Aalborg-virksomhed driller giganterne med populær webshop

Skrevet af: Michael Qureshi
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk som har stor succes
Direktør Jesper Trude Larsen fra de3bedste.dk som har stor succes

Gugvej er en af de mest trafikerede veje i hele Aalborg.

Men hvis man ikke lige har bemærket skiltet ude på Gugvej, så er det nok de færreste, der ved, at de passerer en Aalborg-virksomhed med enorm vækst baseret på et godt koncept.

Firmaet De3bedste.dk på Gugvej 140 har specialiseret sig i at sikre, at forbrugerne får de bedste priser på markedet på populære produkter.

De satser på livsstilsprodukter, der er oppe i tiden, og som der er stor efterspørgsel på. På modefronten er det bl.a. brands som Tommy Hilfiger, DKNY, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Armani, Parajumpers, Hunter, Shoe the Bear, Secrid og mange flere.

de3bedste webshop aalborg

Et godt eksempel var, da de i slutningen af sidste år via deres netværk fik en leverance af de populære La La Berlin-tørklæder, som er virkelig hot blandt kvinder.

I danske butiksforhandlere af La La Berlin-tørklædet sælges det typisk for 2600 kr. og derover, men Aalborg-firmaet De3bedste.dk var ikke underlagt leverandør-restriktioner, så de kunne være de billigste i Danmark på tørklæderne.

Ikke overraskende gik der ikke længe, før man måtte melde udsolgt på tørklæderne på Gugvej.

”Jeg tror, vi selv blev lidt overrasket over responsen på det. Jeg syntes personligt, at det var dyrt for et tørklæde, og jeg var i tvivl, om vi kunne sælge en vare, der var så dyr. Men det buldrede bare afsted.

Det var mødre, der købte det til deres døtre. Det var studerende. Der var bare rift om det parti af tørklæder, som vi havde hentet hjem,” forklarer Jesper Trude Larsen, administrerende direktør i De3bedste.dk.

Det har også givet ham blod på tanden i forhold til at finde andre hotte produkter, som de fysiske butikker i Danmark skruer prisen i vejret på.

”Vi udfordrer lidt de eksisterende kanaler. Vi prøver altid om muligt at lægge os billigst i markedet. Vi er fritstillet på den måde, at vi ikke er bundet af nogle leverandørers prisaftaler. Nogle gange hvis en butik handler med et mere eksklusivt brand, så kan de finde på at kræve, at 25 procent af butikkens varer skal være deres mærke.

Vi har et stærkt netværk af leverandører, og det gør, at vi altid er i stand til at skaffe de bedste produkter til en billigere pris,” forklarer Jesper Trude Larsen.

de3bedste webshop aalborg

Det seneste år er væksten i ordrevolumen også eksploderet, og de3bedste.dk er blevet et langt mere kendt brand i hele Danmark som følge af deres prispolitik, som driller de helt store giganter på markedet.

De3bedste.dk har lager og kontorfaciliteter på Gugvej, men de har også fået fokus på at tiltrække Aalborg-kunder til deres nye showroom samme sted. Så nu har de åbnet det man kan kalde for en shop-in-shop.

”Mange sparede fragten ved selv at komme ned og hente deres varer, hvis de kom fra Aalborg. Og så blev folk altid lidt nysgerrige; Hvad har I ellers? Det har vi så taget konsekvensen af og skabt en mulighed for, at kunderne kan se og købe flere varer direkte hernede.

Jeg kan ikke se et argument for, hvorfor folk skal betale 47 kr. for Dolce Gusto kaffekapsler i et supermarked, når man kan få dem til 40 kr. hernede. Og vi har endda alle varianterne, hvor supermarkederne oftest har begrænset udvalg.

Eller give 119 kr. for American Crew voks hos frisøren, når vi sælger det for 87 kr. Det har i hvert fald en effekt, så folk kommer herned igen,” forklarer Jesper, der selv er lokal Gug-dreng.

de3bedste webshop aalborg

Hos De3bedste.dk har man også fra begyndelsen været meget opmærksomme på den gode kundeoplevelse- og service, selv om det ikke er en fysisk butik. Det mål er lykkedes, lyder det fra direktøren.

”Kundeservice er for os ikke en afdeling. Det er en holdning. Det synes jeg også, at vi har bevist. Vi har over 4200 anmeldelser på Trustpilot og har en score på 9,2. Vi reagerer aktivt på de input, kunderne har.

