Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde planer: Aalborg Pirates vil spille udendørs på Aalborg Portland Park

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Aalborg Pirates
Foto: Aalborg Pirates

Det var en kæmpe bedrift, da Aalborg Pirates i tirsdags for andet år i træk blev danske ishockey-mestre.

Gulddrengene blev fejret på bedste manér på rådhuset i går – og her blev der luftet reeet vilde ambitioner.

Aalborgs ishockeyfans er vant til at støtte drengene på isen i Gigantium, men under gårsdagens fejring blev der luftet en noget anderledes idé.

Et nyt mål for piraterne er nemlig at spille en udendørs kamp på Aalborg Portland Park. Det skriver TV2 Nord.

Borgmesteren er ikke afvisende

Det er Julian Jakobsen, der udlignede i sidste kamp mod Herning Blue Fox, som på vegne af holdet ytrede ønske over for de tilstedeværende på rådhuset om en kamp i det fri – på trods af, at han ikke var helt sikker på, hvorvidt det overhovedet kan lade sig gøre.

Til stede var blandt andet borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, der om nogen må være manden til at kunne hjælpe med at opfylde drømmen, da Aalborg Portland Park er ejet af Aalborg Kommune.

“Hvis det er teknisk muligt og kan lade sig gøre uden græstæppet bliver fuldstændig ødelagt, så er det bestemt noget, som Aalborg Kommune gerne vil være med til at undersøge,” sagde han borgmesteren ifølge TV2 Nord, der sluttede af og med et glimt i øjet udtalte, at spillerne måtte love et fyldt stadion.

1000 ekstra pladser i Gigantium

Der har normalt været plads til 5.000 tilskuere i Gigantium Isarena.

Men da Aalborg Pirates spillede 5. finalekamp den 23. april og kunne afgøre det i egen hule, var det med rekordopbakning.

Sparekassen Danmark Isarena havde nemlig fået lov til at udvide tilskuerkapaciteten, så man havde plads til hele 6000 tilskuere til hjemmekampene.

“I princippet har der altid været plads til 6000 tilskuere, men vi har været underlagt nogle forkerte brandtekniske planer, som vi nu har fået styr på.

Så det er ikke, fordi vi hverken har bygget til eller lavet det store om. Vi har bare fået godkendelsen på plads,” lød det dengang fra Billet- og Marketingansvarlig, Thomas Simonsen.

Aalborg Portland Park har plads til knap 14.000 tilskuere, så det er altså langt over en fordobling af tilskuere, hvis den vilde vision bliver en realitet.

… og hvis altså de rød-hvide pirater formår at holde løftet og fylde AaB’s hjemmebande ud.

Del artikel

Andre læser også