Aalborg-virksomhed driller giganterne med populær webshop

Skrevet af: Michael Qureshi
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk

Gugvej er en af de mest trafikerede veje i hele Aalborg.

Men hvis man ikke lige har bemærket skiltet ude på Gugvej, så er det nok de færreste, der ved, at de passerer en Aalborg-virksomhed med enorm vækst baseret på et godt koncept.

Firmaet De3bedste.dk på Gugvej 140 har specialiseret sig i at sikre, at forbrugerne får de bedste priser på markedet på populære produkter.

De satser på livsstilsprodukter, der er oppe i tiden, og som der er stor efterspørgsel på. På modefronten er det bl.a. brands som Tommy Hilfiger, DKNY, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Armani, Parajumpers, Hunter, Shoe the Bear, Secrid og mange flere.

de3bedste webshop aalborg

Et godt eksempel var, da de i slutningen af sidste år via deres netværk fik en leverance af de populære La La Berlin-tørklæder, som er virkelig hot blandt kvinder.

I danske butiksforhandlere af La La Berlin-tørklædet sælges det typisk for 2600 kr. og derover, men Aalborg-firmaet De3bedste.dk var ikke underlagt leverandør-restriktioner, så de kunne være de billigste i Danmark på tørklæderne.

Ikke overraskende gik der ikke længe, før man måtte melde udsolgt på tørklæderne på Gugvej.

”Jeg tror, vi selv blev lidt overrasket over responsen på det. Jeg syntes personligt, at det var dyrt for et tørklæde, og jeg var i tvivl, om vi kunne sælge en vare, der var så dyr. Men det buldrede bare afsted.

Det var mødre, der købte det til deres døtre. Det var studerende. Der var bare rift om det parti af tørklæder, som vi havde hentet hjem,” forklarer Jesper Trude Larsen, administrerende direktør i De3bedste.dk.

Det har også givet ham blod på tanden i forhold til at finde andre hotte produkter, som de fysiske butikker i Danmark skruer prisen i vejret på.

”Vi udfordrer lidt de eksisterende kanaler. Vi prøver altid om muligt at lægge os billigst i markedet. Vi er fritstillet på den måde, at vi ikke er bundet af nogle leverandørers prisaftaler. Nogle gange hvis en butik handler med et mere eksklusivt brand, så kan de finde på at kræve, at 25 procent af butikkens varer skal være deres mærke.

Vi har et stærkt netværk af leverandører, og det gør, at vi altid er i stand til at skaffe de bedste produkter til en billigere pris,” forklarer Jesper Trude Larsen.

de3bedste webshop aalborg

Det seneste år er væksten i ordrevolumen også eksploderet, og de3bedste.dk er blevet et langt mere kendt brand i hele Danmark som følge af deres prispolitik, som driller de helt store giganter på markedet.

De3bedste.dk har lager og kontorfaciliteter på Gugvej, men de har også fået fokus på at tiltrække Aalborg-kunder til deres nye showroom samme sted. Så nu har de åbnet det man kan kalde for en shop-in-shop.

”Mange sparede fragten ved selv at komme ned og hente deres varer, hvis de kom fra Aalborg. Og så blev folk altid lidt nysgerrige; Hvad har I ellers? Det har vi så taget konsekvensen af og skabt en mulighed for, at kunderne kan se og købe flere varer direkte hernede.

Jeg kan ikke se et argument for, hvorfor folk skal betale 47 kr. for Dolce Gusto kaffekapsler i et supermarked, når man kan få dem til 40 kr. hernede. Og vi har endda alle varianterne, hvor supermarkederne oftest har begrænset udvalg.

Eller give 119 kr. for American Crew voks hos frisøren, når vi sælger det for 87 kr. Det har i hvert fald en effekt, så folk kommer herned igen,” forklarer Jesper, der selv er lokal Gug-dreng.

de3bedste webshop aalborg

Hos De3bedste.dk har man også fra begyndelsen været meget opmærksomme på den gode kundeoplevelse- og service, selv om det ikke er en fysisk butik. Det mål er lykkedes, lyder det fra direktøren.

”Kundeservice er for os ikke en afdeling. Det er en holdning. Det synes jeg også, at vi har bevist. Vi har over 4200 anmeldelser på Trustpilot og har en score på 9,2. Vi reagerer aktivt på de input, kunderne har.

Jeg har hørt mange sige, at man ikke kan skabe længerevarende kunderelationer på e-handel, men det synes jeg faktisk vi har modbevist.

