Aalborg-tvillinger vækker opsigt: Bokser ved stort stævne i Aarhus i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Charlotte Mortensen

Det er en helt speciel weekend, hvis man har de sportsglade Aalborg-briller på.

I morgen lørdag den 3. december i Aarhus bokser Aalborg tvillinge-brødrene Morten og Kasper Fruensgaard på 30 år.

2016 blev året, hvor tvillingerne fik comeback til bokseringen efter fem års fravær, og stævnet i Aarhus er topvigtigt for deres videre fremtid med Mogens Palle som promotor.

De vækker i den grad også opsigt som landets eneste bokse-tvillinger.

De to brødre voksede op lidt uden for Aalborg, og efter at de begge som 13-årige blev hevet med til en boksetræning, fandt de hurtigt ud af, at boksning var noget, de var gode til.

Indenfor halvandets års tid blev brødrene Danmarks mestre i ungdomsrækken for første gang, og senere kom de begge på landsholdet.

Brødrene har dog som nævnt været væk fra bokseringen i knap fem år, men vender nu stærkt tilbage.

MigogAalborg mødte brødrene og deres træner til en snak om deres comeback, fremtidsplaner, og hvordan det er at være tvillinger i bokseverdenen.

”Jeg tror, det lettede lidt på vores tvillinge-aggressioner ind i mellem, der blev færre diskussioner efter vi begyndte at bokse. Det var ligesom afløb for mange ting” fortæller Morten med et grin.

Fruensgaard
Kasper Fruensgaard

I dag er de sparringspartnere med det formål at presse hinanden til at blive den bedste version af dem selv i ringen.

”Det er en god måde at blive motiveret på, vi kan presse hinanden på en måde, som kun brødre kan gøre”, fortæller Morten.

Brødrene Fruensgaard gjorde comeback i sommer med gode resultater.



Selvom begge brødre har klaret sig godt indtil videre, så er de godt klar over, at de skal bokse lidt flere kampe for at vise deres værd og fastligge deres niveau.

”Man kan ikke forvente at det går godt med det samme, men vi har lagt en game plan om, at vi skulle lægge presset, og så er det jo også fedt at komme ind og se, at det faktisk er lykkedes de to gange” siger Kasper.

Morten vandt hans seneste kamp på knockout efter 1 minut og 36 sekunder. Og Kasper vandt sin kamp efter 47 sekunder.

Fruensgaard
Morten Fruensgaard

Brødrene er glade for at være tilbage i ringen.

Selvom de har holdt sig godt i form med løbe- og styrketræning, kan de godt mærke, at kroppen lige skal vænne sig til det hårde fysiske pres igen. Og selvfølgelig også det mentale pres.

”Da man steg op i ringen igen, var der en masse ting at tænke over. Der var ikke kun fuldt fokus på kampen, det var også, hvordan reagerer min krop, hvordan er det at stå foran publikum igen, hvordan er det at have et kamera oppe i hovedet på en. Der var virkelig tryk på” siger Morten.

Dertil udtrykker træner Kasper Høyer, at brødrenes første par boksekampe derfor ikke er en afspejling af deres talent og deres styrker.

Fruensgaard
Carbo-loading! Morten Fruensgaard

Brødrene er ens på mange måder. De ligner hinanden, og de har samme holdninger til mange ting i livet, men i ringen er de meget forskellige.

”Morten er hurtigere på hænderne og vil gerne ligge i et højt tempo. Han har den frækhed og den tro på sig selv, der gør, at han tror på, at han kan bokse med dem alle sammen, og at det bliver på hans præmisser” fortælleren træneren og fortsætter:

”Kasper er den der dieselmotor, der bliver startet op efter første omgang, og når han så først bliver varm, så sætter han tempo på hele tiden, når de andre begynder at blive trætte, så kører han videre”.

På den måde kan brødrene lære meget af hinanden, både når de træner, men også ved at se hinanden i boksekampe.

At brødrene har hinanden at træne med er en unik ting, der giver dem mulighed for at træne ekstra meget, lige når de har lyst, hvilket helt sikkert er en fordel.

