Aalborg-virksomhed driller giganterne med populær webshop

Skrevet af: Michael Qureshi
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk

Gugvej er en af de mest trafikerede veje i hele Aalborg.

Men hvis man ikke lige har bemærket skiltet ude på Gugvej, så er det nok de færreste, der ved, at de passerer en Aalborg-virksomhed med enorm vækst baseret på et godt koncept.

Firmaet De3bedste.dk på Gugvej 140 har specialiseret sig i at sikre, at forbrugerne får de bedste priser på markedet på populære produkter.

De satser på livsstilsprodukter, der er oppe i tiden, og som der er stor efterspørgsel på. På modefronten er det bl.a. brands som Tommy Hilfiger, DKNY, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Armani, Parajumpers, Hunter, Shoe the Bear, Secrid og mange flere.

de3bedste webshop aalborg

Et godt eksempel var, da de i slutningen af sidste år via deres netværk fik en leverance af de populære La La Berlin-tørklæder, som er virkelig hot blandt kvinder.

I danske butiksforhandlere af La La Berlin-tørklædet sælges det typisk for 2600 kr. og derover, men Aalborg-firmaet De3bedste.dk var ikke underlagt leverandør-restriktioner, så de kunne være de billigste i Danmark på tørklæderne.

Ikke overraskende gik der ikke længe, før man måtte melde udsolgt på tørklæderne på Gugvej.

”Jeg tror, vi selv blev lidt overrasket over responsen på det. Jeg syntes personligt, at det var dyrt for et tørklæde, og jeg var i tvivl, om vi kunne sælge en vare, der var så dyr. Men det buldrede bare afsted.

Det var mødre, der købte det til deres døtre. Det var studerende. Der var bare rift om det parti af tørklæder, som vi havde hentet hjem,” forklarer Jesper Trude Larsen, administrerende direktør i De3bedste.dk.

Det har også givet ham blod på tanden i forhold til at finde andre hotte produkter, som de fysiske butikker i Danmark skruer prisen i vejret på.

”Vi udfordrer lidt de eksisterende kanaler. Vi prøver altid om muligt at lægge os billigst i markedet. Vi er fritstillet på den måde, at vi ikke er bundet af nogle leverandørers prisaftaler. Nogle gange hvis en butik handler med et mere eksklusivt brand, så kan de finde på at kræve, at 25 procent af butikkens varer skal være deres mærke.

Vi har et stærkt netværk af leverandører, og det gør, at vi altid er i stand til at skaffe de bedste produkter til en billigere pris,” forklarer Jesper Trude Larsen.

de3bedste webshop aalborg

Det seneste år er væksten i ordrevolumen også eksploderet, og de3bedste.dk er blevet et langt mere kendt brand i hele Danmark som følge af deres prispolitik, som driller de helt store giganter på markedet.

De3bedste.dk har lager og kontorfaciliteter på Gugvej, men de har også fået fokus på at tiltrække Aalborg-kunder til deres nye showroom samme sted. Så nu har de åbnet det man kan kalde for en shop-in-shop.

”Mange sparede fragten ved selv at komme ned og hente deres varer, hvis de kom fra Aalborg. Og så blev folk altid lidt nysgerrige; Hvad har I ellers? Det har vi så taget konsekvensen af og skabt en mulighed for, at kunderne kan se og købe flere varer direkte hernede.

Jeg kan ikke se et argument for, hvorfor folk skal betale 47 kr. for Dolce Gusto kaffekapsler i et supermarked, når man kan få dem til 40 kr. hernede. Og vi har endda alle varianterne, hvor supermarkederne oftest har begrænset udvalg.

Eller give 119 kr. for American Crew voks hos frisøren, når vi sælger det for 87 kr. Det har i hvert fald en effekt, så folk kommer herned igen,” forklarer Jesper, der selv er lokal Gug-dreng.

de3bedste webshop aalborg

Hos De3bedste.dk har man også fra begyndelsen været meget opmærksomme på den gode kundeoplevelse- og service, selv om det ikke er en fysisk butik. Det mål er lykkedes, lyder det fra direktøren.