Jeg har hørt mange sige, at man ikke kan skabe længerevarende kunderelationer på e-handel, men det synes jeg faktisk vi har modbevist.

Ringer en kunde eksempelvis og spørger på et produkt, der ikke er inde på webshoppen, så bruger vi krudt på at forsøge at få det hjem til kunden,” lyder det fra Jesper Trude Larsen.

Navnet De3bedste.dk kan godt forvirre lidt. Man leder lidt efter billedet af de tre musketerer derude, eller tre partnere som har stiftet virksomheden. Men det handler om tre produkter faktisk.

”Det kommer af, at vi finder de tre bedste produkter i hver kategori ud af tusindsvis af varer. Eksempel el-kedler så fremhæves de tre mest populære. Vi ændrer aldrig selv manuelt på vores forside. Det er udelukkende baseret på statistikker, ud fra hvad vores kunder vælger.

de3bedste webshop aalborg

Tanken har hele tiden været at skabe en webshop, hvor det er let at danne sig et overblik. Man kan bedre forholde sig til tre forskellige el-kedler, som er populære, end at sidde og løbe hundredevis igennem på en webshop,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den hurtigt voksende Aalborg-virksomhed er også usædvanlig på webshop-delen i forhold til, at man kan ringe og bede om en tilbudspris på hvidevarer i hele køkkener eksempelvis.

”Vi er rigtig stærke på hvidevarer. Vi har eksperter tilknyttet, som kan lave tilbudsgivning på hvidevarer. Vi har ekspertisen, og det er ikke bare et excelark, vi tager udgangspunkt i.

Så vi har efterhånden faktisk en del, som ringer herind og hører på et pristilbud på hvidevarer i køkken- og bad. Så tager vi udgangspunkt i kundens behov og søger den rette løsning, så kunderne virkelig sidder tilbage og føler, at de har fået noget for pengene,” forklarer Jesper Trude Larsen.

Den øgede succes og popularitet har også gjort vækstdrømmene meget konkrete.

”Vi sælger rigtig mange varer i Norden. Hvis vi laver ren ønsketænkning, så har vi om tre år en detailbutik et sted i Aalborg. Derudover en stærk online tilstedeværelse i Norden. Det er for os et realistisk mål, og absolut noget vi stræber efter,” slutter Jesper Trude Larsen.

Udsolgt hver gang: Delimarché har succes med deres brunch-event

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Annonce

Hvem elsker ikke brunch?

Konceptet er genialt og ligetil: Du kan få alle dine morgenmadslivretter og sove længe. Kan det blive meget bedre? Næppe.

På langt de fleste caféer og restauranter i Aalborg er der brunch på menukortet.

Alle har hver især gjort deres for at sætte deres eget præg på den populære spise – men samtidigt er det jo vigtigt at holde den velkendte og klassiske brunch-tråd, så ingen går skuffede fra bordet.

Der findes dog steder i byen, som gerne går dét stykke ekstra for at gøre brunchoplevelsen endnu mere fuldendt – og den første lørdag i hver måned byder Delimarché på noget helt ekstraordinært i Aalborg.

Konceptet med et brunch-event en gang om måneden er også så populært, at der er udsolgt hver gang, det afholdes.

Overdådig buffet

Vi har flere gange rost den store café på Eternitten, Delimarché, for deres høje kvalitet og sans for gode råvarer. Delimarché serverer både de klassiske retter, men er samtidigt ikke bange for at eksperimentere. Og det kan smages.

Den første lørdag i hver måned bliver der dog alligevel gjort lidt ekstra ud af både mad – og setup. Her forvandles caféen nemlig til et gastronomisk landskab i brunchens tegn.

Buffeten rummer både klassiske elementer, men også den mere nytænkende brunch. Der er naturligvis scrambled eggs, bacon og brunchpølser på menuen – men samtidigt kan du også dykke nysgerrigt ned i chiagrød, syltede svampe og hjemmelavet limonade.

Så medmindre du er det mest kræsne mennesker på denne jord, så er det vel alt, hvad man skal bruge for en succesfuld start på dagen.

