Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre nye køkkener og meget mere sjov: Aalborg Streetfood afslører åbningsdato

Af Emil Kjær Jørgensen

Nu er der endelig godt nyt til alle os, der savner at besøge Aalborg StreetFood.

I en pressemeddelelse afslører de, at de åbner første gang lørdag den 1. maj kl. 11.30.

Nye køkkener og nye faciliteter

Aalborg Streetfood åbner endda med tre nye spændende køkkener, hvor vi kan glæde os til en græsk, indisk og mexikansk bod.

Derudover er der også blevet bygget karaoke-rum, tre nye barer og stort nyt legerum for de mindste.

”I bund og grund laver vi alle de nye tiltag for at tilbyde Aalborgernserne og omegn endnu flere muligheder, når de er på Aalborg Streetfood. Vi ønsker at give folk en heldagsoplevelse for familie og venner, så de både kan nyde det store udvalg af mad og lade sig underholde. Udover at være et streetfood-marked, så vil vi i ligeså høj grad gerne være et kultursted.

Vi har pakket vores eventkalender til randen med alt fra koncerter, comedy, foredrag, loppemarkeder, konferencer og meget mere. Der kommer altså til at ske rigtig meget her på Aalborg Streetfood, og vi vil opfordre alle til at tjekke vores hjemmeside, for ikke at gå glip af noget.” siger Toni Jørgensen, medejer afAalborg Streetfood.

Tre nye køkkener og meget mere sjov: Aalborg Streetfood afslører åbningsdato

100 gratis goodiebags og musik fra terrassen

Hvis du er hurtig, og er en af de første 50 personer d. 1 eller d. 6 maj, så kan du nyde lækkert mad, drinks og den smukke udsigt på terrassen med en gratis goodiebag fyldt med overraskelser.

Aalborg Streetfood åbner nemlig dørene op for udeservering d. 1 maj- og indeservering d. 6 maj.

”Vi har knoklet med terrassen i snart et år nu, og vi glæder os sådan til at byde hele Aalborg og omegn velkommen. Det bliver fantastisk” siger Martin Jensen, som gik forrest med hammer- og skruer på projektet.

På åbningsdagene vil der ligeledes være gratis shuffleboard og karaoke hele dagen.

Tre nye køkkener og meget mere sjov: Aalborg Streetfood afslører åbningsdato

Et sted med aktiviteter hele året

Aalborg Streetfood er et meget populært sted i sommersæsonen. Med havudsigt, fjordparken som nabo og den største udeservering i Aalborg og omegn, så forstår man det måske godt.

Det er dog hensigten at Aalborg Streetfood vil holde åbent hele året.

”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel i- og omkring sommersæsonen, men vi agter at være et efterspurgt sted hele året. Måden vi vil fastholde interessen på er ved at udvide vores nye barområde (Rust Bar) med shuffleboards, karaoke og arkademaskiner.

Vi håber, at folk vil tage de nye facilitetter til sig, og at Aalborg Streetfood bliver til en af deres fortrukne ”gå-ud” steder.

Derudover har vi opført en rå- og anerledes eventhal med plads til 400 mennesker. Her vil der blandt andet være en masse fantastiske koncerter, foredrag og stand-up shows i- og udenfor sæsonen. Vi har allerede mange spændende events i bogen, som for eksempel Kurt Kragh d. 18 november. Vi tror på at Aalborg Streetfood, kan blive det nye samlingspunkt hele året rundt,” siger Toni Jørgensen.

Aalborg Streetfood afholder også private arrangementer- samt virksomhedsevents som konferencer, årsregnskaber i anerledes og unikke rammer. Se mere på hjemmesiden.