Ringer en kunde eksempelvis og spørger på et produkt, der ikke er inde på webshoppen, så bruger vi krudt på at forsøge at få det hjem til kunden,” lyder det fra Jesper Trude Larsen.

Navnet De3bedste.dk kan godt forvirre lidt. Man leder lidt efter billedet af de tre musketerer derude, eller tre partnere som har stiftet virksomheden. Men det handler om tre produkter faktisk.

”Det kommer af, at vi finder de tre bedste produkter i hver kategori ud af tusindsvis af varer. Eksempel el-kedler så fremhæves de tre mest populære. Vi ændrer aldrig selv manuelt på vores forside. Det er udelukkende baseret på statistikker, ud fra hvad vores kunder vælger.

de3bedste webshop aalborg

Tanken har hele tiden været at skabe en webshop, hvor det er let at danne sig et overblik. Man kan bedre forholde sig til tre forskellige el-kedler, som er populære, end at sidde og løbe hundredevis igennem på en webshop,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den hurtigt voksende Aalborg-virksomhed er også usædvanlig på webshop-delen i forhold til, at man kan ringe og bede om en tilbudspris på hvidevarer i hele køkkener eksempelvis.

”Vi er rigtig stærke på hvidevarer. Vi har eksperter tilknyttet, som kan lave tilbudsgivning på hvidevarer. Vi har ekspertisen, og det er ikke bare et excelark, vi tager udgangspunkt i.

Så vi har efterhånden faktisk en del, som ringer herind og hører på et pristilbud på hvidevarer i køkken- og bad. Så tager vi udgangspunkt i kundens behov og søger den rette løsning, så kunderne virkelig sidder tilbage og føler, at de har fået noget for pengene,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den øgede succes og popularitet har også gjort vækstdrømmene meget konkrete.

”Vi sælger rigtig mange varer i Norden. Hvis vi laver ren ønsketænkning, så har vi om tre år en detailbutik et sted i Aalborg. Derudover en stærk online tilstedeværelse i Norden. Det er for os et realistisk mål, og absolut noget vi stræber efter,” slutter Jesper Trude Larsen.

Snart går det løs: Zulu Sommerbio starter sæsonen i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

Det er efterhånden blevet en af de faste traditioner, som man glæder sig til i de danske storbyer.

Hvert år tager tv-kanalen TV2 Zulu på sommer-turné, hvor de viser gode film under åben himmel. I år er ingen undtagelse, og faktisk er det sådan, at Zulu Sommerbio åbner sæsonen lige her i Aalborg.

Det sker tirsdag den 31. juli i Skovdalen. Her vises den sjove og spændende film Logan Lucky. Det er skaberne af blandt andet Oceans Eleven og Magic Mike, der står bag filmen, som handler om nogle venner, der har udtænkt den perfekte plan til et kup.

Stjernespækket forestilling

Filmen er totalt stjernespækket med navne som Channing Tatum, Adam Driver, Katie Holmes, Hilary Swank og ikke mindst selveste 007 Aka Daniel Craig.

Tirsdag den 31. juli klokken 21.30 vises Logan Lucky i Skovdalen, og det er ganske gratis. Her kan man tage en masse tæpper med og hygge sig med slik, popcorn og hvad man ellers har med på en bio-tur under åben himmel.

Scorer høj score på en af verdens største filmsider

På filmsiden Rotten Tomatoes, der er en af verdens største på film, scorer Logan Lucky 93%, hvilket er en ret høj score fra både brugere og anmeldere. Det kan du se her

Umiddelbart tegner prognoserne også på, at højtrykket fortsætter med at ligge over Danmark, så vejret bliver med høj sandsynlighed rigtig lækkert.

Du kan se traileren til Logan Lucky lige herunder

Aalborg er som nævnt første destination på Zulu Sommerbios sommerturné. Lidt ærgerligt er det dog, at alle øvrige byer får to dage med to film. Der er ingen forklaring på, hvorfor det er tilfældet, at Aalborg kun får den ene film.

Her er programmet for hele Zulu Sommerbio;

Horsens
2-3 august
The Big Sick
Dan Dream

Sønderborg
4-5 august
Lady Bird
Logan Lucky

Herning
7-8 august
IT
Logan Lucky

Silkeborg
9-10 august
Dan Dream
Ready Player One

Aarhus
12-13 august
Vinterbrødre
IT

København
16-17 august
Lady Bird
Black Panther

Du kan følge Facebook-begivenheden for Zulu Sommerbio i Aalborg her

Danmark Rundt starter i Aalborg: Mange veje afspærres på dagen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danmarks største cykelløb PostNord Danmark Rundt køres fra 1. august til 5. august, og her i Aalborg har vi æren af at lægge asfalt til 1. etape, som både starter og slutter lige her i Nordjyllands hovedstad.

