Aalborg-virksomhed driller giganterne med populær webshop

Skrevet af: Michael Qureshi
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk

Gugvej er en af de mest trafikerede veje i hele Aalborg.

Men hvis man ikke lige har bemærket skiltet ude på Gugvej, så er det nok de færreste, der ved, at de passerer en Aalborg-virksomhed med enorm vækst baseret på et godt koncept.

Firmaet De3bedste.dk på Gugvej 140 har specialiseret sig i at sikre, at forbrugerne får de bedste priser på markedet på populære produkter.

De satser på livsstilsprodukter, der er oppe i tiden, og som der er stor efterspørgsel på. På modefronten er det bl.a. brands som Tommy Hilfiger, DKNY, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Armani, Parajumpers, Hunter, Shoe the Bear, Secrid og mange flere.

de3bedste webshop aalborg

Et godt eksempel var, da de i slutningen af sidste år via deres netværk fik en leverance af de populære La La Berlin-tørklæder, som er virkelig hot blandt kvinder.

I danske butiksforhandlere af La La Berlin-tørklædet sælges det typisk for 2600 kr. og derover, men Aalborg-firmaet De3bedste.dk var ikke underlagt leverandør-restriktioner, så de kunne være de billigste i Danmark på tørklæderne.

Ikke overraskende gik der ikke længe, før man måtte melde udsolgt på tørklæderne på Gugvej.

”Jeg tror, vi selv blev lidt overrasket over responsen på det. Jeg syntes personligt, at det var dyrt for et tørklæde, og jeg var i tvivl, om vi kunne sælge en vare, der var så dyr. Men det buldrede bare afsted.

Det var mødre, der købte det til deres døtre. Det var studerende. Der var bare rift om det parti af tørklæder, som vi havde hentet hjem,” forklarer Jesper Trude Larsen, administrerende direktør i De3bedste.dk.

Det har også givet ham blod på tanden i forhold til at finde andre hotte produkter, som de fysiske butikker i Danmark skruer prisen i vejret på.

”Vi udfordrer lidt de eksisterende kanaler. Vi prøver altid om muligt at lægge os billigst i markedet. Vi er fritstillet på den måde, at vi ikke er bundet af nogle leverandørers prisaftaler. Nogle gange hvis en butik handler med et mere eksklusivt brand, så kan de finde på at kræve, at 25 procent af butikkens varer skal være deres mærke.

Vi har et stærkt netværk af leverandører, og det gør, at vi altid er i stand til at skaffe de bedste produkter til en billigere pris,” forklarer Jesper Trude Larsen.

de3bedste webshop aalborg

Det seneste år er væksten i ordrevolumen også eksploderet, og de3bedste.dk er blevet et langt mere kendt brand i hele Danmark som følge af deres prispolitik, som driller de helt store giganter på markedet.

De3bedste.dk har lager og kontorfaciliteter på Gugvej, men de har også fået fokus på at tiltrække Aalborg-kunder til deres nye showroom samme sted. Så nu har de åbnet det man kan kalde for en shop-in-shop.

”Mange sparede fragten ved selv at komme ned og hente deres varer, hvis de kom fra Aalborg. Og så blev folk altid lidt nysgerrige; Hvad har I ellers? Det har vi så taget konsekvensen af og skabt en mulighed for, at kunderne kan se og købe flere varer direkte hernede.

Jeg kan ikke se et argument for, hvorfor folk skal betale 47 kr. for Dolce Gusto kaffekapsler i et supermarked, når man kan få dem til 40 kr. hernede. Og vi har endda alle varianterne, hvor supermarkederne oftest har begrænset udvalg.

Eller give 119 kr. for American Crew voks hos frisøren, når vi sælger det for 87 kr. Det har i hvert fald en effekt, så folk kommer herned igen,” forklarer Jesper, der selv er lokal Gug-dreng.

de3bedste webshop aalborg

Hos De3bedste.dk har man også fra begyndelsen været meget opmærksomme på den gode kundeoplevelse- og service, selv om det ikke er en fysisk butik. Det mål er lykkedes, lyder det fra direktøren.

”Kundeservice er for os ikke en afdeling. Det er en holdning. Det synes jeg også, at vi har bevist. Vi har over 4200 anmeldelser på Trustpilot og har en score på 9,2. Vi reagerer aktivt på de input, kunderne har.

Jeg har hørt mange sige, at man ikke kan skabe længerevarende kunderelationer på e-handel, men det synes jeg faktisk vi har modbevist.

Ringer en kunde eksempelvis og spørger på et produkt, der ikke er inde på webshoppen, så bruger vi krudt på at forsøge at få det hjem til kunden,” lyder det fra Jesper Trude Larsen.

