ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nissepiger og gratis live-musik: Aalborg Streetfood fejrer J-dag med kæmpe fest

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, betyder første fredag i november, at sneen falder over det danske land.

Her er der ikke tale om den hvide af slagsen, men derimod den ikoniske juleøl, der for mange indikerer, at julesæsonen for alvor er startet.

Der er naturligvis gang i Danmarks største festgade, når sneen falder, men Jomfru Ane Gade er faktisk ikke det eneste sted, hvor du kan fejre den traditionsrige festdag.

Aalborg Streetfood har nemlig også valgt at markere dagen med et brag, når de inviterer til J-dag med en masse godter i vente.

Kæmpe fest i vente på Aalborg Streetfood

De inviterer til en dag i øllets og ikke mindst folkefestens tegn på fredag fra klokken 18.00 og helt frem til 03.00.

“Vi glæder os helt vildt til at se en masse glade gæster, der er klar til at give den gas og tage del i de mange tiltag, som vi har planlagt i løbet af aftenen”, fortæller Patrick Hoban, marketingansvarlig, hos Aalborg Streetfood.

Den får ikke for lidt på fredag, hvor man kan se frem til alt lige fra gratis shuffleboards, karaoke, god stemning, livemusik og så naturligvis masser af julebryg – som i øvrigt bliver præsenteret af en masse søde nissepiger fra Royal.

J-dag er ganske gratis at komme med til, og madboderne holder åbent frem til klokken 21.00, så du kan få stillet den lille eller store sult undervejs.

Livemusik med en masse udødelige hits

I løbet af aftenen bliver der gang i fællessangen og dansegulvet, når Poppenheimer kommer og underholder.

De spiller hele to set; fra kl. 19.30 – 20.59 og så igen fra 21.30 – 23.00, når sneen er faldet.

Poppenheimer er et århusiansk tre-mands-orkester, der har specialiseret sig i at spille udødelige hits for det brede publikum.

Poppenheimer blev til på en solrig dag i sommeren 2002. Det var her de tre unge mænd fandt sammen over en kande kaffe og lysten til lækker musik.

Snakken gik og snart var både numre, navn og nærmeste fremtid lagt fast og Poppenheimer’s tur kunne begynde.

Her snart 20 år senere har Poppenheimer spillet Danmark tyndt, ligesom de også har langet hits ud over scenekanten i Tyskland og til afterski i de franske og italienske alper.

“Aalborg kan glæde sig til at opleve trioens fortolkninger af velkendte hits fra både gammel og nyere tid, med alt fra Thomas Helmig og TV2 til The Beatles, Bob Marley, ACDC og mange mange flere i blandt deres musikalske katalog,” fortæller Patrick.

Når Poppenheimer har spillet den sidste tone, stopper festen … på INGEN måde. Der kommer nemlig DJ på, som sørger for festen fortsætter resten af natten.

Hvad: J-dag på Aalborg Streeetfood
Hvor: … Gæt
Hvornår: Fredag d. 5 november fra klokken 18.00

Mere info lige her.

Del artikel

Andre læser også