Teamet på Delimarché

Lækre omgivelser

Caféen er foruden unge og forretningsfolk, især populær hos familier, mødre på barsel og også bare dem, som bare har brug for et pusterum fra det pulserende og til tider stressende byliv, som man ofte kan opleve i midtbyen.

Den overdådige brunch-buffet er også netop oplagt at springe i, hvis man er en familie, hvor kræsenhed og kompromisser ofte ikke går hånd i hånd, og dermed kan afbryde de ellers gode intentioner om en god morgen med familien.

Et besøg værd

Vores blogger, Camilla Framnes, som om nogen er kendt for at være en overskudsagtig familiemor, besøgte for nyligt brunch-buffeten på Delimarché. Med tre børn med hver sin smag kunne et café-besøg ellers nemt være endt i én stor diskussion. Sådan gik det dog ikke denne gang.

”Børnene elskede det. Men der blev også gjort meget ud af, at de skulle have en god oplevelse. Der var alverdens brætspil og malebøger, som de kunne tage med hjem bagefter. Det gjorde, at os voksne havde tid til at spise færdigt i ro og mag, fordi børnene ikke kedede sig,” fortæller Camilla.

Den gode familieoplevelse var dermed sikret. Men hvad så med maden?

”Det var virkelig lækkert! Spændende ting til de modige – måske mest forældrene – men også en masse klassisk til børnene. Ingen gik sultne derfra,” siger Camilla med et grin.

Delimarché brunch-buffet er (ikke overraskende) meget populær – så hvis du vil sikre dig en plads, gælder det om at få booket i god tid.

Du kan læse om Delimarché lige her.

I dag åbnede julemarkedet: Her er 5 boder vi allerede elsker

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Julen er lig med traditioner, og i Aalborg bliver det jo nærmest ikke jul, før man har besøgt det hyggelige julemarked på det historiske Gammeltorv.

I dag klokken 12 åbnede de mange boder, og selvom sneen endnu ikke knasede under vinterstøvlerne, kunne julestemningen alligevel mærkes hele vejen op i det hyggelige Pariserhjul.

Igen i år er der igen et stort udvalg af boder fra hele verden, hvor du kan besøge alt fra en hollandsk ostebod til en slagter fra Hobro.

Julemarkedet byder både på et glædeligt gensyn med gamle kendinge, men samtidigt er der mulighed for at stifte bekendtskab med en lang række nye boder.

I år kan du blandt andet besøge Det sunde slik, Alpaca Uld, Tupperware, Romeriet, men også mere klassiske og julede boder som Wafler, Æbleskiver/kakao, børnekarussel , Gavehytte, Julemandens Hus og meget, meget mere.

Og når den lille (eller store) julesult skal stilles, og de lækre smagsprøver ikke er nok, er der heldigvis masser af hyggelige steder, hvor man kan få et afbræk fra det ellers til tider stressende julegaveræs.

Her på redaktionen har vi fundet fem favoritter, som vi allerede elsker:

Brændte mandler

Noget af det første der møder én, når man træder ind på Gammeltorv, er den velkendte duft af brændte mandler – som også er det ret opfindsomme navn på boden, der sælger dem. Og selvom duften næsten er nok i sig selv, for at få stillet sin lækkersult, så er der altså masser af knasende valgmuligheder, hvis den søde tand også skal tilfredsstilles.

Det sunde Slik

Her på redaktionen elsker vi alle de klassiske julefristelser. Dem er der heldigvis rig mulighed for at få på julemarkedet. Men indimellem kan man også godt have brug for at få et (meget) lille afbræk.
Her er boden Det Sunde Slik et ret godt bud på nogle anderledes julegodter.
Her finder du et stort udvalg af alverdens tørret frugt, såsom mango, ananas/jordbær, ingefær, kokos og meget, meget mere.

Julecaféen

Den hyggelige Julecafe ligner allerede et sikkert hit på årets julemarked. Man kan sidde på den overdækkede terrasse og nyde udsigten udover torvet og samtidig mæske sig i lune æbleskiver, eller varme sig lidt på Gluhwein og varm kakao. Ægte julestemning på en rigtig julecafe.

Bitten Slagter

Bitten Slagter fra Hobro byder på en lang række lækre kødspecialiteter og der er rig mulighed for at få smagsprøver, før man køber. De har masser af forskellige salami og vi kan især anbefale den med hvidløgssmag, mhm.