Brødrene er godt klar over, at mange har fordomme om boksning. Mange tror, at det bare handler om, at to mænd står og slår på hinanden.

Foto: Team Fruensgaard Boxing Facebook-side
Foto: Team Fruensgaard Boxing Facebook-side

”Altså ja selvfølgelig er det voldeligt, men du går jo ikke ind med et mål om, at du skal slå ihjel, du går ind med en taktik, ligesom du går ind til en håndboldkamp med en taktik, det jo det samme” forklarer Kasper.

”Man skal tænke på det sådan, at hvis man kan ramme modstanderen, så er det et pointstød”, uddyber træneren.

Udover at skulle have talent, understreger alle tre at for at blive en succesfuld bokser, har man brug for at have et stærkt team bag sig.

Brødrene har stor ros til over for deres træner Kasper Høyer:

”Udover at han er vores træner, så er han jo også vores bedste kammerat. Men når vi træner, så er han vores træner. Han kan godt give en skideballe, uden at det er noget, vi sidder og diskutere bagefter” siger Kasper, ”Vi er et team”.

Carbo-loading! Der forberedes solide måltider, så brødrene er klar til weekendens kamp.
Carbo-loading! Kasper Fruensgaard

Derudover er en god promoter altafgørende for at skabe en god bokse-karriere, bliver der sagt enstemmigt.

Brødrene er heldige at have en meget dygtig promotor bag sig.

Brødrenes promoter er Mogens Palle, som er en national og international kendt dansk boksepromotor. Han har bl.a. ført boksere som Mikkel Kessler og Johnny Bredahl til international succes.

”Han kommer med en dato, han kommer med et navn, og så er det, det vi og Kasper (red. træner) skal forholde os til. Så det er jo Mogens Palle, der bygger os op på ranglisten, men det er Kasper, der bygger os op som boksere” fortæller Kasper Fruensgaard.

Foto: Team Fruensgaard Boxing Facebook-side
Foto: Team Fruensgaard Boxing Facebook-side

Derudover fremhæver Fruensgaard brødrene også, hvor glade og taknemmelige de er for deres sponsorer, fordi uden dem var der mange ting, der ikke ville have blevet muligt.

Blandt andet har brødrene bygget deres egen boksering i Mortens hjem. De omdannede et gammelt snedkerværksted til træningsrum, så de kan træne, lige når de har tid.

Begge brødre har nemlig fuldtidsjobs, der skal passes, samtidig med at de driver virksomheden Life of Sport, hvis formål er at danne et fællesskab omkring det at dyrke sport, hvor de blandt andet arrangerer løbeture og maratonløb.

Når man spørger brødrene om fremtiden, har de endnu ikke nogle helt klare mål.

”Åh der tænker vi at tage en kamp af gangen. Nu er vi jo ved at finde ud af, hvad målet kan blive” siger Kasper, hvor Morten tilføjer:

Foto: Team Fruensgaard Boxing Facebook-side
Foto: Team Fruensgaard Boxing Facebook-side

”Jeg tror ikke, vi ved det endnu. Lad os nu se om 5-7 kampe, så skal vi nok begynde at sige, hvad vi kan”

I forhold til weekendens boksekamp er begge brødre positive og optimistiske, mens deres træner er stensikker på, at de begge hiver en sejr hjem.

Brødrene håber at mange vil komme og se kampen i morgen og deres fremtidige kampe, da de synes, at det er en skam at boksekulturen i Danmark ikke er, hvad den har været.

”Før var der en god boksekultur i Danmark, hvor man mødtes og så boksning sammen. Nu bliver boksning vist online eller på søsterkanaler til de store kanaler, så der er ikke den samme reklame og fokus på boksning længere” udtrykker Morten og fortsætter:

”Men nu er Mogens Palle tilbage i den danske bokseverden, så forhåbentligt kan han hjælpe med at få det vendt og skabe noget mere opmærksomhed”.

Her på redaktionen håber vi for det bedste for brødrene og hepper på dem i weekenden!

