Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg Street Food midlertidigt lukket: Rotte spottet på stedet

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg Street Food har desværre været nødt til at lukke alle spisesteder ned på grund af, at en rotte er spottet på stedet. Det oplyser medejer Isabel Enevoldsen til TV2Nord.

Aalborg Street Food har handlet hurtigt, og de har allerede kontaktet et skadedyrsbekæmpelsesfirma samt de rette myndigheder, så problemet kan komme til livs.

Anette Enevoldsen er meget ærgerligt over situationen og udtaler til TV2Nord:

“Der er blevet lagt spor ud, som skal tjekkes onsdag, men indtil videre har ingen kunnet se noget til den rotte, der tidligere i dag er blevet set – og heller ikke andre spor, men vi skal jo være 100 procent sikre på, at alt er i orden.”

Alle køkkener på Aalborg Street Food er rottesikret, men derfor skal alt alligevel tjekkes efter en ekstra gang, så man får løst det presserende problem.

TV2Nord fortæller, at Fødevarestyrelsen tirsdag eftermiddag fortsat er hos Aalborg Street Food, og de er stadig i gang med at undersøge sagen.

Efter planen skal Fødevarestyrelsen og firmaet Rentokil igen onsdag morgen foretage kontrol af stedet.

“Det er super ærgerligt både for kunder og for de restauranter, der er her, men rotter, det er altså ikke sjovt, de skal bare ikke være her!” siger Isabel Enevoldsen til TV2Nord.

Når Fødevarestyrelsen igen har godkendt stedet, skal der gå 48 timer før, stedet igen må åbne lokalerne og servere mad.

Del artikel