Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg Lufthavn jubler: Flere billige afgange til Mallorca og Málaga

Af Michael Qureshi
Nu kan du flyve med Primera Air til Athen
Nu kan du flyve med Primera Air til Athen

Af Kathrine Larsen

Der er gode nyheder at varme sig på her i december måned.

I det nye år bliver det endnu lettere at komme billigt afsted til de to spanske topdestinationer Málaga og Mallorca.

Det dansk-lettiske flyselskab Primera Air har offentliggjort, at de udvider deres flyafgange fra Aalborg Lufthavn, og dermed giver nordjyderne bedre muligheder at komme sydpå til sommer.

Primera Air udvider afgangen til Málaga fra en til tre ugentlige afgange. Mallorca-destinationen bliver øget fra en ugentlig afgang til to. Det er allerede fra starten af maj-måned i 2017, de nye afgange går i luften fra lufthavnen.

Og det er noget, man ser frem til i Aalborg Lufthavn.

”Det er enormt glædeligt for Aalborg Lufthavn. Primera Air udvider med 25% sammenlignet sidste års afgange fra Aalborg Lufthavn, og det kommer selvfølgelig de rejsende til gode, da de imødekommer et behov, der er fra de rejsende”, fortæller Rikke Mølgaard, salgs- og marketingdirektør.

I samme ombæring nævner Rikke Mølgaard også en interessant ændring i Primera Airs strategi.

”Hidtil har Primera Air været et flyselskab under rejseselskabet Bravo Tour, men nu har de indført flights only, så man kan bestille flybilletter til en rejsedestination uden at skulle købe hotel og så videre med. Det bliver ligesom vi ser det med Norwegian og KLM.

Det kommer flere til gode, da der er mange danskere, der har feriehuse i Spanien, som nu kan benytte sig af dette flights only-tilbud”, fortæller salgs- og marketingdirektøren.


Flyselskabet fortsætter deres flyafgange til både Rhodos og Kreta i det næste år også.

Den faldende interesse i tyrkiske afgange grundet uroligheder i landet kan muligvis komme Primera Airs udvidelse af spanske flyafgange til gode, da interessen for andre feriedestinationer, og dermed de spanske, vil være stigende.

Udvidelsen af Primera Airs flyafgange gælder ikke kun for Aalborg Lufthavn. Tidligere har flyselskabet indsat flere afgange i både Billund og København.

Fik I læst?

Luksus i Aalborg: Huset Pico har medvind med eksklusive mærker

Huset Pico

Del artikel

Andre læser også