Hvis du vil holde dig opdateret om brødrenes karrierer, kan du følge dem på Facebook her

Aalborgs nye hotte spisested: Så er åbningsdatoen afsløret

Skrevet af: Michael Qureshi

Lige siden MigogAalborg kunne afsløre, at den kendte kok Mads Hyllested åbner en helt ny restaurant i byen, har der været stor interesse for åbningsdatoen.

Mads Hyllested har på blot to år ført Applaus op til at være blandt Aalborgs førende restauranter, og vandt blandt andet AALBORG AWARDS-prisen som Årets Restaurant.

Nu åbner han meget snart den franske Bistro med navnet Dejavu. Over for MigogAalborg afslører han åbningsdatoen, som er om ganske få uger.

“Vi åbner lørdag den 9. juni. Jeg er utrolig spændt på, hvordan Aalborg tager imod Dejavu, men den foreløbige respons, siden vi meldte det ud, har været utrolig positiv. Lige nu er vi i fuld gang med at få det helt rigtige look og stemning i lokalerne,” fortæller Mads Hyllested.

Åbner i det gamle Hereford

Dejavu åbner i de gamle Hereford Beefstouw lokaler på adressen Ved Stranden 7 med indgang i gården. Det ligger ikke mange meter fra Hyllesteds Applaus, så der bliver rig lejlighed til at være begge steder på en aften for indehaveren.

Mads Hyllested (tv), Hans Boldt (midt), Steen Royberg fra Nybolig Erhverv

Med åbningsdatoen på plads er det også muligt allerede fra i dag at booke bord, så du kan være sikker på at være blandt de første, der spiser på Aalborgs nye hot-spot. (du kan booke nederst i artiklen)

“Vi har allerede fået reservationer, før vi overhovedet har åbnet for selve bookingsystemet. Folk er bare nysgerrige efter, hvad vi nu har fundet på. Jeg er selvfølgelig stolt over, at folk har tiltro til, at det bliver godt. Jeg er spændt på det hele, og glæder mig til, at vi åbner,” siger Mads Hyllested.

Forbilledet er Bistro Boheme

Det nye sted bliver med et koncept i stil med en fransk Bistro, hvor forbilledet er Bistro Boheme, som i adskillige år har været et af de hotteste steder i København.

Der bliver plads til omkring 65 inden for, og der bliver desuden udendørsservering med 25-30 pladser på lune dage.

Det bliver både et frokost- og aftensted, hvor der bliver leget med klassiske bistro retter.

“Der vil være de her klassiske ting på kortet. Til frokost vil der være lette franske bistro-retter. Om aftenen går vi så på et endnu højere niveau. Det kunne være eksempelvis være fyldte vakler, brødstegt fisk, stegt hummer og de her ægte saucer som viser, at vi evner denne type mad,” siger Mads Hyllested.

“Jeg synes lidt, at hvis du ikke er til cafémad eller smørrebrød, så mangler Aalborg det her lidt lækre frokoststed, som kan sit håndværk med det franske køkken uden at ruinere nogen.

Det vil vi gerne skabe, og så ønskede jeg at skabe et alternativ til Applaus. Især på hverdagsaftener er det ikke alle, der vil bruge flere timer med Social Dining konceptet og ti serveringer.

Så kan man tage den lækre middag med de mere enkelte retter, eller det kan være til businessmødet, der skal tages over en bid mad,” forklarer Mads Hyllested.

Du kan læse artiklen, hvor Mads Hyllested fortæller om tankerne bag konceptet her

Du kan allerede booke et bord til DejaVu her

Er det Toscana eller Nordjylland? Helt unikt sommerhus til salg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

I øjeblikket mærker vi her i Danmark en temperatur, som er varmere end det sydligste Europa. Det kan få flere danskere til at genoverveje sommerferien i udlandet og blive i Danmark sommeren over.

Hvis man drømmer om at bo som i det sydligste Europa med en sydlandsk stemning, så er der netop kommet et sommerhus til salg, som simpelthen skal opleves.

Kun 30 minutters kørsel fra Aalborg, kommer du til et fristed, som både er nær by og strand. Med vejret i øjeblikket kan man komme helt i tvivl, om man befinder sig i Danmark eller i vinmarkerne i Toscana.

