ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Øl- og vinsmagninger: Nye tal viser at Aalborg ligger i top af “smagninger”

Af Annoncør

Det er ikke nogen hemmelighed, at aalborgenserne er glade for at konsumere alkohol.

Vi har en hel gade proppet med diskoteker, barer og klistrede brosten til at bekræfte det.

Ølsmagning, vin-, rom-, gin- og whiskysmagning. Der er nærmest ikke den væske med procenter i, som aalborgenserne ikke melder sig til smagning af.

Det viser tal fra tilmeldingssystemet NemTilmeld, der placerer Aalborg og de omkringliggende byer øverst, når det kommer til at deltage i alkohol-smagninger.

Virksomheden har siden 2012 hjulpet arrangører over hele landet, når der skal registreres tilmeldinger til arrangementer – alt fra møder, kurser og konferencer til vinsmagninger og virksomhedens årlige sommerfest.

Slår Hovedstaden med længder

For at give københavnerne en chance for at konkurrere mod aalborgenserne i noget alkohol-relateret er tallene taget fra 2019, før corona og nedlukninger ramte Danmark og især hovedstaden.

Statistikken leveret af Aalborg-virksomheden NemTilmeld viser, at der i København, Frederiksberg og omegn tilbage i 2019 var 669 registrerede deltagere til forskellige smagninger i området.

Det samme tal for Aalborg og omegn lå på 908 registrerede deltagere og var altså knap 36% højere end antallet af deltagere til alkohol-smagninger i Københavnsområdet.

Og dét på trods af, at der i København, Frederiksberg og omegn bor mere end 300% flere mennesker med både smagsløg, halsrør og alder til at deltage i den type arrangementer, end der gør i Aalborg og omegn.

Er man på jagt efter en dygtig gin-connaisseur eller en ordentlig smagsoplevelse af de røde, klare eller gyldne dråber, er der altså noget, der peger på, at man bør tage et smut til Aalborg og de omkringliggende byer.

I øvrigt.

Vil du også gøre tilmeldingen nemmere til dine ølsmagninger eller til knap så alkohol-fyldte arrangementer som kurser, møder og konferencer?

Så kan du gøre som tusindvis af andre organisationer, virksomheder og foreninger landet over og få en konto i NemTilmeld.

Du kan prøve tilmeldingssystemet for 0 kr. via dette link: www.nemtilmeld.dk/tak

Del artikel

Andre læser også