Jul, jul og atter jul

Julemarkedet holder åbent helt frem til den 23. december, så bliver rig mulighed for at tage en hyggelig gåtur langs de mange boder.

I denne måned har alle ClubAalborg-medlemmer også mulighed for at få en juleøl fra Gourmetbryggeriet helt gratis. Det får du inde på Cafeen, som ligger ideelt placeret lige i hjertet af julemarkedet. Fordelen gælder alle dage fra kl. 15.

Du kan se hvordan du bliver medlem af ClubAalborg lige her.

Denne weekend byder faktisk på endnu mere jul. I morgen kan du både tage imod Julemanden på Honnørkajen og senere tændes lyset på det store juletræ på Nytorv.

Hjælp Daniel i Vild med Dans-finalen: Jeg håber på mange Aalborg-sms’er

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er blevet semifinale-tid i TV 2 programmet Vild med Dans.

Her er vores helt egen Daniel Svensson stadig med blandt de tre tilbageværende danse-par.

De to øvrige par er Sofie Lassen-Kahlke og partneren Michael Olesen. Så er det skuespillerinden Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard.

Repræsenterer Aalborg

Daniel Svensson bor som bekendt i Aalborg og repræsenterer det nordjyske på bedste vis med gode dans og en sympatisk figur i selskab med dansepartnere Karina Frimodt.

MigogAalborg talte tidligere på dagen med en spændt Daniel Svensson, der drømmer om en finaleplads.

“Jeg tror, de færreste, inklusiv mig selv, havde troet, at en 100 kg tung eks-håndboldspiller ville have en chance for at danse sig i Vild med Dans-finalen. At nå finalen vil være lige så stort for mig som de finaler, jeg nåede i min håndboldkarriere,” siger Daniel Svensson til MigogAalborg.

Håber på støtte fra “hjembyen”

Han håber på masser af støtte fra “hjembyen” Aalborg, hvor han siden 2005 har boet med kæresten Julie.

“Der er ingen tvivl om, at det bliver rigtig svært, og jeg får brug for en masse sms-stemmer. Jeg har simpelthen fået så mange flotte tilkendegivelser fra aalborgensere og nordjyder, mens jeg har været med i programmet.

Jeg har virkelig følt en kæmpe opbakning fra Nordjylland. Nu har jeg brug for alle de stemmer, jeg kan få. Jeg håber, at folk vil hjælpe mig det sidste stykke af vejen,” siger Daniel Svensson.

Vild med Dans-semifinalen danses i gang i aften fra klokken 20.00

Du kan stemme på Daniel og Karina med at sende en sms;

Skriv DK og send til 1234

Ikonisk bygning på Havnefronten: Næste år kan du bo i “Siloen”

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Her på MigogAalborg holder vi et vågent øje med alle nye spændende byggeprojekter, som kommer til at forme Aalborg som en moderne storby med internationalt snit.

Et af de projekter, som helt sikkert vil give genlyd i resten af landet, er byggeriet af det gamle DLG-tårn, som fremover får navnet ”Siloen”.

Her bliver der lavet 34 eksklusive ejerlejligheder, som forventes indflytningsklare i løbet af 2018. Det er ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der står for salget på projektet.

Lejlighederne ligger ned til første parket til Limfjorden i Musikhuskvarteret med udsigt over både vandet og det pulserende byliv.

Siloens krop genopbygges i fri fortolkning

Det oprindelige DLG-tårn var ikke muligt at bevare, men arkitektfirmaet C.F. Møller, som har tegnet Siloen, har alligevel formået at skabe en forbindelse til den ikoniske bygning.

”Det har været vigtigt for os at genfortolke områdets industrielle fortid og den oprindelige silo i vores arbejde med den nye bygning. Tørretårnet bygges derfor i samme højde som den oprindelige silo, og hovedudseendet er det samme – blot i en moderne fortolkning.

Siloens krop genopbygges dog i en friere fortolkning, men stadig inden for de oprindelige dimensioner” fortæller Christian Pihlmark Gadegaard fra C.F. Møller.

Per Severinsen fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen fortæller;

”Der arbejdes med fire lejlighedstyper: liebhaverlejligheder på 166 kvadratmeter, toværelses egoistlejligheder og to typer af eksklusive treværelses lejligheder. Fælles for dem alle er, at de har en stemning af rå New-Yorker-loft, som er inspireret af de oprindelige industrielle omgivelser.