Toscansk byggestil

Boligen er bygget i 2009, og er opført i enestående detaljer og eksklusive materialer. Flere af materialerne er importeret fra udlandet. Fritidshuset rummer intet mindre end 140 boligkvadratmeter.

Den toscanske byggestil er tydelig med de varme farver, og de rustikke materialer. I køkkenet har man en muret kogeø, som falder i god sammenhæng sammen med de rå vægge.

edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

De rå muret vægge, og de rustikke materialer går igennem i hele boligen, hvor pejsen også er muret op inde i opholdsstuen.

edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals
edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

Foruden køkkenet og opholdsstuen rummer sommerhuset et luksuriøst badeværelse med spa og bruseniche, et gæstetoilet, samt et soveværelse med walk-in closet. Skulle man ønske mere plads er der tilhørende to annekser.

Naturen er det rene idyl

Foruden den 1.225 kvadratmeter store grund, kommer man til at bo i første række ud til Kattegat med strand og skov indenfor få minutters gang.

edc.dk, Osbornsvej 87, 9370 Hals

Sommerhuset er udbudt til 4.195.000 kroner. Se boligen her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Stort event i Nordkraft: Hør om de vilde planer for bylivet i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
illustration: Dimension Design
illustration: Dimension Design

Næste onsdag den 30. maj kan du komme til et spændende event, der handler om Aalborgs rivende udvikling.

Du kan lytte til indlæg ved borgmester Thomas Kastrup-Larsen og idémanden bag Cloud City Martin Ole Nielsen i Nordkraft. Hør dem give deres bud på fremtidens byliv i Aalborg, og deltag i en fællesspisning og en Byttebørs.

Arrangementet, som Danske Bank er vært for, er for alle interesserede. Det koster ikke noget at deltage, og du kan tilmelde dig selv og op til 4 personer nedenfor. Her kan du også læse mere om programmet.

Overalt ses store byggekraner i Aalborg, hvor især hele området langs Havnefronten er ved at nå et internationalt niveau.

Der er mange spændende byggeprojekter i gang i Aalborg, som vil ændre hele bylivet for aalborgenserne. Det kan dog også være svært at finde hoved og hale i de mange store projekter i byen.

Bliv klogere på gigantprojektet Cloud City

Det forsøger et event i Nordkraft, arrangeret af Danske Bank, at ændre på. Det løber af stablen næste onsdag den 30. maj klokken 17-21.

Deltager du her, bliver du meget klogere på, hvad der helt konkret er at glæde sig til. Det gælder for eksempel det ambitiøse gigantprojekt Cloud City på Spritten. Her bliver kronen på værket et kunstværk af argentineren Tomas Saraceno til en værdi af 100 mio. kr.

Der er desuden planer om et helt unikt hotel, som går fra to-fem stjerner afhængig af hvilken etage, man bor på. Street Food marked, Artcenter, chokoladefabrik, mikrodestilleri og luksuslejligheder kommer der også.

I det hele taget ventes Cloud City at blive et trækplaster for mange turister verden over, som for alvor skal placere Aalborg på verdenskortet.

Animation af det kommende Spritten

Aalborgs borgmester fortæller om spændende projekter

Idémanden bag Cloud City Martin Ole Nielsen kommer blandt andet til Danske Bank-eventet og fortæller de seneste detaljer og tidsplaner for det gigantiske projekt, der er tegnet af Bjarke Ingels.

Derudover går Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen også på scenen for at give et overblik over andre spændende bylivsprojekter, som vi kan glæde os til.

“I Danske Bank følger vi alle de spændende muligheder, som bylivet byder på. Vi deler kærligheden til den udvikling, Aalborg er midt i. Så derfor håber vi at se så mange som muligt til et par spændende timer om Aalborgs udvikling og fremtidens byliv,” siger Områdedirektør Klaus Finnemann Viuff fra Danske Bank.

illustration: Dimension Design

Udover de spændende indlæg fra profiler som Martin Ole Nielsen og Thomas Kastrup-Larsen er der efterfølgende fællesspisning og byttebørs.

