Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Masser af nyheder: Aalborg Streetfood afslører åbningsdato

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Aalborg Streetfood
Foto: Aalborg Streetfood

Savner du sol ved vandet? Mad fra alle verdenshjørner? Fede events?

Så er der gode nyheder.

Aalborg Streetfood har nemlig afsløret deres åbningsdato i foråret, og det bliver 1. april 2022, kl. 11.30.

Her kan du igen komme inden for byens nok mest appetitvækkende og rustikke lokaler, hvor madboderne vil stå klar til at servere mad fra hele verden. Og mon ikke, at der også er flere nyheder, når den tid kommer?

Folkene bag Aalborg Streetfood har fornyet rammerne for Aalborg Streetfood i de stille måneder henover nedlukningen.

”Vi har ikke stået stille hernede på Aalborg Streetfood. Tværtimod. Vi har udbygget med nye faciliteter, nye køkkener og en opgradering af vores eventområde. Vi glæder os utrolig meget til at vise det til jer alle sammen” fortæller Toni Jørgensen, direktør ved Aalborg Streetfood.

De nye køkkener tæller blandt andet et wok-koncept med lækre asiatiske retter som pad thai, hjemmelavet chili lamb noodles- og forårsruller. I kan også opleve et fornyet mexikansk koncept med alt det friske- og stærke mad som man kender.

I kan også glæde jer til Pastotto, som tilbyderde lækreste italienske pastaretter. Aalborg Streetfood har i skrivende stund et enkelt køkken ledigt. Så har du en entreprenør gemt i maven, så skal du slå til nu! Skriv din ansøgning til tj@aalborg-streetfood.dk.

I

Masser af events i vente

Derudover venter der selvfølgelig også utallige events forude – allerede den 7. april, hvor Thomas Rode, den kendte kok, kigge forbi og fortælle om alt fra mad, træning, ernæring og rejser i foredraget “Kokken Anbefaler”.

Også de populære filmaftener vender tilbage ved Aalborg Streetfood – så er der mere tilbage at sige, end at vi bare glæder os til forår og sommer ved vestbyens Havnefront?

Du kan følge Aalborg Streetfood lige her.