Navnet De3bedste.dk kan godt forvirre lidt. Man leder lidt efter billedet af de tre musketerer derude, eller tre partnere som har stiftet virksomheden. Men det handler om tre produkter faktisk.

”Det kommer af, at vi finder de tre bedste produkter i hver kategori ud af tusindsvis af varer. Eksempel el-kedler så fremhæves de tre mest populære. Vi ændrer aldrig selv manuelt på vores forside. Det er udelukkende baseret på statistikker, ud fra hvad vores kunder vælger.

de3bedste webshop aalborg

Tanken har hele tiden været at skabe en webshop, hvor det er let at danne sig et overblik. Man kan bedre forholde sig til tre forskellige el-kedler, som er populære, end at sidde og løbe hundredevis igennem på en webshop,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den hurtigt voksende Aalborg-virksomhed er også usædvanlig på webshop-delen i forhold til, at man kan ringe og bede om en tilbudspris på hvidevarer i hele køkkener eksempelvis.

”Vi er rigtig stærke på hvidevarer. Vi har eksperter tilknyttet, som kan lave tilbudsgivning på hvidevarer. Vi har ekspertisen, og det er ikke bare et excelark, vi tager udgangspunkt i.

Så vi har efterhånden faktisk en del, som ringer herind og hører på et pristilbud på hvidevarer i køkken- og bad. Så tager vi udgangspunkt i kundens behov og søger den rette løsning, så kunderne virkelig sidder tilbage og føler, at de har fået noget for pengene,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den øgede succes og popularitet har også gjort vækstdrømmene meget konkrete.

”Vi sælger rigtig mange varer i Norden. Hvis vi laver ren ønsketænkning, så har vi om tre år en detailbutik et sted i Aalborg. Derudover en stærk online tilstedeværelse i Norden. Det er for os et realistisk mål, og absolut noget vi stræber efter,” slutter Jesper Trude Larsen.

Mange fra Aalborg rammes hvert år: Airhelp hjælper med at få penge igen

Skrevet af: Kristina Obitsø Baltov

Annonce

Mange har prøvet det.

Du står i lufthavnen med kufferten pakket, og du er klar til at tage af sted. Men så sker det, at flyet du skal med, ikke flyver til den planlagte tid, og din rejse bliver forsinket.

Senest ramte en storm store dele af Europa, som kostede mange aflysninger og forsinkelser. Det gik blandt andet ud over mange passagerer til og fra Aalborg på Amsterdam-afgangene.

Og selv om man sidder med en irritation om, at man burde kompenseres, så ryger det i glemmebogen. For det er jo alt for omstændigt, ikke? Ikke når det gælder den danske succes-virksomheder Airhelp.

Stifterne af AirHelp.dk prøvet det med aflysninger og forsinkelser mange gange. Derfor besluttede de tilbage i 2013 at gøre noget ved det.

De to barndomsvenner Henrik Zillmer og Nicolas Michaelsen tog derfor kampen op mod flyselskaberne.

Verdens førende flykompensationsselskab
Deres mission var – og er stadig i dag – at hjælpe flypassagerer med at skaffe den retmæssige erstatning for flyforsinkelser – på en nem og overskuelig måde.

De ejer i dag verdens førende selskab inden for flykompensation. AirHelp har over 500 ansatte med kontorer i Berlin, Gdansk, Krakow og Barcelona. De er aktive i 30 lande og tilbyder support på over 15 sprog.

AirHelp gør det nemt
Ved at bruge AirHelp slipper du for papirarbejdet og dyre advokater. Med få klik på din telefon kan du sende din sag ind, og så klarer AirHelp alt for dig.

Vinder du sagen, får du pengene udbetalt på din konto.

”Siden 2013 har vi hjulpet over 5 mio. flypassagerer med at få udbetalt den kompensation, de er berettiget til. Men vi har stadig et stort arbejde foran os, for mange er slet ikke klar over, at de overhovedet er berettiget til kompensation” siger Henrik Zillmer, som er stifter af AirHelp, til MigogAalborg.

Mange penge i kompensation
Faktisk oplever over ni millioner mennesker på verdensplan hvert år at blive påvirket af et forsinket eller aflyst fly. Mange af disse ved slet ikke, at de kan få penge i kompensation.

I Danmark er du er beskyttet af EU-lovgivningen, hvilket betyder, at du som udgangspunkt er berettiget til kompensation, hvis:

  • Dit fly er forsinket mere end tre timer
  • Dit fly bliver aflyst mindre end 14 dage før afgang
  • Du bliver nægtet boarding

Der er mange penge at hente, hvis du har været udsat for forsinkelser eller aflyste fly i forbindelse med rejser.