Har du ting i kælder eller på loftet som du ikke længere bruge, så kan du medbringe det og lægge på byttebørsen og måske selv gøre et gratis kup.

Det er ikke en betingelse, at du er kunde i Danske Bank for at deltage denne aften.

Programmet starter kl. 17.00

Velkommen – nyd en forfriskning, og aflever dine ting i Byttebørsen

Borgmester Thomas Kastrup Larsen

Idemand/iværksætter Martin Ole Nielsen, Cloud City

Fællesspisning og Byttebørs

Arrangementet slutter ca. kl. 21.00

Byttebørs: Giv hvad du har – og tag, hvad du kan bruge

Deleøkonomi har med rette fået stor opmærksomhed, og det giver mening på flere måder; det er godt for os alle, for vores fremtid og for miljøet. Og så er det faktisk hyggeligt. Medbring 1-2 ting fra loft eller kælder, som du ikke længere bruger.

Læs mere og tilmeld dig lige her

Dropper populær buffet: Jin Shing ændrer konceptet

Skrevet af: Michael Qureshi

Jin Shing har en stor plads i aalborgensernes hjerter.

Mange tager gerne til Nørresundby for at spise de legendariske burgere med dressingen, som de absolut ikke er nærige med.

En anden ting Jin Shing har været kendt for er deres populære buffet, hvor man har kunne spise sig igennem alskens asiatiske lækkerier. Men nu er det slut. Søndag den 3. juni bliver sidste dag med buffet i Jin Shing på Hjørringvej.

Har manglet siddepladser til grillbaren

I stedet udvider man grillbar-delen, og så skal køkken kapaciteten også udnyttes til nye større projekter.

“Vi har kørt med buffet-konceptet i en del år nu, og jeg har længe gerne vil prøve noget nyt. Det er stadig grillbaren, der er vores hovedforretning, og mange gange har vi manglet pladser til kunderne i grillbaren.

Nu går vi fra 48 siddepladser til 90 siddepladser, så det bliver en god ændring for vores gæster,” siger Hung Han Tang, indehaver af Jin Shing, til MigogAalborg.

Blandede følelser fra gæsterne

Der har været masser af respons på Jin Shings Facebook, hvor de har over 7.000 følgere, siden udmeldingen om buffetens fremtid.

“Efter en halv time var det allerede nået ud til 37.000 mennesker. Der har været masser af respons. Mange med blandede følelser. Mange gode stamkunder i buffetrestauranten har været kede af, at vi nu fjerner den. Mange andre har skrevet, at så længe de stadig kan få vores cheeseburger med dressing, så er verden reddet, haha.

Så er der også nogle, der har læst det for hurtigt og forstået det sådan, at vi lukker hele Jin Shing. Det er heldigvis ikke tilfældet. Vi tror på, at det bliver en endnu bedre oplevelse nu for vores gæster fremover,” forklarer Hung Han Tang.

20 år siden de overtog fra forældrene

Sidste år var det 20 år siden, at brødrene Hung Han Tang og Hung Chanh Tang overtog Jin Shing fra deres forældre. Det er et jubilæum, de naturligt nok er stolte af. Forældrene flygtede fra Vietnam og skulle være havnet i New York.

I stedet blev det Nr. Uttrup, og i 1985, for 32 år siden, åbnede de grillbaren på Hjørringvej i Nørresundby.

Det er en præstation i sig selv, at en grillbar kan holde sig kørende i mere end 32 år med mere moderne gastronomiske tider i Danmark. Endnu mere imponerende, at Jin Shing år efter år afleverer et årsregnskab med millionoverskud.

“Jeg er så glad for, at vores kunder elsker vores grillmad. Grillbaren er noget helt særligt her i Aalborg-området. Folk siger tit til mig, at de ikke kan få den samme burger eller forårsrulle andre steder,” forklarer Hung Han Tang.

Får mere plads i køkkenet

Der har også været flere overvejelser omkring at lukke buffeten ned.

“Der vil altid være madspild på en buffet. Folk fylder ofte tallerkenerne mere, og spiser måske ikke op. Men nu får vi mere plads i køkkenet til at arbejde med vores leverancer ud til supermarkeder. Det er en satsning, som vi øger vores fokus på nu,” forklarer Hung Han Tang.

