Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle er velkomne: Aalborg-restaurant inviterer til juleaften med mad og hygge

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det er ikke alle, der har et sted at holde juleaften, og for dem kan den 24. december føles som en meget lang og ensom dag.

Derfor har Aalborgs nye plantebaserede restaurant, Norður, besluttet sig for at holde åbent og invitere til et hyggeligt julearrangement på Reberbansgade 16.

Alle er velkomne uanset omstændighederne, og der er planlagt en hel aften fyldt med mad, godt selskab og juletraditioner.

Restauranten slår dørene op klokken 17.30, hvor man vil kunne være med til at pynte juletræ, mens afslappet julejazz flyder fra højtalerne.

Klokken 18:30 er der plantebaseret julebuffet med bl.a. veggiedeller eller julesteg, brunede kartofler, sovs, rødkål, salat og risengrød. 

“Betalingen for maddelen foregår på den måde at alle giver, hvad de kan give fremfor et fastsat beløb. Sådan at alle kan være med,” skriver ejer Kolbrún Gunnarsdóttir på Facebook.

Hun tilføjer, at man også er hjertens velkommen til at medbringe noget hjemmelavet 100 % plantebaseret julemad eller småkager og bidrage til buffeten på den måde.

Brætspil og julegaver

Efter spisning vil der være hygge i baren med alle de gode julehits i højtaleren. Her serveres der noget godt til ganen i form af vin, øl, drinks, kaffe, te og varm kakao.

I løbet af aftenen vil der også være forskellige brætspil tilgængelige, som man kan spille sammen på kryds og tværs, hvis humøret er til det.

Kolbrún tilføjer, at man også kan medbringe en lille gave og lægge under juletræet. Til gengæld får man så en af de andre gaver, der er givet.

Hun opfordrer til, at det er en bæredygtig gave, f.eks. et genbrugsfund som pakkes ind i avispapir, gammelt stof, et viskestykke eller andet.

Aftenen slutter klokken 01.00.

Tilmelding er ikke nødvendig, men du kan indikere din interesse i julearrangementet her.

Del artikel

Andre læser også