Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg-virksomhed hitter i hele landet: Nomineret til ny flot pris

Af Michael Qureshi
Ann-Louise Aasted
Ann-Louise Aasted

Aalborg-virksomheden Luksusbaby har for alvor vind i sejlene.

På få år er de blevet blandt de mest populære webshops på børnetøj i hele Danmark.

Forleden bragte Finans, ejet af Politikens Hus, en stor artikel om Aalborg-parret Ann Louise Christine Aasted og Morten Grabowski Kjær vinklet på deres succes.

Her kunne man desuden læse, at virksomheden, efter blot tre år på bagen er på omsætningsniveau med de helt store i børnetøjsbranchen på nettet.

Åbnede første butik i Aalborg

I 2016 gik Luksusbaby også fra ren webshop til at åbne deres første fysiske butik, som ligger inde i Aalborg. Den eksplosive vækst har medført, at de er nomineret til prisen for “Bedste Forretning” på mediet Børn i Byen.

Tidligere på året var de også nomineret til to toppriser af FDIH, som er Foreningen af Dansk Internethandel. Desværre måtte de vende tomhændet retur.

Men der er stadig stolthed over, at Luksusbaby er kommet med i det fine selskab blandt børnetøjs-brands i Danmark.

“Det er dejligt motiverende, at der bliver lagt mærke til os. Vi startede for snart tre år siden helt fra bunden i egen stue med en printer fra Netto og ca. 12 flyttekasser med tøj, og fuldstændig uvidende over, hvordan man driver en webshop eller begår sig i børnetøjsbranchen.

Siden har vi knoklet 100 arbejdstimer om ugen sammen mandag til søndag uden pauser, fridage eller ferier. Faktisk har ferien de sidste tre år kun bestået af fire dage i Disneyland, så vi har virkelig lagt hårdt arbejde i det og gør det stadig.

Så synes man, at det hårde slid bliver belønnet, når man nomineres til den her slags priser,” siger Morten Grabowski Kjær, der ud over at være medstifter af Luksusbaby også er betjent ved Nordjyllands Politi.

Håber på mange stemmer

Parret bag Luksusbaby håber, at folk vil hjælpe med en stemme, så de kan vinde prisen for Bedste Forretning.

“Vi er begge to vindertyper, så andenpladser er knap så sjove. Så vi håber virkelig, at der er mange, der vil bakke op omkring os og smide en stemme,” lyder det fra Morten Grabowski Kjær.

Han suppleres af Ann Louise Christine Aasted, der er ansigtet på Luksusbaby.

“Priser og nomineringer er skønne, men vores vigtigste fokus er selvfølgelig vores kunder. Sådan har det altid været i de knap tre år, vi har eksisteret. Det har været godt for os at få butikken i Aalborg. Specielt i Nordjylland har vi mærket en stigning af kunder på webshoppen. Der kommer nok en slags blåstempling, når man også har en fysisk butik i Aalborg,” siger Ann Louise.

Ikke utænkeligt med butik i Aarhus

Rygterne om en butik i Aarhus har også været på tale.

“Vi synes, Aarhus er oplagt. Nu har vi haft mulighed for at lære rutinerne i en fysisk butik, og nu har vi en slags skabelon på lokaler, beliggenhed og hvor mange ansatte det kræver.

Så det er ikke utænkeligt med en butik i Aarhus en dag. Kunsten for os lige nu er at styre vores vækst, hvor vi samtidig ikke afviger fra de værdier, vi har bygget hele forretningen op omkring.

Vores kunder skal stadig føle, at de får samme opmærksomhed og service som, da vi kun havde 100 kunder,” lyder det fra Ann Louise Aasted.

“Det er meget vigtigt, at vi vokser i et tempo, hvor vi kan følge med og stadig have hjertet med i forretningen. Derudover skal vi lige have flyttet lager og søsat et par andre ting inden endnu en fysisk forretning,” fortsætter hun.

På udkig efter nyt lager

Luksusbaby-parret er også på udkig efter nye muligheder på lagerdelen, hvor man skal bruge omkring 3000-4000 kvadratmeter.

Det er åbenbart ikke så nemt at finde i Aalborg området, så tip er velkommen her, lyder det fra parret.

“Det skal ligge i Nordjylland. Så er det store spørgsmål så, om det skal være et lejemål eller om det skal være et byggeprojekt. Det undersøger vi mulighederne for lige nu, men den store udfordring er lagerplads,” siger Morten Grabowski Kjær.

“Lige nu er vores udfordring med lager og logistik, samt mængden af pakker og varer, vores største problem, men vi finder forhåbentlig snart den helt rigtige løsning for os. Mange siger det er hårdt at starte noget op! Jeg vil sige, det hårdeste har været at vækste alt dette på tre år.

Opstart med egne og begrænsede midler, tvillinger, fuldtidsjob ved siden af, og siden start har det været “December måned” hos os, og det har krævet HÅRDT arbejde af både os selv, men sandelig også vores dygtige medarbejdere,” siger Ann-Louise Aasted

Du kan hjælpe Luksusbaby med at vinde prisen ved at stemme her: