Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe begejstring: Aalborg-mægler lander investering på tociftret millionbeløb

Af Aske Bisgaard Pedersen

Den digitale ejendomsmægler-virksomhed, Estaldo, blev for alvor kendt, efter de kunne tage fra Løvens Hule med armene over hovedet, da en sulten løve i Jan Lehrmann investerede i virksomheden.

Nu er endnu en investering landet, og denne gang er det et tocifret millionbeløb fra blandt andet en af Aalborgs helt store ejendomsinvestorer og en række medinvestorer.

Store vækstambitioner i et presset boligmarked

Virksomheden henter samlet 13 millioner til vækst i et presset boligmarked.

Den aalborgensiske virksomhed Estaldo tilbyder en digital løsning som et billigere alternativ til de traditionelle ejendomsmæglere.

På den måde kan boligejere i hele landet sælge sin bolig til et fast lavt salær. Ejendomsmæglerne hos Estaldo står som hos alle andre ejendomsmæglere for markedsføringen, papirarbejdet og det juridiske, mens sælgeren selv står for fremvisningen.

Med denne forretningsmodel har virksomheden med blot 21 medarbejdere allerede overtaget cirka 1% af det samlede danske boligmarked.

Til sammenligning har Danmarks 5. største ejendomsmæglerkæde i underkanten af 5% af markedet med hele 90 butikker og 280 medarbejdere ifølge tal fra Boligsiden november 2022.

Estaldo, som så dagens lys i starten af 2020, men det tog fart, da de i starten af 2022 deltog i 7. sæson af Løvens Hule. Her investerede løven Jan Lehrmann 2.750.000 for 10% af virksomheden, hvilket er den næsthøjeste investering i programmets historie.

I den seneste investeringsrunde har virksomheden hentet yderligere 13 millioner fra både nuværende såvel som nye investorer med det formål at vækste kraftigt i et stillestående boligmarked.

En af virksomhedens nye investorer er den kendte ejendomsinvestor Trine Wagner, som administrerer ejendomme for over en milliard kroner.

Jeg synes, det er utroligt spændende, hvordan Estaldo formår at udnytte data og digitale muligheder til at skabe konkurrence på et konservativt marked.

Jeg tror på, at vi i de kommende år vil se et marked, som ændrer sig drastisk til fordel for forbrugerne. Det projekt vil jeg gerne være en del af,siger Trine Wagner.

Om de nye investorer:
Blandt nye investorer finder man blandt andre et syndikat bestående af de tidligere stiftere fra Logimatic A/S (Troels Severinsen, Lars Riisberg, Lars Børglum, Grimur Lund), Jacob Aisen (Storebox, Epay, Unwire) samt Trine Wagner, direktør i Wagner Ejendomme ApS, som administrerer ejendomme for over 1 milliard kroner.

Derudover har også Asbjørn Malthe Søndergaard (Tactile Gaming ApS) samt Morten Elk (Simplesite) kastet sin kærlighed på den unge startup virksomhed.

Begejstringen over det nye samarbejde er gengældt hos direktør og medstifter hos Estaldo, Jakob Neua Nørgaard:

”Vi er vanvittigt stolte over at have fået Trine med på holdet hos Estaldo.

Jeg er er overbevist om at hun med sin viden om ejendomsmarkedet vil kunne bidrage gevaldigt til vores fremtidige udvikling. Hos Trine får vi ikke kun en investering, vi får kloge penge,” fortæller han.

Vil indtage det europæiske marked

Med stigende renter og et aftagende boligsalg tyder meget på, at vi kigger ind i en krise på boligmarkedet.

Jakob Neua Nørgaard ser dog anderledes optimistisk på den kommende tid:

”I en boligkrise kan vores lave pris være forskellen på, om bolighandlen ender i plus eller minus. Men endnu vigtigere, så har vi bevist, at vi leverer et kvalitetsprodukt og har nogle af markedets mest tilfredse kunder.

Vores model virker, og jeg er helt overbevist om, at flere boligejere vil vælge os til i fremtiden.”

Om Estaldo:
Bag Estaldo står de fire grundlæggere Jakob Neua Nørgaard, Ann Rosenskjold, Tibold Kandrai og Roland Pop. I dag tæller virksomheden 21 medarbejdere, der fra ét centralt kontor i Aalborg sælger boliger i hele Danmark.

Fremtidsplanerne for Estaldo er da også klare. De ønsker at etablere sig på det europæiske marked indenfor en kort årrække:

”Vi kommer til at kigge på udlandet i fremtiden, men vores nye investering er fokuseret mod det danske marked.

Her er masser af plads til at vækste, og vi har en ambition om at blive blandt de 5 største indenfor en kort årrække,” afslutter Jakob Neua Nørgaard.

Del artikel

Andre læser også