Faktisk er du berettiget til kompensation for forsinkelser, der går hele tre år tilbage i tiden, og du kan altså få op til 600 euro (svarende til omkring 4.400 kroner) pr. forsinkelse pr. person.

I de danske lufthavne oplevede passagerer forsinkelser og aflysninger, der berettiger dem til kompensation på et svimlende beløb på næsten en halv milliard kroner – og det er altså kun i 2017.

Langt størstedelen af disse penge er endnu ikke udbetalt til passagererne, men hvis du har haft et forsinket eller aflyst fly inden for de sidste tre år, eller du er blevet nægtet boarding, så kan du være berettiget til kompensation.

I Aalborg bliver det yderligere nødvendigt at kende til sine passagerrettigheder med et stigende antal daglige afgange fra Aalborg Lufthavn. 2017 blev således et historisk år for Aalborg Lufthavn med højeste passagerantal nogensinde.

Du kan selv tjekke, om du har penge tilgode nemt og hurtigt lige her!

Fire Aalborg-bydele i Top 5: Her sælges huse hurtigst i Danmark

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Der er fart på boligmarkedet for tiden, og i den grad i Aalborg og omegn.

En ny opgørelse fra boligsiden Boliga viser, at hver femte handel i Aalborg Kommune i 2017 var huse solgt inden for 14 dage. Det gør kommunen til det område af landet, der har den højeste andel af lynsalg.

Der er nogle helt specifikke Aalborg-områder, som har mere fart på end andre. Svenstrup J., Aalborg SV, Aalborg Øst og Aalborg SØ ligger i top fem over bydele, hvor omkring 30 procent af de handlede boliger blev solgt som lynsalg.

Aarhus V topper i hele landet, men derefter kommer de fire Aalborg-bydele. Så dermed sætter Aalborg sig tungt på Top 5 i hele landet.

“I de seneste fem-seks år har Aalborg formået at tiltrække nye indbyggere. Ikke blot unge, som kommer for at studere, men også etablerede familier og folk lidt oppe i årene, som gerne vil bo tæt på universitet, job og i det hele taget tæt på de muligheder, som regionens eneste storby giver,” siger Mira Lie Nielsen til boliga.dk 

Lynhurtige købere

Køberne til husene i Aalborg er ekstra hurtige til at underskrive en købsaftale, hvis de vil have de bedste boliger på markedet.

“Der er solgt, og der sælges, mange huse i Aalborg og omegn i de her år, så der er rift om de bedste huse. Efter nogle år, hvor antallet af hushandler er øget mere end antallet af nye huse til salg, er der ikke længere så mange huse at vælge imellem for køberne i området.

Det vil typisk betyde, at der handles hurtigt, og at flere hushandler afsluttes inden for kort tid. Det er dog en stor forpligtelse at købe hus, så det er vigtigt, at man ikke forhaster sig,” siger Mira Lie Nielsen, boligøkonom og chefanalytiker hos Nykredit, til boliga.dk 

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig på Facebook her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

Godsbanen er blevet attraktivt område: Mange lækre lejligheder til leje

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Godsbanearealet i Aalborg er blevet forvandlet til en levende bydel, og flere byggerier melder snart klar til nye beboer.

Nye lejelejligheder tæt på centrum er indflytningsklare i første halvår af 2018, og nogle af disse kan lejes til fordelagtige priser beliggenheden taget i betragtning.

https://wagnerhuset.dk

Jyllandsgade 10

Denne ejendom opføres op til 5.etage, med 9 forskellige type lejligheder. De fleste af lejlighederne har altan, hvor størrelsen af varierende fra 9 – 22 kvadratmeter. Endvidere vil der være adgang til en fælles tagterrasse.

Ejendommen består af 62 lejligheder, heraf 2 værelses lejligheder på 50 og 62 kvadratmeter og 3 værelses lejligheder fra 66 kvadratmeter op til 117 kvadratmeter. Ejendommen har egen parkeringskælder i 2 etager med bilelevator. Læs mere om lejlighederne her.

Lejlighederne forventes indflytningsklare i første kvartal af 2018.

Husleje priserne ligger fra kr. 6.300 – 12.500.

Åbent hus søndag fra kl. 11.00-14.00

boliger-aalborg.dk/trappen/

Trappen – Godsbanen 14-18

Denne ejendom som også kaldes for ”Trappen”, opføres som en trappe fra 3. til 7. etage. Der opføres ikke mindre end 4 fælles tagterrasser af varierende størrelser. Herudover vil hver enkelt lejlighed have en altan.

Ejendommen består af 100 lejligheder, heraf 88 lejligheder på mellem 49 og 52 kvadratmeter, de resterende bliver 3 værelses lejligheder med et bruttoareal på 67 og 74 kvadratmeter alle med altaner. Læs mere om lejlighederne her.

