ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flot forårstilbud til studerende: Prøv byens fritidsaktiviteter helt gratis

Af Stine Kjølby Christensen

Nu kan du som studerende i Aalborg igen prøve kræfter med en masse spændende fritidsaktiviteter.

Det er en del af genopstartspakken, hvor Aalborg Kommune håber at få så mange unge som muligt i gang med de sunde og aktive fællesskaber igen.

Der er ingen grund til at blive siddende derhjemme længere. Vejret bliver bedre, samfundet er åbent igen og nu giver Study Aalborg og Aalborg Kommune, de studerende lidt mere lokkemad til at komme ud og være aktive sammen.

Aalborg Try Out hedder projektet, der tilbyder gratis aperitiffer på fritidslivet i byen. De er nu klar med nye tilbud henover foråret:

“Vi har et fantastisk fritidsliv her i kommunen, som de studerende måske ikke altid får øje på som det første.

Så jeg er glad for at vi kan fortsætte med at tilbyde de her appetizere for mulighederne i byen.

Vi vil gerne give et skub til dem der mangler at komme ud i de her sunde og aktive fællesskaber. Det kan både være nye i byen, eller dem som måske er blevet lidt isolerede af de mange nedlukninger.

Jeg kan kun opfordre de unge studerende til at melde sig til. De kan jo være heldige både at finde en ny passion og fritidsbeskæftigelse og ikke mindst nye venner,” siger Jes Lunde, rådmand i Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune.

Flot forårstilbud til studerende: Prøv byens fritidsaktiviteter helt gratis

Nye aktiviteter

Denne omgang Try Out er også en stor buket af forskellige ting. Du kan frem til og med maj prøve hip hop, olympisk vægtløftning, squash, klatring og spring i DGI-Huset, selvforsvar, fodtennis og roller-derby.

Så det er bare med at tage sin medstuderende i hånden og melde sig til via Try Out´s links hos Study Aalborg dedikerede side.

I 2021 var aktiviteterne en stor succes i forbindelse genstartspakkerne efter Corona, og mange studerende fik prøvet både nye og klassiske fritidsaktiviteter og den succes forsøger man nu at holde i gang:

“Vi vil jo gerne styrke fællesskabet for de studerende her i byen. Og vores fritidsliv er et rigtigt godt sted at starte.

Det er også en vigtig pointe, at aktiviteterne er arrangeret sådan at man ikke behøver nogen særlige forudsætninger for at være med. Det er for alle.

Og så håber vi jo at dem der deltager, også finder hinanden og måske fortsætter i sociale og kulturelle aktiviteter efterfølgende,” siger Sanne Fremlev, initiativtager til Study Aalborg Try Out og konsulent i fritidsafdelingen i Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune.

Study Aalborg Try Out arbejder stadig på at tilbyde endnu flere aktiviteter frem mod sommerferien, så foreninger og klubber skal ikke holde sig tilbage, hvis de får en god idé til nye aktiviteter.

Del artikel