Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbud i udlandet: Aalborg Pirates cheftræner stopper

Af Nathalia Hentze Nielsen
Jens Nielsen. Foto: Aalborg Pirates
Jens Nielsen. Foto: Aalborg Pirates

Der er nyt i Aalborg Pirates.

I en pressemeddelelse skriver de, at cheftræner Jens Nielsen ønsker at stoppe, selvom der er kontrakt til den kommende sæson.

“Jens har fået et tilbud om at blive assistenttræner i Sverige for en SHL klub, og lige som når vores spillere en gang i mellem får et tilbud fra de helt store ligaer og klubber, ønsker vi naturligvis ikke at stå vejen,” udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jens Nielsen tiltrådte med få dages varsel i januar måned, efter fyringen af Garth Murray og skrev kontrakt for forrige og den kommende sæson.

Jens nåede at stå i spidsen for Piratskibet i 24 kampe, og sluttede af med bronzemedaljerne i Metalligaen.

“Jeg er faktisk ked af at forlade Pirates for jeg trives perfekt i Aalborg, men det her er en chance jeg ikke kan sige nej til,” udtaler Jens Nielsen. 

“Den danske liga er for nogen en løftestang ud i Europa, og vi ser det som en stor ‘cadeau’ når de store klubbers øjne er rettet mod os,” slutter Ronny Larsen og tilføjer at der som tak fra den svenske SHL klubs side, allerede er aftalt en træningskamp i Aalborg om et år.

“Vi ønsker Jens Nielsen held og lykke i fremtiden,” skriver de afslutningsvis, og tilføjer at de snart kan afsløre, hvem der overtager posten.

Del artikel

Andre læser også