Lige nu leverer Jin Shing dressing, sushi samt kinesiske retter til udvalgte supermarkeder, der har egne delikatesse butikker. Det er blandt andet en række Meny-supermarkeder, Super Brugsen og så sælges deres asiatiske specialiteter endda også i Salling Super.

“Når en gigant som Salling ringer og bestiller, så er det en kæmpe ære for os. Det betyder også, at folk kan lide, det vi laver. Vi har mange fantastiske samarbejdspartnere. Om fredagen producerer vi 4000 stykker sushi til dem, vi leverer til, og har man samtidig buffeten, så har det været svært at følge med.

Det kan vi lave om på nu. Nu kan vi være i stand til at levere til endnu flere supermarkeder rundt omkring,” forklarer Jin Shing-ejeren.

Så elsker du Jin Shings buffet, så skal du skynde dig forbi, da den lukker helt ned søndag den 3. juni om små to uger.

Du kan følge Jin Shing på Facebook her

Kåret til Danmarks bedste: I denne uge åbner Guf & Kugler i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Forleden blev det kendte ishus i Nibe, Guf & Kugler, kåret til Danmarks bedste ishus.

Flere end 14.000 stemte inde på OpdagDanmark, hvor Guf & Kugler hentede en ret overbevisende sejr over både københavnske og fynske ishuse i resten af landet.

Så der er i den grad noget at glæde sig til, når Guf & Kugler åbner en afdeling midt i Aalborg. I de legendariske lokaler hvor Slotsbageren hidtil har huseret, før han rykkede op på Boulevarden.

Guf & Kugler teamet har dog gjort en hel del ud af renoveringen af lokalerne i Slotsgade og ikke mindst sørget for, at indgangspartiet er rykket lidt længere ud på gaden.

Åbner på perfekt tidspunkt

På fredag den 25. maj sker det så. Guf & Kugler åbner dørene for første gang i Aalborg. Det kunne næsten ikke komme på et bedre tidspunkt, nu her hvor et højtryk har lagt sig trygt over Danmark, og hvor sommeren er kommet tidligt.

Der åbnes præcis klokken 14.00, og det bliver helt sikkert med et særlig køtilbud. Dog må det forblive en overraskelse et par dage endnu, da Guf & Kugler ikke vil melde det ud på nuværende tidspunkt.

Åbningstiderne bliver også lange hos Guf & Kugler, der lover, at man kan få is i Slotsgade 2 helt frem til minimum 20.30 i resten af maj. Det bliver alle dage også i weekenderne.

Meget at glæde sig til på isfronten

Derudover er der noget at glæde sig til på isfronten. Det afslører Guf & Kugler på deres Aalborg Facebook-side.

“Der venter dig 24 udsøgte varianter i is-baren, lige fra lækre cremede sorbet-is, der laves på frisk frugt til flødeis og unikke varianter, du kun finder hos Guf & Kugler.
Vi topper alle vores kugle-is med lækker nypisket og hjemmelavet vanille- eller lakrids guf og pynter dem med et drys bolche- crunch i forskellige knasende gode varianter,” skriver de.

”Vi glæder os rigtig meget til at åbne i Aalborg, og at vi åbner i netop de lokaler er jo bare helt perfekt, når vores koncept også indbyder til hygge og lidt til den søde tand,” fortæller indehaver Charlotte Korsholm, som til dagligt blot går under navnet Is-mutter.

Bringer deres unikke kultur til hjertet af Aalborg

Foruden de mange (og svære) valg, vil Guf&Kugler også tage andet med til byen.

”Vi vil gerne bringe vores unikke kultur videre til Aalborg, hvor vi satser benhårdt på unikke kvalitetsprodukter, og hvor det at spise en god is skal være en skøn social begivenhed,” fortæller is-mutter til MigogAalborg og uddyber:

”At bestille en is ved os skal være et nydelsesøjeblik i en travl hverdag, og jeg vil efterhånden sige, at vi er eksperter i at sammensætte den perfekte is.”