aalborg,” siger Ann Louise.

Ikke utænkeligt med butik i Aarhus

Rygterne om en butik i Aarhus har også været på tale.

“Vi synes, Aarhus er oplagt. Nu har vi haft mulighed for at lære rutinerne i en fysisk butik, og nu har vi en slags skabelon på lokaler, beliggenhed og hvor mange ansatte det kræver.

Så det er ikke utænkeligt med en butik i Aarhus en dag. Kunsten for os lige nu er at styre vores vækst, hvor vi samtidig ikke afviger fra de værdier, vi har bygget hele forretningen op omkring.

Vores kunder skal stadig føle, at de får samme opmærksomhed og service som, da vi kun havde 100 kunder,” lyder det fra Ann Louise Aasted.

“Det er meget vigtigt, at vi vokser i et tempo, hvor vi kan følge med og stadig have hjertet med i forretningen. Derudover skal vi lige have flyttet lager og søsat et par andre ting inden endnu en fysisk forretning,” fortsætter hun.

På udkig efter nyt lager

Luksusbaby-parret er også på udkig efter nye muligheder på lagerdelen, hvor man skal bruge omkring 3000-4000 kvadratmeter.

Det er åbenbart ikke så nemt at finde i Aalborg området, så tip er velkommen her, lyder det fra parret.

“Det skal ligge i Nordjylland. Så er det store spørgsmål så, om det skal være et lejemål eller om det skal være et byggeprojekt. Det undersøger vi mulighederne for lige nu, men den store udfordring er lagerplads,” siger Morten Grabowski Kjær.

“Lige nu er vores udfordring med lager og logistik, samt mængden af pakker og varer, vores største problem, men vi finder forhåbentlig snart den helt rigtige løsning for os. Mange siger det er hårdt at starte noget op! Jeg vil sige, det hårdeste har været at vækste alt dette på tre år.

Opstart med egne og begrænsede midler, tvillinger, fuldtidsjob ved siden af, og siden start har det været “December måned” hos os, og det har krævet HÅRDT arbejde af både os selv, men sandelig også vores dygtige medarbejdere,” siger Ann-Louise Aasted

Du kan hjælpe Luksusbaby med at vinde prisen ved at stemme her:

 

Ude i god tid: Billigblomst har åbnet en kæmpe juleudstilling

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Om 124 dage er det juleaften,
der er længe, længe til …

Hva’ skal vi dog finde på?
Vi ku’ ta’ i Billigblomst!

Ja, det kan ikke vare længe, før supermarkederne sætter chokoladejulekalendere, pebernødder og plastikgrannet frem på hylderne – men i år er der alligevel en butik, der er kommet dem i forkøbet.

Billigblomst i City Syd har allerede nu taget den helt store kasse med julepynt ned fra loftet. Faktisk har de været i gang siden slut juli: til både stor begejstring og en snert af skepsis fra visse kunder.

Og der er altså ikke bare tale om et par uskyldige julekugler eller lidt dekorations-ler. Tværtimod.

Fyldt til randen med julepynt

Billigblomst har valgt nærmest at proppe hele den ene hal til randen med alt fra juletræer, julemænd, nøddeknækkere, flamingoforme, kagedåser til rensdyr i keramik.

Fethi Polat, der er medejer af Billigblomst, er slet ikke i tvivl om, at sæsonen er skudt i gang lige præcis til tiden.

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille,” fortæller han.

Men hvorfor så alligevel sætte frem flere måneder før folk begynder at købe? Det er der et ret praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder ind, at det ville være helt umuligt for os at nå at pakke det ud og have så kort tid at sælge det i.

I stedet vil vi gerne bruge en masse ressourcer på at få det stillet pænt op, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” siger Fethi Polat.

Kun positiv feedback indtil videre

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk. Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Indtil videre har Fethi dog kun oplevet positiv feedback på julelandskabet.

“Vi får rigtig mange reaktioner på det,” siger Fethi med et grin.

