Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt mexi-sted og udendørs terrasse: Aalborg Streetfood åbner i dag med store nyheder

Af Michael Qureshi
Bureau-foto Pxhere: Mexicansk
Bureau-foto Pxhere: Mexicansk

Kalenderen siger 1. maj, og man kan for alvor mærke, at Aalborg så småt er ved at vågne op igen efter flere måneders nedlukning på det meste.

Byens restauranter, caféer, butikker er åbnet op, og i dag følger Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken så trop.

Det store Streetfood-marked har brugt de seneste måneder på at bygge om, rykke rundt og ikke mindst forberede til en fed sæson lige ud til vandet i Vestbyen.

Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken åbner dørene officielt i dag lørdag kl. 11.30, og så kommer der er ellers til at være fyldt med liv og aktiviteter hele maj og henover sommeren.

Nye madboder i Streetfood

Der er også flere spændende nyheder på Skudehavnsvej 35.

Som en af de nye lækre nyheder på madfronten, så åbner mexi-stedet Dos Gringos i dag, hvor du kan få burritos, tacos, nachos og alt hvad vi ellers elsker fra det mexicanske køkken.

Der åbner desuden en ny græsk madbiks, og begge steder kan man som noget helt nyt sidde i selve området, hvor man har bestilt maden.

Derudover åbner der to nye barer i det store Streetfood-marked, hvor Bar Madame og Bar Rust får hvert sit udtryk.

Det er også omkring Bar Rust, at man kan synge Karoke, spille billiard, shuffleboard og meget andet fedt.

Ny kæmpe udendørs terrasse

Udenfor har man bygget en ny kæmpe udendørs træterrasse, og her kan man sagtens sætte sig og spise sin mad uden bordbestilling og uden Corona-pas.

Hvis man skal sidde inden for er der krav om tidsbestilling som der er på andre spisesteder i byen og et gyldigt Corona-pas.

Her i åbningsweekenden er der også masser af aktiviteter for de mindste. Streetfood har allieret sig med Rudolfs Tivoli, der kommer med hoppeborge, små trampoliner og andet sjov til børnene.

Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken gør også meget i at skabe events og aktiviteter, der kan få hele området til at summe af liv.

Der er i de kommende uger lagt op til alt fra lasergame-event, øl- og whiskysmagning, stand up til et spændende foredrag med en af de overlevende fra Utøya i Norge. Læs mere om det her.

Du kan komme med på rundtur på genåbnede Streetfood med alle deres nyheder i videoen herunder;

Del artikel

Andre læser også