Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fede præmier på højkant: Hvem er Aalborgs bedste til karaoke?

Af Redaktionen

Nu har du igen mulighed for at udleve din indre Britney Spears, Adele, Justin Bieber eller Rasmus Seebach foran et begejstret publikum – og med mulighed for at vinde store præmier.

Aalborg-mesterskaberne i karaoke er nemlig tilbage på Café Frederiksberg, og det plejer at være et kæmpe tilløbsstykke.

Indledende runde fandt sted tilbage i april, men fredag den 8. september er man klar med runde 2, hvor alle kan tilmelde sig. Finalen løber af stablen 20. oktober.

“Interessen for Aalborgmesterskaberne i karaoke bliver bare større og større, og vi glæder os helt vildt til igen at byde en masse håbefulde sangere velkommen på scenen.

Derfor skal man heller ikke tøve med at få sig meldt til, hvis man har en drøm om at få en oplevelse for livet – og ikke mindst muligheden for at vinde masser af store præmier,” fortæller konferencier og showmaster, Johnny Hurup.

Sådan tilmelder du dig

Det er helt gratis at deltage, og tilmelding skal ske på tilmeld@gribmikrofonen.dk.

Sangen du vælger at synge, skal være tilgængelig på YouTube.

Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2023” bliver fundet ved publikumsafstemning og et dommerpanel til den store finale 20. oktober.

Konferencier og showmaster Johnny Hurup styrer som altid løjerne fra scenen, og der er masser af fede præmier.

Skulle du gå hele vejen, kan du se frem til en førstepræmie i form af et gourmet weekendophold for to personer til Hotel Amerika i Hobro og en studieindspilning hos Aalborg Lydstudio – og en stor pokal sponsoreret af Torvets smykker og ure – Vejgaard Torv.

Derudover bliver der også trukket lod om præmier til publikum, hvor du kan vinde alt fra gavekort, middage, shots, specialøl, helflasker, koncertbilletter, cocktails og meget mere.

Det er gratis at deltage, og der er fri entre alle 3 dage.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også