Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg-restauranter dominerer topliste: Tager gæsterne med storm

Af Redaktionen

Der findes rigtig mange gode restauranter i hele Nordjylland.

Derfor er det en flot præstation, at hele tre Aalborg-restauranter dominerer Top 5 over de bedste gæsteanmeldelser i Nordjylland i juni måned.

Hvis man gik og troede, at det kun er de nye ambitiøse restauranter, der brager frem, så tager man fejl.

De ældre etablerede restauranter holder sig også stadig på toppen, og her er Mortens Kro stadig med på højt niveau efter 20 år i Aalborg.

Lækkert menukort

Her serveres moderne gourmet og smørrebrød til frokost. Ceviche af torsk, dansk sommerbuk, franske ostespecialiteter, er bare noget af det, som menukortet går og gemmer på.

Noget der i den grad falder i gæsternes smag. Gæsternes anmeldelser på Dinnerbooking har nemlig sendt Mortens Kro helt i top over de bedste spiseoplevelser i juni måned.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Det er dog klart landets største restaurant booking-portal og benyttes af over 40 restauranter i Nordjylland.

Ny restaurant blander sig i Top 5

Mere end 25.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i juni måned, og det har altså resulteret i en førsteplads til Mortens Kro efterfulgt af den altid populære Rositas Bistro i Borgergade.

Det er værd at bemærke, at den nye vegetariske restaurant Ubat Veggie i Vesterå blander sig i Top 5 med en flot fjerdeplads. Ubat Veggie er søster-restaurant til Tabu.

De to eneste restauranter uden for Aalborg i Top 5 er Abstrakt i Hirtshals samt Kulturhuset i Blokhus.

Top 5 Nordjylland juni 2019

  1. Mortens kro, Aalborg
  2. Rositas Bistro, Aalborg
  3. Abstrakt, Hirtshals
  4. Ubat Veggie, Aalborg
  5. Kulturhuset, Blokhus

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2019 er baseret på i alt 25.586 danske gæsteanmeldelser

Del artikel