”Kundeservice er for os ikke en afdeling. Det er en holdning. Det synes jeg også, at vi har bevist. Vi har over 4200 anmeldelser på Trustpilot og har en score på 9,2. Vi reagerer aktivt på de input, kunderne har.

Jeg har hørt mange sige, at man ikke kan skabe længerevarende kunderelationer på e-handel, men det synes jeg faktisk vi har modbevist.

Ringer en kunde eksempelvis og spørger på et produkt, der ikke er inde på webshoppen, så bruger vi krudt på at forsøge at få det hjem til kunden,” lyder det fra Jesper Trude Larsen.

Navnet De3bedste.dk kan godt forvirre lidt. Man leder lidt efter billedet af de tre musketerer derude, eller tre partnere som har stiftet virksomheden. Men det handler om tre produkter faktisk.

”Det kommer af, at vi finder de tre bedste produkter i hver kategori ud af tusindsvis af varer. Eksempel el-kedler så fremhæves de tre mest populære. Vi ændrer aldrig selv manuelt på vores forside. Det er udelukkende baseret på statistikker, ud fra hvad vores kunder vælger.

de3bedste webshop aalborg

Tanken har hele tiden været at skabe en webshop, hvor det er let at danne sig et overblik. Man kan bedre forholde sig til tre forskellige el-kedler, som er populære, end at sidde og løbe hundredevis igennem på en webshop,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den hurtigt voksende Aalborg-virksomhed er også usædvanlig på webshop-delen i forhold til, at man kan ringe og bede om en tilbudspris på hvidevarer i hele køkkener eksempelvis.

”Vi er rigtig stærke på hvidevarer. Vi har eksperter tilknyttet, som kan lave tilbudsgivning på hvidevarer. Vi har ekspertisen, og det er ikke bare et excelark, vi tager udgangspunkt i.

Så vi har efterhånden faktisk en del, som ringer herind og hører på et pristilbud på hvidevarer i køkken- og bad. Så tager vi udgangspunkt i kundens behov og søger den rette løsning, så kunderne virkelig sidder tilbage og føler, at de har fået noget for pengene,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den øgede succes og popularitet har også gjort vækstdrømmene meget konkrete.

”Vi sælger rigtig mange varer i Norden. Hvis vi laver ren ønsketænkning, så har vi om tre år en detailbutik et sted i Aalborg. Derudover en stærk online tilstedeværelse i Norden. Det er for os et realistisk mål, og absolut noget vi stræber efter,” slutter Jesper Trude Larsen.

Uhyggelig udstilling indtager Kunsten: Oplev gigantiske edderkopper i tusmørke

Skrevet af: Michael Qureshi

Forestil dig du står i mørke omgivelser og kan se en gigantisk skikkelse rejse sig foran dig.

Du ser den har mange tynde ben og en kæmpe krop. Kan du alene ved tanken mærke, hvordan det løber koldt ned af ryggen på dig?

Sådan bliver det i hvert fald for dem, der hader edderkopper.

For det er et par gigantiske af slagsen, der flytter ind på Kunsten i Aalborg til efteråret. Heldigvis er de ikke levende men skabt som kunstværk til en udstilling.

Til efteråret præsenterer Kunsten i Aalborg udstillingen Twilight Zone med ikoniske værker fra Louisiana, blandt andet Louise Bourgeois gigantiske edderkoppe-par.

Tv-serie har inspireret udstilling

Mange husker måske eller har hørt om den legendariske tv-serie “The Twilight Zone” fra 1959, som er epokegørende science fiction, gys og skæbnefortællinger.

Nu har serien også inspireret til den kommende udstilling på Kunsten med udvalgte værker fra Louisiana.

