Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med køllen?: Snart genåbner Aalborg Minigolfbane

Af Stine Kjølby Christensen

I årevis har aalborgenserne nydt godt af minigolfbanen på Skydebanevej, der har været vært ved alt fra Tinder-dates til familiekomsammen til vennegrupper, der havde brug for at bevise, hvem der virkelig havde styr på køllen.

Derfor er det også med stor jubel, at vi kan afsløre, at minigolfbanen meget snart genåbner for gæster – og ikke mindst for sæsonen 2023.

Prisen for et slag minigolf er blandt andet den perfekte samværsdestination pga. prisen. Det koster nemlig kun 25 kr. for børn og 60 kr. for voksne, hvilket gør det til den perfekte udflugt for både store og små.

Nu genåbner minigolfbanen

Tilmed går alt overskuddet til gode formål, da Aalborg Minigolfbane drives af frivillige medlemmer af Y’s Men’s Club Aalborghus.

Den 29. april genåbner man banen for årets sæson i den lille oase, der ligger cirka 2,5 km. fra centrum, lige overfor Vestre Fjordpark.

Banen er en 18-huls bane, og mange øvede minigolfspillere bruger da også banen i løbet af sommeren, for at blive endnu bedre til den ædle kunst. Klarer de “cuttet” venter Aalborg Mesterskab i Minigolf også i slutningen af sæsonen.

Hvad: Minigolfbanen åbner
Hvor: Skydebanevej 7
Hvornår: 29. april, kl. 10

Del artikel

Andre læser også