Husleje priserne ligger fra kr. 5.625 – 9.226.

Lejlighederne forventes indflytningsklare omkring maj/juni i 2018.

Åbent hus søndag fra kl. 13.00-15.00

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Bagedyst-vinder er dommer: Shoppen afholder MGP Kagedyst

Skrevet af: Michael Qureshi
Den Store Bagedyst-vinder 2015 Liv Martine
Foto:livmartine.dk
Den Store Bagedyst-vinder 2015 Liv Martine Foto:livmartine.dk

Den Store Bagedyst er blandt de mest populære programmer i hele landet.

Det er alle aldersgrupper, som sidder og hepper med, når der bages på livet løs i tv-studiet.

Nu får børn og unge op til 16 år i Aalborg og det øvrige Nordjylland chancen for at prøve at være med i stor bagedyst selv.

Det er shoppingcenteret Shoppen, der afholder Den Store Kagedyst. Hovedpræmien er to billetter til det totalt udsolgte børne MGP i Gigantium den 17. februar.

Der er store finale i kagedysten i Shoppen lørdag den 10. februar.

Hvem laver den flotteste MGP-kage

Shoppens Store Kagedyst går ud på, at finde den under 16 år som kan lave den flotteste og bedste MGP-kage.

I forbindelse med at Aalborg er årets Melodi Grand Prix med de voksnes show lørdag den 10. februar og så børne MGP ugen efter, så eftersøger Shoppen bageglade børn og unge.

De har endda hyret den tidligere vinder af Den Store Bagedyst Liv Martine ind som dommer, så det kommer virkelig til at minde om virkelighedens populære tv-program.

“Det er oplagt, at vi her i Shoppen fejrer, at Aalborg er årets Grand Prix by. Det synes vi skal fejres med en masse kager. Vi har været så heldige, at Liv Martine, som vandt den Store Bagedyst i 2015, vil være dommer.

Så vi glæder os helt vildt til at se de mange kreative bud på en festlig MGP-kage, når vi afholder den store finale her i Shoppen den 10. februar,” siger centerchef for Shoppen, Natascha Frost til MigogAalborg.

Skal indsende billeder til Bagedyst-vinderen

Det starter med en udvælgelsesproces, hvor de unge skal vise dig færdigheder i køkkenet derhjemme.

Frem til 2. februar skal man indsende billeder af kagemesterværker til Liv Martine.

Så udvælger hun mellem 5-10 finalister, der får mulighed for at vise deres bud på en MGP-kage til den store finale i Shoppen lørdag 10. februar kl. 13.

Liv Martine bliver dommer, og vil kåre vinderen af Shoppens store MGP-kagedyst.

Førstepræmien består af 2 billetter til Børnenes MGP 17. februar. Til anden- og tredjepladsen er der også præmier bestående af Liv Martines bog ”Kagetid” til andenpladsen og 2 biografbilletter til tredjepladsen.

Konkurrencen gælder kun for børn og unge op til og med 16 år.

Shoppen oplyser, at billederne skal sendes til Liv Martine på livmartinehansen@hotmail.com inden 2. februar.

Restaurantfestival kommer til Aalborg: Spis 3 retter for 215 kr.

Skrevet af: Michael Qureshi

Dining Week er Europas største restaurantfestival, og kører også i Danmark hvert år.

Her i 2018 afholdes den i uge 7, som er 11-18 februar, hvor man på en række udvalgte restauranter kan spise 3 retter for kun 215 kr.

I stort set alle andre regioner i Danmark er der skolernes vinterferie i uge 7, men i Aalborg Kommune er der først ferie ugen efter i uge 8.

Men det er kun en mindre detalje, for det skal da ikke afholde aalborgensere fra at tage ud og spise lækkert.

I Dining Week finder man bl.a. Braserie & Restaurant No76, Brdr. Price, CANBlau tapasbar, Prinses Juliana, Musikkens Spisehus og Provence.

Helt ekstraordinær pris på de restauranter

På samtlige af disse restauranter er det en sjældenhed, at man kan få lov til at spise tre retter for så god en pris.

Et par af stederne kører tilbuddet både frokost- og aften.

Det er Copenhagen Food Magazine og mineralvandproducenten San Pellegrino, som hvert år siden 2011 har samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i uge 7.

Derfor er det også en flaske San Pellegrino med i tilbuddet på de 215 kr. for tre retter.

I København har man endda suppleret med at køre Cocktail Week, så vi venter i spænding på, hvornår det koncept bredes yderligere ud i resten af landet.

Du kan læse mere og booke bord her