Udstillingen er anden – og mest ambitiøse del – af et tre-årigt samarbejde mellem de to kunstmuseer. Et samarbejde, der generøst er muliggjort af støtte fra Augustinus Fonden.

Udstillingen iscenesættes i museets underetage, hvor Ny Sals omsluttende mørke står i skærende kontrast til Alvar Aaltos ikoniske lysfyldte udstillingssale i museets øvre niveau.

Hudløs i skumringstiden

I udstillingen, der bærer titlen Twilight Zone, tager et bredt værkudvalg livtag med to overordnede tematikker; naturen, der ikke er naturlig og mennesket, der ikke er menneskeligt.

Gæsterne inviteres til at gå en tur i sindets og naturens mørkeste afkroge, iscenesat som en forførende collage af kunstværker, der afløser hinanden i mørket.

Twilight Zone kan man således opleve værker der er så virkningsfulde, at de er på grænsen til det ubehagelige: Cindy Shermans iscenesatte fotografi af et kvindelig, Louise Bourgeois’ gigantiske edderkoppepar, Dennis Oppenheims ikoniske værk Attempt  to Raise Hell samt Nancy og Edward Kienholz’ installation The Middle Islands, hvor menneskedyr er fanget i hvad, der kan give associationer til torturagtige scener.

Spiller på efterårets skumringstid

Andre dele af udstillingen er knap så figurative og eksplicitte, men alle værker bevæger sig i tusmørke-temaet, hvor lys, mørke, mystik, forundring, melankoli og fremmedgørelse hersker inden i mennesker og i naturen.

For eksempel i Thomas Demands drømmeagtige Lichtung, et eksempel på Demands kunstneriske produktion, hvor store naturscener omhyggeligt opbygges som skulpturer af pap, plast, flamingo, tape og andet – for dernæst at blive fotograferet således, at næsten alle spor af fiktion forsvinder.

“Når efterårets skumringstider og eftertænksomhed igen tager over, så lukker vi tusmørket ind på Kunsten og lader store, internationale stjerner lyse vores kunsthimmel op.

Vi kommer til at vise nogle helt exceptionelle og ikoniske værker –  takket være vores samarbejde med Louisiana,” siger Stinna Toft, kunstfaglig chef på Kunsten.

Hun fortsætter;

“I kunsthistorien har skumringstidens særlige blanding af lys og mørke siden romantikken dannet baggrund for kunstværker, hvor fantasi og virkelighed blandes sammen og skaber de mest tankevækkende scenarier.”

I stedet for at vise idyl, dyrkes der her en livsopfattelse, hvor individets splittelse, fremmedgørelse og et irrationelt mørke kan forføre udstillingsgæsten.

Værkerne i udstillingen er nøje udvalgt fra Louisianas ypperlige samling af moderne kunst og samtidskunst. Den er sat i scene som en anelsesfuld rejse ind i mørket via lyset af udstillingsarkitekt Anne Schnettler.

Twilight Zone løber fra 7. sep. 2019 til 12. jan. 2020

Louisiana + Kunsten 

Udstillingen er anden del af et treårigt samarbejde mellem Kunsten og Louisiana Museum of Modern Art, hvor Louisianas verdenskendte samling når ud til en større del af Danmark.

I en periode på tre år vises en række udstillinger skabt på baggrund af Louisianas samling i de unikke rammer på Kunsten, som er tegnet af den finske arkitekt Alvar Aalto.

Poolområde og fitnessrum: Her er den dyreste villa til salg i Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Det er på en af byens absolut bedste beliggenheder, at den dyreste villa på markedet i Aalborg netop er sat til salg.

Forleden skrev vi om en one-of-a-kind penthouse-lejlighed midt i Aalborgs midtby – den kan du tjekke ud her.

Nu er der en nyhed på husfronten, der i den grad vækker opsigt i Aalborg.

