Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg Regatta jubler: 8.000 besøgte streetfood-festivals første dag

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Aalborg Regatta er i fuld gang, og arrangørerne fra Aalborg Events kan allerede juble over modtagelsen af deres streetfood-festival.

Festivalen med 20 foodtrucks og drikkeboder er årets satsning til Regattaen og på festivalens åbningsdato i går, torsdag, havde de over 8.000 spisende gæster på Utzon Plads.

Det skriver Aalborg Events i en pressemeddelse.

Aalborg Events fortæller, at de er “ovenud tilfredse”, og Mad & Kultur, der afholder gademadsfestivaler i hele Danmark, kalder det “en vild start” og gør kalder til et endnu større rykind over weekenden.

Aalborg Regatta jubler: 8.000 besøgte streetfood-festivals første dag
Foto: Simone Kjølby Christensen

Glæder sig til weekenden

De 20 foodtrucks tilbyder alt fra flammegrillet argentinsk flanksteak, flæskestegssandwich og fish ’n’ chips til veganske retter fra Mexico, peruvianske empanadas, stenovnsbagt pizza, saftige sliders, søde pandekager og overdådige is.

Og er man tørstig, er der både læskende fadøl, sodavand, smoothies og en vinbar. 

Keld Rud Nielsen, projektleder hos Aalborg Events, siger:

“Publikum har taget imod vores nye store satsning på madfronten med åbne arme. Der har været travlt i Mad & Kulturs streetfood-område fra det øjeblik de slog lågerne op.

Vi er ovenud tilfredse med den kvalitet og stemning som Mad & Kultur leverer til de mange besøgende til Aalborg Regatta.”

Vejrudsigten lover 20 grader og sol fra i eftermiddag, så Mad & Kultur forventer et endnu større rykind i aften. Thor Andersen Mad & Kulturs stifter og medejer, siger:

“Vi har virkelig fået en vild start. 8000+ gæster mellem 16.00-21.00. Der var gæster i alle aldre, stemningen var høj, og vi fik en masse ros.

Det er altid med sommerfugle i maven, at vi rykker ind i en ny by, men aalborgenserne har taget så godt imod os, så vi glæder os til at åbne igen her klokken 15.00.”

Regatta er der ikke alene sejlbåde og streetfood – der et stort anlagt program med oplevelser og underholdning. Bl.a. er der koncerter med helt store navne som Christoffer, Annika Aakjær og Svea S på friluftsscenen på Slotspladsen.

Del artikel

Andre læser også