Aalborg-pigen Katrine er i Miss Danmark-finalen: Jeg forstår godt folks fordomme

Skrevet af: Michael Qureshi

21. september i år skal Danmarks smukkeste kvinde findes ved en stor Miss Danmark-finale med deltagelse af 30 piger fra hele landet.

Fire nordjyske piger er repræsenteret. Alle er noteret som Aalborg-piger på Miss Danmarks officielle side.

Miss Danmark er landets ældste og mest anerkendte skønhedskonkurrence, hvor vinderen også repræsenterer Danmark ved Miss World, der i år afvikles i Washington DC i USA.

De 30 smukke piger bedømmes ikke udelukkende på udseende. De skal også være ambitiøse, velformulerede og blandt andet være involverede i projekter der sætter fokus på velgørenhed.

MigogAalborg.dk vil frem mod finalen i september præsentere de fire Aalborg-piger. Vi er nået til Katrine Hvidberg Møller.

Fortæl lidt om dig selv

“Jeg er 23 år gammel, og kommer fra Aalborg. Jeg har en bachelorgrad i Kommunikation og Digitale Medier og er lige startet på min absolut drømme kandidatuddannelse Analytisk Journalistik. Jeg er en meget jordnær og livsglad pige. Det bedste jeg ved er at bruge tid med de mennesker, jeg elsker.”

Hvad betyder det for dig at nå finalen i Miss Danmark 2016?

“For mig har det at nå finalen i Miss Danmark været det vildeste, jeg nogensinde har oplevet – på alle mulige måder. En af mine venner sagde forleden til mig ”Katrine helt ærligt, handler Miss Danmark ikke bare om at se lækker ud og være god imod dyr?” Jeg kan godt sætte mig ind i, hvorfor folk må have disse fordomme.

Igennem min rejse har jeg fundet ud af, at det handler om så meget mere. Hold op hvor har jeg udviklet mig, og når jeg ser rundt på de andre finalister, ser jeg også, at de blomstrer. Du tvinges til at stille dig selv spørgsmål som: Hvorfor er det lige netop MIG, der skal vinde? Hvilke værdier har Jeg? Hvorfor er JEG et godt forbillede for andre? – og dette vokser man virkelig med.

Det er netop det, Miss Danmark handler om. At finde hende der har lidt af det hele, og hende der kan være et godt og sundt forbillede for andre – altså ikke bare hende, der er smukkest. Dette fascinerer mig dybt ved denne konkurrence. Jeg synes, at Miss Danmark og Miss World organisationerne bygger på nogle sunde og gode værdier, og derfor er jeg så draget og betaget af disse konkurrencer.

Hvad kan en eventuel sejr bringe med sig

Den kvinde der vinder Miss Danmark skal repræsentere Danmark ved Miss World, som er verdens ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil det betyde, at jeg har muligheden for at få denne fuldstændig vanvittige oplevelse! Men vigtigst af alt har jeg muligheden for at inspirere andre piger med de værdier, jeg som menneske har og være et godt forbillede.”

Hvilke forventninger har du til selve finale-ugen og finalen

“Jeg tror, at selve finalen bliver det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Mest af alt fordi at det er aftenen, hvor det hele kulminerer i et brag af en fest. Det bliver en aften, hvor kvinden skal hyldes, med alle de kvaliteter hun har: Hendes udseende, hendes personlighed, hendes ambitioner, hendes intelligens og så meget mere. Desuden ved jeg, at Lisa Lents, direktør for Miss Danmark organisationen, har lagt et utroligt stort arbejde i det hele. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver den smukkeste aften, som jeg aldrig vil glemme!”

Miss Danmark Aalborg
Foto: Christina Anaya/www.missdanmark.dk

Vinder du?

“Uh ha… Hånden på hjertet så ved jeg det simpelthen ikke. Jeg synes, at jeg er en pige med rigtig mange gode kvaliteter, og jeg er stolt af mig selv… Lad os se hvad finalen bringer!”

Fik du læst om de to andre Aalborg-piger i Miss Danmark-finalen?

Patricia fra Aalborg er i Miss Danmark-finalen: Har en helt særlig passion

Miss Danmark Aalborg
Patricia Overgaard Christensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fire Aalborg-piger i Miss Danmark-finale: Sara elsker livet på landet

Miss Danmark i Aalborg
Sara Holmstrup
Foto: Christina Anaya/www.missdanmark.dk

 

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.