Det er indehaver Jette Gudiksen fra Thorkild Kristensen, som har udbudt boligen til salg til kr. 17.995.000 kroner.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen beskriver selv denne unikke liebhavervilla på deres hjemmeside;

“Denne ejendom er næsten for god til at være sand, og den skal opleves med egne øjne og sanser!”.

Denne arkitekttegnet liebhaver-ejendom ligger på Vossvej, og har panoramaudsigt udover hele byen. Derudover rummer boligen eget fitnessrum med sauna, og poolområde med jacuzzi.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Villaen er på 511 kvadratmeter

Boligen ligger på en grund på 1.182 kvadratmeter, og selve villaen er i alt 511 kvadratmeter.

Liebhaver-villaen er indelt i to niveauer, hvor beboelsen rummer 292 kvadratmeter med yderligere 219 kvadratmeter kælder.

Indvendigt består boligen af eksklusive materialer, hvor køkken-alrummet prydes med lækre materialer.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Boligen har intet mindre end 3 værelser og 3 stuer, walk-in closet, et stort køkken alrum, to badeværelser, et toilet, et bryggers og masser af disponible rum.

Villaen er en udsigtsvilla, hvor flere af rummene har en fantastisk udsigt udover Aalborg og til Limfjorden – selv fra kælderniveau.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Fitnessrum med sauna

Som tidligere nævnt er noget helt exceptionelt, at boligen har fitnessrum med sauna og et stort poolområde med jacuzzi – også med et helt fantastisk udsigt.

Udearealerne mangler – ligesom boligen – heller ikke noget. Der er to altaner og en stor terrasse.

Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen. Vossvej 10, 9000 Aalborg

Du kan se hele salgsopstillingen ved Thorkild Kristensen lige her.

Denne unikke liebhavervilla slår dog ikke Aalborgs dyreste ejerlejlighed, der er til salg lige nu – den koster hele 22,9 mio. kr. – den kan du se her

Kalder alle Liverpool-fans: Legenden Jan Mølby besøger Aalborg-pub på mandag

Skrevet af: Redaktionen

Fodboldfeberen raser blandt de mange danske Liverpool-fans efter en glimrende sæson, hvor man var snublende tæt på mesterskabet.

Nu venter Champions League-finale mod Tottenham lørdag d. 1. juni, men allerede på mandag d. 27. maj kan der varmes op til det store titelbrag.

Her kigger Liverpool-legenden Jan Mølby nemlig John Bull Pub i Aalborgs midtby. Den populære Aalborg-bar har udviklet sig til det foretrukne mødested for  fans af fodboldklubben Liverpool FC.

Hver gang heltene fra Beatlesbyen  skal i aktion, samles et stort antal af trofaste LFC-fans i et hyggeligt  fællesskab foran skærmen på John Bull Pub.

Med kvalifikationen til Champions League finalen den 1. juni er  stemningen i den lokale udgave af LFC-support på sit højeste, og der  forventes stort rykind på John Bull Pub lørdag den 1. juni.

Men allerede på mandag venter der en stor oplevelse.

Jan Mølby kigger forbi

Jan Mølby, der i mere end 10 år optrådte for Liverpool  FC, og nu optræder som ekspertkommentator for TV3 Sport, har sagt ja til at besøge John Bull Pub efter hans foredrag i Musikkens Hus.

Et foredrag som i øvrigt er totalt udsolgt.

Jan Mølby ankommer til John Bull Pub ca. kl. 21.45, hvorefter der bliver et kort talkshow med et kig bagom Mølbys imponerende karriere i  Liverpool FC.

Afslutningsvis vil de fremmødte have mulighed for at stille spørgsmål til Mølby, inden besøget glider over i en mere uformel og hyggelig rolle på John Bull Pub i Aalborg, hvor der nok også bliver tid til et billede med legenden.

Der er gratis adgang til John Bull Pub efter ”først til Mølby” princippet.