Det kommer naturligvis også til at påvirke trafikken, så den 1. august skal du være særligt opmærksom, hvis du har tænkt dig at benytte bilen i Aalborg.

Aalborg Kommune har på deres Facebook meldt følgende ud:

Fra kl 9.15 – 12.00 vil disse veje blive spærret

Østerågade/Boulevarden fra Nytorv til Danmarksgade

Fra 16.00-18.00 vil disse veje blive spærret

Kong Chr. Alle / Dannebrogsgade mellem Hasserisvej & Kastetvej

Kastetvej mellem Dannebrogsgade & Vestre Fjordvej

Skydebanevej mellem Vestre Fjordvej & Mølholmsvej

Mølholmsvej mellem Skydebanevej & Svalegårdsvej

Svalegårdsvej mellem Mølholmsvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Svalegårdsvej & Naurvej

Naurvej mellem Hasserisvej & Søndre Skovvej

Søndre Skovvej mellem Naurvej & Skovbakkevej

Skovbakkevej mellem Søndre Skovvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Skovbakkevej & Kong Chr. Alle

Derudover oplyser Aalborg Kommune, at Skydebanevej vil blive spærret fra Garnisonsmuseum til Marina fra kl. 07-21, dog vil der blive åbnet til kunder til Egholm Færgen.

Der vil i tidsrummet være spærret for al krydsende trafik. Men der vil være åbent for gående.

Fed sportsdag i vente

Det hele starter på Gl. Torv i centrum af byen, hvor 120 professionelle cykelryttere er klar til første etape, som strækker sig over 216,6 km. Du kan læse mere om 1. etape her.

Inden opløbet foran Aalborg Racing Arena (Væddeløbsbanen) skal rytterne omkring blandet andet Vrå, Løkken, Pandrup, Brovst, Løgstør, Vindblæs, Veggerby, Nibe, Øster Hornum, Guldbæk og Svenstrup.

Du kan få et detaljeret overblik over hvilke tidspunkter PostDanmark Rundt kommer forbi dit område her.

Løbsdirektør Jesper Worre beskriver ruten på Postdanmarkrundt.dk således:

“Fra starten på Gammeltorv i Aalborg kører vi til Brønderslev, Vrå og ud til kysten og det klassiske sommerferieland, gennem Løkken og videre ned gennem Pandrup. Herefter skal rytterne passere Brovst, inden etapen tager rytterne over Aggersundbroen og ind gennem Løgstør.”

“I Vendsyssel er terrænet rimelig fladt, men fra Løgstør skifter etapen karakter. Herfra skal rytterne køre i et mere kuperet terræn, med mindre og mindre veje frem mod Nibe, hvor dagens største udfordringer og højdemeter er koncentreret på etapekortet. Inden den store finale skal rytterne køre ad små veje ind til Skalborg i udkanten af Aalborg.

“Etapen skal afgøres på en afsluttende rundstrækning med opløb på Skydebanevej ved Aalborg Væddeløbsbane. Her var der senest opløb i 2007 med italienske Francesco Chicchi som vinder. Selve rundstrækningen er ny, og er 7,4 kilometer lang. Den skal gennemkøres tre gange, og rummer en god stigning i Hasseris op ad Skovbakkevej.”

Hele arrangementet starter med underholdning og præsentation af rytterne ved Budolfi Kirke på Gammeltorv fra kl. 09.45. Forventet opløb foran Aalborg Væddeløbsbane kl. 17.20. Etapen vil også kunne følges live på dr.dk/tv og DR1.

PostNord Danmark Rundt køres i 2018 for 28. gang. Fem gange tidligere har Aalborg været startby i løbet. Seks gange tidligere har Aalborg været målby.

Den fulde rute er som følger:

1. august : 1. etape: Aalborg-Aalborg 216,6 km
2. august : 2. etape: Viborg – Vejle 180,5 km
3. august : 3. etape: Næstved – Vordingborg 174,5 km
4. august : 4. etape: Nykøbing Falster enkeltstart 19,1 km
5. august : 5. etape: Faxe – Frederiksberg 194,2 km

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her