ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg Kommune erkender brøler: Havde placeret træer midt på cykelstien

Af Michael Qureshi

Det kunne måske gå an i Andeby eller hos Mr. Bean.

Men på en befærdet cykelsti i Aalborg er det knap så smart. For Vestre Fjordvej i Aalborgs Vestby har været genstand for en del morskab og undren blandt borgerne.

Her har der været placeret fire vejtræer lige midt på cykelstien. Derfor har cyklister været tvunget til at tage farten væsentligt af og samtidig manøvre sig i slalom gennem træerne.

Det var blandt andet et billede og et opslag i Facebook-gruppen Aalborg i Små Fotoglimt, der skabte opmærksomhed omkring fejlen.

 

Aalborg Kommune erkender brøler: Havde placeret træer midt på cykelstien
Det var et opslag på Facebook-siden Aalborg i Små Fotoglimt fra Ralf Andersen, der skabte opmærksomhed omkring problemet.
Screenshot af Aalborg i små fotoglimt

Ingen bortforklaringer

Aalborg Kommune forsøger heller ikke at løbe fra, at der er blevet begået en brøler.

“Vi har begået en fejl og det kan vi ligeså godt sige. De er jo ikke indrettet, så man med bare nogenlunde fornuft, kan gebærde sig forbi med cykler,” siger stadsingeniør Svend Erik Pedersen til TV2 Nord.

Da MigogAalborg var forbi fredag formiddag var Aalborg Kommune da også i fuld sving med at rette op på fejlen. Man fjerner ikke træerne, men laver i stedet en løsning, så cyklisterne meget lettere kan komme rundt om træerne.

Aalborg Kommune erkender brøler: Havde placeret træer midt på cykelstien Aalborg Kommune erkender brøler: Havde placeret træer midt på cykelstien

Tidligere på året var det i Esbjerg, hvor man havde placeret lygtepæle midt på cykelstien. Det blev der siden også rettet op på.

Del artikel

Andre læser også