Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gåtur i Aalborgs historie: Nu kan du komme på digital byvandring

Af Stine Kjølby Christensen

Hvis du er vild med gåture, elsker at lytte til podcasts og er interesseret i historie, så har vi en meget spændende nyhed til dig.

Nu behøver du nemlig ikke længere følge en fysisk guide for at opleve Nordens Paris. Fremover kan du selv gå rundt i byen, mens du får fortalt byens historie gennem din telefon med Aalborg Tours’ nye, digitale byvandringer.

Her kan du blandt andet komme “I sporet på Churchill-Klubben”, se “Street art i Aalborg”, “Det gamle Aalborg” eller “Hekse, horror og bødler” via den nye platform, der gør det nemt og bekvemt at opleve byen på en helt ny måde.

“Det var under Corona, at idéen opstod, hvor vi jo ikke havde de samme muligheder for at lave fysiske guides. Men som det er med al teknik, så tager den slags tid,” fortæller Kenneth Pinsker, der er stifter af Aalborg Tours.

“Samtidig var det vigtigt for mig, at alt spillede, så det har også taget tid at finde de helt rigtige til at udvikle den,” siger Kenneth.

Gåtur i Aalborgs historie: Nu kan du komme på digital byvandring

Aalborg-dreng har indtalt

Ikke nok med, at du kan komme endnu tættere på byen – så er det også en velkendt stemme, der fortæller dig om den.

“Vi har fået en vaskeægte Aalborg-dreng til at indtale byvandringerne. Nemlig musiker Niels Roos – også kendt som Niarn”, fortæller Kenneth.

Med på platformen er der desuden et quizmodul i oplevelserne, hvor man kan konkurrere mod venner og endda tilkøbe mad og drikkevarer fra lokale aktører til fordelagtige priser, som man kan nyde både før, under eller efter turen.

“Jeg håber at disse tours vil være med til at gøre en forskel for Aalborg som by, men også åbne op for interessen for den fantastisk historie, som den har at byde på” siger Kenneth Pinsker.

Gåtur i Aalborgs historie: Nu kan du komme på digital byvandring

Sådan virker det

Prisen for de digitale byvandringer ligger fra 99 kr. for cirka to timer oplevelse, og er tiltænkt både private og institutioner. Med mad og drikke er det 199 kr.

Så hvordan virker det, og hvordan kommer du i gang?

Det er simpelt:

Gå på Aalborg-tours.dk eller storyhunt.dk og vælg den tour, som du ønsker at opleve. Herfra er det altså bare at lade Aalborg Tours guide dig gennem byen på en både ny og underholdende måde.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kenneth Pinsker her eller ringe på 60124229.

I anledning af lanceringen giver Kenneth Pinsker helt eksklusivt 20% på alle digitale byvandringer, hvis du benytter koden “MigogAalborg” ved bestilling. Koden gælder hele maj måned 2023.

Del artikel

Andre læser også