Kæmpe scoop: Aalborg-restaurant hapser chokolade-dronning

Der er exceptionelt godt nyt til alle, der holder af lækker mad i smukke rammer.
Thomas Mathiesen er netop tiltrådt som ny køkkenchef hos Brasserie Kunsten, mens Cæcilie Dolleris bliver souschef.
For både branchefolk og almindelige foodies vil de to navne uden tvivl få en klokke til at ringe i baghovedet.
En klokke, der får mundvandet til at løbe, fordi den nye duo har har adskillige, flotte præstationer og ansættelser på CV’et.

Thomas Mathiesen kommer fra en stilling som køkkenchef ved Kaffe Fair og har tidligere arbejdet både på Hotel d’Angleterre, Comwell Rebild Bakker og har stået for Grilleriet hos Weber.
Cæcilie Dolleris er ny souschef og konditor. Hun har tidligere arbejdet på Søllerød Kro og Musikkens Hus, og du kender måske hendes kager fra Cakes by Cici. Cæcilie har endda vundet DM i chokolade.
Det giver store forventninger til, hvilke slags desserter og andre søde tiltag der kommer fremover på Kunsten.

Store smagsoplevelser i vente
Om nyansættelserne siger Karen Bering, partnerskabschef på Kunsten:
“Vi er et hus, der er kendt for høj kvalitet, uanset om det gælder streetfood til Summer Lounge, eftermiddagskaffe og -kage, lækker aftensmad til hele familien eller eksklusive ferniserings- og forretningsmiddage.
Vi har udvidet vores åbningstid til 21.00 tre aftener om ugen, hvor mange gæster også nyder aftensmaden eller vin og snacks i brasseriet.
Det er en kæmpe glæde, at vi har formået at tiltrække så stærke kapaciteter som Thomas og Cæcilie, og vi ser frem til, at de sætter deres præg på Brasserie Kunsten og giver alle vores gæster store smagsoplevelser.”

Thomas Mathiesen og Cæcilie Dolleris er ansat fra 1. september og vil bruge den kommende tid på blandt andet at skabe nye menuer.
Brasserie Kunstens åbningstider følger resten af husets og har åbent til 21.00 fra tirsdag til torsdag.