Derudover har alle lejligheder udgang til en stor altan – nogle af lejlighederne har endda tre altaner.”

Levende og dynamisk miljø

Målet er at skabe et levende og dynamisk miljø, hvor aalborgensere i alle aldre mødes. Den tidligere korn- og foderstofsilo vil i fremtiden rumme 13 ejerlejligheder i både et og to plan.

Den øvrige del af Siloen kommer til at bestå af 21 ejerlejligheder og 80 lejeboliger som bliver fordelt på 18 familieboliger og 62 ungdomsboliger.

Oplev boligen gennem virtual reality-briller

Byggeriet af den 10.000 kvadratmeter silo forventes færdig i løbet af 2018. Men allerede nu er der mulighed for at få et indtryk af de kommende boliger med virtual reality-briller, som skaber et virtuelt synsfelt hele vejen rundt om boligen gennem 3D, så lejlighederne kan opleves realistiske og livagtige.

Dette kan opleves ved det første til åbent hus-arrangement søndag den 19. November klokken 13-14.

Du kan læse mere om Åbent Hus arrangementet  her: http://siloen-aalborg.dk/

For yderligere info kontakt Per Severinsen fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen på tlf.: 96 31 60 00, mobil: 20 40 90 75 eller på e-mail: ps@thorkildkristensen.dk

Julemarkedet åbner: Det kan du lave i Aalborg i weekenden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Denne weekend i Aalborg bærer præg af, at julen for alvor nærmer sig. Der er masser af hyggelige juleaktiviteter på programmet, og så er det også i dag fredag 17. november kl. 12.00, at julemarkedet på Gammeltorv åbner.

Er du medlem af ClubAalborg, er der en ekstra god grund til at besøge det hyggelige marked. Her kan du nemlig få en juleøl fra Gourmetbryggeriet hos Caféen – helt gratis!

Her kan du se hele listen for aktiviteter i Aalborg i weekenden:

Events

18/11: Julestue på Aalborg Historiske Museum fra kl. 10
18-19/11: Vær Street art-kunstner for en dag i Utzon Center kl. 10-16.30
18-19/11: Julemarked i Håndværkerhuset kl. 11-16
18/11: Stupid Questions pub quiz på Platform 4 kl. 19.30
19/11: Lopper på Street Food kl. 11.30
19/11: Regionalt valgtræf i Nordkraft kl. 13
19/11: Sunday Matinee: The Last Man On Earth på 1000Fryd kl. 16

Musik

17/11: The Savage Rose på Skråen kl. 20
17/11: Dicte og Claus Hempler i Musikkens Hus kl. 20
17/11: Esben Kronborg på Skråen kl. 22.30
18/11: The Lauritz Melchior International Singing Competition 2017 i Musikkens Hus kl. 19.30
18/11: Carpark North i AKKC kl. 20
18/11: Die Herren på Skråen kl. 20
18/11: The Haven på Huset kl. 20
18/11: Perlefar på Susan Himmelblå kl. 22
18/11: One Horse Town på Skråen kl. 22.30
19/11: Herbie Hancock i AKKC kl. 20

Opsætninger
17-19/11: Rockulven på Aalborg Teater
17-18/11: Aftenlandet på Aalborg Teater
17-18/11: Aalborg Vinterrevy i AKKC kl. 18
17/11: Rasmus Bjerg i Musikkens Hus kl. 19
18-19/11: Ida og Rumpenisserne i AKKC

Sport
18/11: Aalborg Pirates – Rødovre Mighty Bulls i Gigantium kl. 19

For børnefamilierne

18/11: Juletræet tændes på Nytorv kl. 14.30
18/11: Julemandens ankomst på Honnørkajen kl. 10.45
18/11: Rock for Børn på Aalborgbibliotekterne kl. 13
18/11: Dekorere julekugler i Aalborg Storcenter kl. 11
18-19/11: Mars City: Design i Logo i Utzon Center kl. 11-17

Hvis du ikke har besluttet, hvad I skal bestille af mad til nytårsaften eller hvor I skal tage hen, så har vi netop udgivet guiden med Aalborgs bedste nytårsmenuer samlet – lige her

Har du set hvor mange lækre tilbud der er i november med ClubAalborg?

Få adgang til over 30 tilbud lige her