Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind 2000 kr. til shopping: Aalborg Storcenter lancerer ny app

Af Emil Kjær Jørgensen

Vi kan finde mange grunde til at besøge Aalborg Storcenter:

Du kan parkere gratis lige udenfor døren, du har over 80 specialbutikker samlet på ét sted, og så er du i sikkerhed for det altid lunefulde danske vejr i inspirerende omgivelser.

Men nu har vi fundet endnu en rigtig god grund til at besøge det store shoppingmekka i City Syd.

Aalborg Storcenter har nemlig udviklet deres egen gratis app, og lige nu kan du vinde et gavekort på hele 2000 kr. ved at downloade app’en og afgive 10 point.

Når du downloader app’en modtager du 10 point, så du har mulighed for at deltage i lodtrækningen om de 2000 kr. med det samme.

Vind 2000 kr. til shopping: Aalborg Storcenter lancerer ny app

Masser af fordele ved at downloade app’en

Med app’en bliver du desuden belønnet, hver gang du besøger Aalborg Storcenter. Der tikker nemlig 10 point ind på kontoen ved hvert besøg, som du kan veksle til flotte præmier hos flere af centerets butikker.

Udover chancen for at vinde 2000 kr., så kan du bruge pointene til at indløse præmier, som løbende skifter i løbet af året.

Lige nu kan du eksempelvis bruge 10 point på en gratis børnebillet til Aalborg Zoo, en sprød cookie fra Subway eller 15 point på en friskbagt croissant fra Espresso House.

“Du henvender dig blot i den butik, du vil indløse præmien i, og så klarer personalet resten,” forklarer Niels Adolfsen.

Vind 2000 kr. til shopping: Aalborg Storcenter lancerer ny app

Det bliver kun vildere og bedre herfra

Ved Aalborg Storcenter finder du over 2400 gratis p-pladser, og på de 51.500 kvadratmeter kan du slå dig løs i hele 80 forskellige specialbutikker, hvor medarbejderne hver eneste dag gør en dyd ud af at levere en personlig og fantastisk service til dig, når du besøger centeret.

Men den service kan du nu også tage med ind i den digitale verden.

“Alle vores butikker er oprettet i app’en, og man kan nemt gå ind og trykke ‘Følg‘ på de butikker, som man gerne vil have tilbud eller nyheder fra,” fortæller Niels Adolfsen.

Dermed kan du modtage tips om gode tilbud, fede nyheder og adgang til unikke konkurrencer før alle andre fra lige netop din yndlingsbutik.

Niels og Co. vil i løbet af 2022 have et stort fokus på at udvikle app’en endnu mere, så den bliver nordjydernes foretrukne shopping-app.

Vi kan blandt andet se frem til en masse konkurrencer i app’en, hvor du både kan vinde gavekort og vilde og spændende oplevelser.

“Vi har tårnhøje ambitioner, kan jeg love. Vi kan endnu ikke løfte sløret for det hele, men jeg vil godt garantere, at der bliver endnu større fordele ved at have app’en, som året skrider frem,” fortæller han.

Du kan hente app’en til Android her

Du kan app’en til IOS her.