Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julens bedste sange: Aalborg Streetfood omdannes til eksklusiv jazzklub

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg Streetfood har før haft stor succes med Jazz Club Night, hvor de rå omgivelser bliver fyldt med sprøde toner og masser af god stemning.

Nu kan du snart komme med til en helt særlig udgave, når de i anledningen af den kommende højtid holder Christmas Jazz Night, som finder sted den 11. december.

“Vi laver vores eventhal om til en 1920’erne jazzklub i New York med hele pivtøjet. Det bliver en helt fantastisk oplevelse.

Det bliver en LUXE Jazz Club, med masser af levende lys, flot pyntet juletræ, cocktails og små snacks,” fortæller Patrick Hoban, marketingansvarlig, hos Aalborg Streetfood.

Royal Hall bliver forvandlet til den hyggeligste natklub

Royal Hall bliver som forvandlet denne aften, hvor der bliver dæmpet belysning, runde borde med dug og levende lys på bordene. Tilsæt så sprød og skøn jazz musik, der fylder rummet mens dit glas bliver fyldt op med lækre cocktails.

Dørene åbner klokken 18.00, så man har mulighed for at slå sig løs i en af de mange madboder i Aalborg Streetfood, inden koncerter går i gang klokken 20.00.

“Prisen er 199 kr. og inkluderer et glas vin eller en cocktail, samt snacks og en lille gave,” siger Patrick lettere hemmelighedsfuldt.

Bandet der vil forkæle gæsterne med skønne julesange er:

Mette Halle: En jazz-sangerinde med afsæt i bebop-traditionen. Hun har studeret 4,5 år på det Kongelige konservatorie i Den Haag og kan i dag opleves på forskellige scener rundt om i Danmark.

Salvador Olmos: En dygtig jazzguitarist og -komponist, som spiller i flere forskellige konstellationer i både ind- og udland. Han studerer lige nu på Solistlinjen på konservatoriet i Aalborg og så er han arrangør af flere forskellige jazz events i Aalborg.

Albert Østergaard: Han har turneret og indspillet i flere dele af verden. Han er en af de bedste kontrabassister fra Nordjylland, men bor til daglig i København, hvor han spiller sammen med mange dygtige musikere.

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også