Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bamser smides på banen: Aalborg Pirates samler ind til Børnenes Kontor til lokalbrag

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Pirates
Foto: Aalborg Pirates

I morgen, fredag d. 27. oktober kl. 19.30, er der lokalbrag i Sparekassen Danmark Isarena, når Aalborg Pirates brager sammen mod Frederikshavn White Hawks.

Kampene mellem de to lokalrivaler plejer at være et tilløbsstykke i sig selv, men der er endnu en god grund til at møde op i morgen.

I morgen arrangerer Aalborg Pirates i samarbejde med Cool East det årlige Teddy Bear Toss. Overskuddet fra salget af bamserne går i år til Børnenes Kontor.

Det går konceptet ud på

Der vil inden kampen blive solgt bamser, som publikum smider ind på isen ved den første Aalborg Pirates scoring i kampen.

Bamserne sælges ved indgangen til isarenaen, for 3 stk. til en 50’er.

”Jeg tør godt love der er bamser til alle, som ønsker at støtte denne sag, så kom endelig og deltag i den her sjove gimmick”, udtaler direktør for Aalborg Pirates Lars Laursen.

Hos Børnenes Kontor Aalborg er man enormt stolte og glade over at være udvalgt til at deltage i Teddy Bear Toss på fredag af Cool East.

“Overskuddet kommer de mange familier til gode, som søger julehjælp gennem Børnenes Kontor. Uden sådan en god donation ville det være vanskeligt at hjælpe de godt 400 familier, som søger om julehjælp hos os,” siger Nina Hav fra Børnenes Kontor Aalborg.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også