“De fleste elsker det og er vilde med at komme i lidt julestemning. Andre synes, det er lige tidligt nok – men det er altid sagt med et smil på læben, og folk er så søde,”

Der er selvfølgelig heller ingen i Billigblomst, der har tænkt sig at proppe julekugler ned i halsen på kunderne. Det klarer de faktisk helt selv og ganske frivilligt.

Krybbespillet har været en bestseller i Billigblomst. I dag, fredag, havde Fethi kun et enkelt tilbage.

“Vi sælger rigtig meget … Man tror det, måske ikke, men mange både private og virksomheder køber deres julepynt så tidligt på året, og derfor er de glade for, at vi allerede nu har et stort udvalg,” forklarer Fethi.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

DGI Huset holder stort åbent hus: Prøv en gratis træning

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

DGI Huset i Nordkraft har skabt nogle rammer, som er helt unikke.

Her kan man træne under nogle gode forhold med nogle af Aalborgs allerbedste instruktører.

Blandt andet arbejder Aalborgs egen jernkvinde ultraløberen Stine Rex her, og skaber en fed stemning, når hun træner hold.

Lørdag d. 24. august åbner DGI Huset i Nordkraft dørene op, og byder alle interesserede inden for. Her kan man helt gratis prøve forskellige hold og mærke stemningen og opleve rammerne.

Stærkt sammenhold og god stemning

Om man er til cirkeltræning, yoga, Pilates, Zumba og en masse mere så byder DGI Huset på det hele. Der er også hold for børn, som også er gratis at deltage i lørdag.

Så hvis du er nysgerrig på at træne et sted, hvor man bliver udviklet og har et stærkt sammenhold, så bør man kigge forbi til Åbent Hus.

Der er desuden også Åbent Hus for børnene, hvor der også er særlige hold til de yngre. I løbet af formiddagen og lørdag eftermiddag kan aldre som 6-9 år, 4-6 år samt ældre og yngre børn være med og opleve børne-fitness som er sjovt og skønt at være en del af.

“Vi havde Åbent Hus i sidste weekend, og her kom der rigtig mange forbi og fik oplevet det vi har at byde på. Mange har måske hørt om, hvad vi kan tilbyde, men når man først har været her og fornemmet stemningen, så kommer de fleste igen. Vi håber også at se mange igen lørdag,” siger Stine Rex.

DGI Huset har også et tilbud, hvis man køber et hold klippekort til deres Åbent Hus. Hvis man køber et klippekort med 10 klip, så får man 3 klip gratis.

Du kan se hele holdplanen for lørdag d. 24. august her

Du kan tilmelde dig Åbent Hus her

Gigantisk kø: POWER åbnede i Aalborg med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag morgen klokken 7.00 åbnede Elektronik- og hvidevarekæden POWER med et brag i City Syd.

Tusinder af aalborgensere har allerede fra morgenstunden stået i kø, og i aftes var der propfyldt i teltet med overnattende kunder.

To timer efter åbningen var køen stadig gigantisk, men der var højt humør blandt de fremmødte, der fik serveret kaffe og rundstykker.

Mange kom også glade ud fra butikken med store fladskærme og computere og andet elektronik.

Udover en masse vilde kø-tilbud på bl.a. prisvindende SONY høretelefoner, Macbook Air 2019 og 65″ Samsung TV bliver det også en dag fyldt med fede events og konkurrencer.

“Det er en stor festdag,” siger Jesper Boysen, kædens adm. direktør.

Kan prøve Virtual Reality

For dem der tager turen derud, kan man også fordrive ventetiden med at prøve virtual reality, hvor aalborgensiske VRgame opstiller deres maskiner udenfor butikken – helt gratis selvfølgelig.

Senere på dagen serveres der også grillpølser og gratis is fra en is-bil i løbet af dagen.

120 medarbejdere, både fra den nye Aalborg butik samt hovedkontoret i København, står klar i den 2.500 kvadratmeter store butik om fredagen, og der åbnes 24 kasser til hurtig ekspedering.

Se alle POWERs åbningstilbud her.

Hvad: POWER butik åbningsdag
Hvor: Løven 25A, 9200 Aalborg SV
Hvornår: 23. august, 07.00-22.00